Flassh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 feyk ya dicem de, zaten gelen son mapler en az bunun kadar saçmaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 gerçekmiş. ya hahah sinirim bozuldu hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 invoker kafasına sıkmışlar wexle elektrik verip reslemişler quasla dondurmuşlar yetmemiş exorla yakıp kül etmişler. ben böyle nerf görmedim arkadaş. .Invoker no longer gains passive attributes when leveling Reagents. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 talent hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Riki Added a Scepter for Riki. Increases ultimate duration by 4 seconds. Allows you to target an allied hero, hiding inside them for the duration. The radius that you attack in follows the allied hero. 1000 Cast Range. feelsgood.jpg Shadow Fiend: Shadow Raze cast point reduced from 0.67 to 0.55 Level 25: +150 Attack Range OR -7s Shadow Raze Cooldown raze atcak herkese vurmak yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 en harikası slark ile anti slark Added Scepter to Slark. Reduces ultimate cooldown from 60 to 30 and causes Shadow Dance active to be a 325 AoE, hiding allied heroes underneath it. Level 10 talent: 10% Life Steal hiç dota oynamamış birilerini yaptırmışlar bunu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Yeni hero monkey king daha önce hon'da vardı ya, hemde aynı isimle http://www.heroesofnewerth.com/heroes/view/197#hero ama skiller farklı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 dotada ki kendini tangoya iron brancha falan ceviriyo xD xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 dota 3 basligi acilsin hdsfh kac yillik oyun, boyle major degisiklik gormedi community daha. lol 'un onune tas koymak icin bayagi kasmislar ama olacak mi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Abi bunlar ne, napmışlar lan oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 fresia said: invoker kafasına sıkmışlar wexle elektrik verip reslemişler quasla dondurmuşlar yetmemiş exorla yakıp kül etmişler. ben böyle nerf görmedim arkadaş. .Invoker no longer gains passive attributes when leveling Reagents. çünkü stat vermeyi kaldırdılar tüm herolardan ^_^ keşke tamamını okuyaymışın ^_^_^_^_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Lancelion said: dota 3 basligi acilsin hdsfh kac yillik oyun, boyle major degisiklik gormedi community daha. lol 'un onune tas koymak icin bayagi kasmislar ama olacak mi bakalim. genel olarak aslında hero skilllerini değiştirmemişler hani 6.88g deseler sadece ability şeylerine inanırdım (talent vs hariç tabi) bazı değişiklikleri sevdim özellikle offlane herolarına çok güzel buff geldi bence çeşme olsun yeni kamplar olsun güzel olucak bu da demek oluyo ki oyun iyice kasmaya yönelik olucak çünkü kasamayan hero kalmıyıcak talent olsun yeni kamplar olsun ki zaten offlane de çoğu zaman boş bırakılıcak pro maçlardan (hatta publarda da) mid üzerinden oynanıcak oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Bots can be edited by the community now. Expect racist feeder bots. pre game:http://cdn.dota2.com/apps/dota2/videos/700/pregame_keyart.mp4 are we anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 hala gülüyorum ya talent hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 talent sahane degisiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 abi çok değişik olmuş ama ihtiyacı vardı oyunun bu tarz bir şeye o yüzden eleştiremiyorum. Ama şu talentların op'likten sıyrılması veya dengeyi bulması baya zaman alacak kanımca. Backpack olayı güzel olmuş. Yıllardır bunun çığırtkanlığını yaparım, sonunda getirdiler asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 techies'i bok etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Yeni ui hoşuma gitti çok. Mkb de en sevdiğim item olmasından heroya ayrı bi sevgim var. Direkt arcana falan almak lazım buna :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 fresia said: pre game:http://cdn.dota2.com/apps/dota2/videos/700/pregame_keyart.mp4 are we anime lol mü bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 bu ne emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=6psPef2x4Sg oh oh oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 saghjkk demeye geldim. Ne olmuş lan oyuna :D. Birtek talent işini beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 http://i.imgur.com/8UB1SYz.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Ufak tefek değişiklikler oluyodu da ilk defa harita böylesine büyük deüişikliğe uğradı. Yeni mekanikler (çeşme ve root değişiklikleri) talent sistemi çok başarılı bence. Biraz alıştıktan sonra çok daha farklı bi oyun olucak Edit: pre game menüsü de güzel. Itemlarını alıp başlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2016 talent işi xp nin önemini arttırmış, bu yüzden hoşuma gitmedi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar