Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 vivavale said: Gizli said: allah yok, hiçbir zaman var olmadı abi bunu diyebilmen için bütün evrenin en ücra köşesine kadar bakmış olman gerekir. http://i.imgur.com/nW3C7mB.jpg
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mc_Lovin said: saklanmıyor perdenin ardında isa öldüğünde o perdenin caaaart diye yrıtıldığı söylenir asdasdas
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 O anda tapınaktaki perde yukarıdan aşağıya yırtılarak ikiye bölündü. Yer sarsıldı, kayalar yarıldı. Mezarlar açıldı, ölmüş olan birçok kutsal kişinin cesetleri dirildi. Bunlar mezarlarından çıkıp İsa'nın dirilişinden sonra kutsal kente girdiler ve birçok kimseye göründüler. (Matta 27:51-53)
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 isa ölmedi, öyleymiş gibi gösterildi, onların gördüğü başka bir şeydi, isa'yı allah öldürdü beşerin bedeni allah'ı görmeye dayanamaz, bunun için bir başka yaradılışla tekrar yaratılacak insanlar cart diye yırtıldı, diye dalga geç sen
Gluskap Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 vivavale said: cmt akşamımı feda ederek hazırlayayım Utanmana gerek yok. http://forum.paticik.com/read.php?62,7554862,page=1
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ne olmuş burada yav? vivavale Adnan Hocamıymış?
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mc_Lovin said: isa ölmedi, öyleymiş gibi gösterildi, onların gördüğü başka bir şeydi, isa'yı allah öldürdü beşerin bedeni allah'ı görmeye dayanamaz, bunun için bir başka yaradılışla tekrar yaratılacak insanlar cart diye yırtıldı, diye dalga geç sen kendinle çelişmeyeceğin zaman gel bana
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 toprak toprağa küller küllere gerisi yalan
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 evet, böylece biyik'in altını da bulmuş oldum
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Ashes2ashes said: toprak toprağa küller küllere gerisi yalan tamamen yalan, hepimiz bir yerden geldik, hepimiz allah'a geri döndürüleceğiz
Ren Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 pontipati said: “The first gulp from the glass of natural sciences will turn you into an atheist, but at the bottom of the glass God is waiting for you.” ― Werner Heisenberg beyler agnostikliğim sarsıldı vücudum tir tir titriyor heyecandan TANRI BENİ BEKLİYORMUŞ
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 bıyık ne lan asdasfasfd ben ve bıyık evet bol şans
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mc_Lovin said: Ashes2ashes said: toprak toprağa küller küllere gerisi yalan tamamen yalan, hepimiz bir yerden geldik, hepimiz allah'a geri döndürüleceğiz cennete gitmiyomuyduk panpa, allaha nasıl dönüşcez
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Ashes2ashes said: Mc_Lovin said: Ashes2ashes said: toprak toprağa küller küllere gerisi yalan tamamen yalan, hepimiz bir yerden geldik, hepimiz allah'a geri döndürüleceğiz cennete gitmiyomuyduk panpa, allaha nasıl dönüşcez cennete veya cehenneme girmeden önce bir yerde toplanacağız çok sevdiğin baphometi de orada göreceksin merak etme sonra ayağının altında uçurum açılıp cehenneme sarkıtılacaksın
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 döndürülcez miş pardon döndürülmek ne demek dönmeyeceğiz ama zorla mı döndürcekler ?
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 bnm baphomete bi saygım sevgim yok sadece merakım var tarih merakı gibi çok farklı kulvardayız dostum
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 misal ben hersene keçi kesmiyorum baphomete
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 hatta hiç bişi kesmedim lan sdf kendinden bahsetsene kaç hayvanın canına kıydın mesela şimdiye kadar ? yada aracı oldun diyelim , ortak falan giriyonuz siz
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 lel kurban kesenlere laf ediyosun da kendin et yemiyor musun?
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 yemek başka kurban bambaşka aradaki farkı şimdi ben mi annatayim ?
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 insan da kurban ediliyormuş mesela zamanında amaç aynı
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 istiyorsan anlat. amaç, ritüeller başka şeyler. sonuçta hayvan ve hayatını çok düşünüyorsan yememen lazım. o hayvan ölüyor sonuçta.
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 insanlar kurban edilirken de fakirler nasibini alsın diye parçalayıp konu komşuya mı dağıtılıyormuş? lel.
Öne çıkan mesajlar