mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 xp'nin önemi artmış evet ama ona göre de düzenleme gelmiş 6 olmak aynı xp istiyo 10 olmak eskiden 9 olmakla aynı nerdeyse 18 olmak 16 olmakla aynı (yeni ulti lvlı vs eski ulti lvlı) ve 25 olmak da eskiden 23 olmakla aynı daha çok kamp var ama daha az stack yapabiliyosun jungle'ı dağıtmak açısından başarılı mesela artık AM gibi herolara alınıcak mı acaba BF çünkü lanede görünmek istemezsin AM olarak jungle kesip lane creepleri senin oldugun yere gelince seri 1 wave kesip tekrar jungle'a girersin şimdi jungle spawnı 2 dk lanede kendini göstermek tehlikeli biraz daha mid game fight oryante bi meta olucak muhtemelen tabi daha çok erken konuşmak için adam 2 patch boyunca değişmeyen spectreyi en iyi hero yaptı bi buildle belli olmaz o yüzden edit: bi de offlane oynamak istiyorum bu patchte bol bol çeşme, yeni kamp ve bounty rune'u baya güzelleştirmiş offlanei bi tek naturallere suicide olayı sıkıntı olmuş earlyde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Joker said: techies'i bok etmişler. ulan bunlara inat bu techiese de kasıcam gene millete oyunu tiksindiricem ne güzel bırakmıştım oynamayı, inat ettirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 çok daha değişik bi oynanışı olucak artık techiesin görücez bakalım mayınları üst üste koyamıyosun 4-7 sn silence var (sanırım skillshot gibi) garip olucak en güzel değişiklik statis trap olmuş smokelananları çok güzel avlayabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 dota3 bu bu nası iş ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 mulgear6 said: Ufak tefek değişiklikler oluyodu da ilk defa harita böylesine büyük deüişikliğe uğradı. Yeni mekanikler (çeşme ve root değişiklikleri) talent sistemi çok başarılı bence. Biraz alıştıktan sonra çok daha farklı bi oyun olucak Edit: pre game menüsü de güzel. Itemlarını alıp başlıyosun +6 bonus treant mı başarılı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 https://www.twitch.tv/purgegamers purge sanırım analiz yaparken ölücek, yazık adama her kelime üzerine 3 cümle kuruyor rahat haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 hala analiz mi yapıyor ya o? yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 cicibeybe said: Joker said: techies'i bok etmişler. ulan bunlara inat bu techiese de kasıcam gene millete oyunu tiksindiricem ne güzel bırakmıştım oynamayı, inat ettirdiler çalışmak lazım, aklıma şu kombo geldi. sıkıştın mı eskiden patlatıoduk kendini ya suicide ile, şimdi düşmanın üstüne zıplıcan silince oluyorlar basıcan ghost scepter sonra tp. büyü atamıyor düz vuramıyor. anca bkb filan açması lazım tp bozmak için. patch ne zaman geliyor bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 daha furione yeni geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Yarın geliyor patch. Bugün daha doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 patch geldi 6gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 NAXX is out! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 6.6gb vay mk. dota 3 harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 6 gb patch mi olur hayvan gibi iş yapıyolar 6 saat remaining download time çekiyor gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Aceace said: NAXX is out! NEW CARDS POGCHAMP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 gelmeyin, tünelin ucu bombok bi yere çıkıyor. chat çalışmıyor. oyunun ortasında bağlantı gitti, reconnect edince "server unable to locate game session" hatası veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Joker said: chat çalışmıyor. WE ARE LITERALLY HOTS NOW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 6.6 gb patch nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 6.6 gb mi ? yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Haftaya da 2gb nerf patch'i gelir. Bırakmıştım, tekrar başlasam mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 ben sildim, baştan çekiyorum oyunu :) inen dosya büyüklüğü 7GB, pack ise unpack yapar ama evet 7GB, lan gelen yama 6GB :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 bir gün dönerim diye silmedim oyunu hiç, her gün de 50-150mb update'i görmezden geliyorum. ama 6.6gb nedir arkadaş, sen bu cugoboytla ne yaptın evde cocuklar ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 oyun değişti komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 bu ne amk techies -60 sn talenti alıosun, birde bloodstone yapıosun. 3sn de doğuyorsun. bloodstone mu bitti hiç problem değil, sat tekrar al 12 charge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 yeni hero çok geyik lan techies 1, bu 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar