wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Bir sürü taze baba ondan biraz daha çok pro babalar var aramızda kimse kutlamamış. Hepinizin babalar günü kutlu mutlu olsun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Erkek adamın günü zaten az dedim bir de heuahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 karne muhabbetlerinden babalar günü kutlamaya geçtik ya. çok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Yaşıtlarım çocuk yapıyor barbuş biraz üzgünüm aslında bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 doğmamış çocuklarımıza içelim bugün sjdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 millet erken evleniyor. sorun onda. 35 yaşından küşük babaların babalar gününü kutlamıcam. protesto ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 şaka maka ilk çocuk 30 civarında yapılmalı ya. ne bileyim ben çocuğumla aramda 35 yaş olsun falan istemiyorum eğer olacaksa. çocuğum üniversiteye başlıcak, ben olcam 55 falan :/ bilmem siz nasıl düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 çocuğa ne gerek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 barınaktan alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 FromTheHell said: doğmamış çocuklarımıza içelim bugün sjdgf kapoooooy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 bir tavsiye..okulu bitirir bitirmez cocuk yapin..2-3 tane. sonra zor oluyor belli yasin ustunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 ^______^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 pontipati said: şaka maka ilk çocuk 30 civarında yapılmalı ya. ne bileyim ben çocuğumla aramda 35 yaş olsun falan istemiyorum eğer olacaksa. çocuğum üniversiteye başlıcak, ben olcam 55 falan :/ bilmem siz nasıl düşünüyorsunuz? ben de öyle diodum da 30 ol konuşalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 32 den önce çocuk sahibi olmayı düşünmüyordum şimdilerde onu 35 olarak revize ettim çocuk bazı durumlarda müthiş ayak bağı oluyor atıyorum yurtdışı tatilinre gideceksin anneye babaya bırakmak dert oluyor ev hayvanı değil ki bir arkadaşına falan bırakasın yada birinden rica edesin gelsin arada baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 1 kızım var Gayet mutluyum her yere gidiyor herşeyi yapıyoruz Sadece yükümüz arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 55,60 yaşında ergen atarı çekilmez lan 30dan sonra çocuk yapılmaz bence. Bizden geçti agalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 wastyrx said: Bir sürü taze baba ondan biraz daha çok pro babalar var aramızda kimse kutlamamış. Hepinizin babalar günü kutlu mutlu olsun ^_^ eyvallah gözüm. tüm babaların babalar günü kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Geçmiş babalar günümüz kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 surda absodan baska babalar gunu kimsenin kutlamak istemiyorum ya, o bizla baba oldu, ufakliklar bizle buyudu falan. harbi kac yaslarinda oldular ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 kızım öptü beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 o zaman sana ve tüm kız babalarına gelsin http://www.youtube.com/watch?v=NYT7s6UpvNQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar