yumy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Bu arada intiharı açmıyor olman hatalı, onu haklı çıkarmak için yazmadım afasd En kötü 1-2 levelde olsa vermelisin stunla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 ya o kendini öldürecek pozisyonlara girmeye alışmamak için:D yoksa öleceğin zaman havaya uçur gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 bir de açınca genelde lanedeki adam senden sürekli kullanmanı istiyor adamı yarı hpye indirdiğinde senin hemen gidip suicide atacağını falan varsayıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 most annoying techies diye bi video izliyorum şu an adam 4ledi suicide ı ilk dakkalarda. full hpden alıyor şu anda, bezdi karşıdakiler.sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 singsing den vs. izleyeceksin tech i ya :P yada daha ciddi versiyonu için waga dan. Gerçi o ranklarda tech oynamakta kolay değil. ilüzyonlarlarla fıldır fıldır arıyorlar, bkb siz highground yapmıyorlar.. zor iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 büyük ihtimalle haftaya 6.85 geliyor A new patch will be coming soon, most likely next week, in preparation for the upcoming Major qualifiers. We decided it was better to limit the scope of 6.85 to mostly balance improvements in order to release the update sooner. We'll be aiming to release 6.86 with bigger changes some period after the upcoming Major. http://dev.dota2.com/showthread.php?t=107817&page=17636&p=1272339&viewfull=1#post1272339 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 td spin'i oynadım bir, eeh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Abi tdler icin dort kisi bulup girmemiz lazım burdan yoksa olmaz. garanti biri cikiyo oyundan pic oluyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 oyun icin fps ve pingi nasil gösterebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 valve mantığı net_graph 3 tabi önce konsolu acman gerekiyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 ben 1 yapmistim olmamisti. ok deniyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 seele nereye kayboldun tam attık birini sen kayboldun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 abi ben su fps olayini halletmeye calisiyorum. göstermiyor bende. config.cfg yi editledim yok yinede olmuyor. edit. buldum oyun icinden güzelce oluyor https://pbs.twimg.com/media/CITVFNuUkAACk7f.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Seele said: abi ben su fps olayini halletmeye calisiyorum. göstermiyor bende. config.cfg yi editledim yok yinede olmuyor. http://imgur.com/4PLGQSB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 malciyir senin dedigin yesil yazili fps o oluyordu. ben su 3lu infoyu göstereni istemistim. yukardaki resimdeki gibi. oldu simdi sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 patladı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Bazen işyerinde iken, özel oyuna girince, interneti bile bozuyor, aksatıyor, çoğu zaman oyuna girmiyor.. Modem ayarı falan mı acaba. Normal oyunları oynuyor ama. Bu arada mmr nerde gözüküyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 edit your profile var sag yukarıda ona tıkla , mmrı gösterebiliyosun oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 wc3 daha güzeldi ya custom mapler açısından bi garip geliyo rebornda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 son bir iki gündür hiç oynıyamıyorum özel oyunları. Dediğim gibi anlık olarak interneti bile kesiyor oyuna girmeye çalışınca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 bende de torrent te oluyodu aynısı bi ara sorna nası geçti bilmiyorum modemin dandikliği bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 abi TD yok mu cidden güzel ya spin TD çok kolay anasını satıyım w3te hava gelicek diye altımıza sıçardık.sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 air korkusu eski günlere döndüm sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 custom serverları cortlamış durumda iki gündür. matchmakinde de oyun bulamıyormuş sanırım okuduğum kadarıyla. volvo pls fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 MM de oyun bulmuyor serverlar göçmüş ty valve gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar