Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FIFA World

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
normal fifa nasıl bilmiyorjum diğerlerini ama beğendim bunu oynanabilirlik flan iyi.

olm steamde 1200, gog gamersgate origin desurada da falan toplam 1000den fazla oyun var. benim kadar pcde oyuna para veren yoktur burada , beleş tabii çok buluyom ama vrediklerim yeter zaten

origin nick grynn ekleyin de vuruşak. en son 10 yıl önce fifa oynamış biri olarak 7-2-3 stat yapmışım bugün oynadıklarımla. not bad
Mesaj tarihi:
harbi abi adama yüklenmeyin. gamersgate accountunu koyayım da nutkunuz tutulsun bari.

http://www.gamersgate.com/profile/Silphatos

çoğunuzun steam library'si adamın şurdan aldığı oyunlar kadar yoktur herhalde dsdsfg
Mesaj tarihi:
aahdh o gg profilimi ben bile untmuştum la. orda bi 1C pack aldıydım birkaç yıl önce 100 küsür oyunlu ucuza o biraz boostlamış oyun sayısını ama buradaki fakirler için overkill yine tabii

kütüphaneye koyduğum tek oyun da d&d anthologymiş, elitiz ezelden
Mesaj tarihi:
benim gamepad bozuldu bulunduğum yerde de alınabilecek yer yok. klavye ile oynarsam çok dayak yer miyim? yani dribbling'ler falan fifa serisi ile aynı herhalde?
Mesaj tarihi:
kurayım dedim türkçe dil seçeneği var. hangi free to play oyun olsa illa türkçe dil seçeneği oluyor. adamlar player base'i biliyor abi nerde free to play orada fakir türkler.
Mesaj tarihi:
hahah aynen, hiçbir şeyi türkçe kullanmam bunu türkçe kurayım değişiklik olsun dedim cb, st, mr falan değiştirip saçma şeyler yapmışlar pozisyon kodlarını anlayamadım yarım saat
Mesaj tarihi:
haha ben de türkçe kurdum nasılmış bakarım diye. umarım oyun için dil seçeneğini değiştirme vardır. genelde hüsran oluyo. bir kere de FM türkçe kurdum içinde kayboldum oyunun ddsfdsfsd.
Mesaj tarihi:
gamepad'da sağ analog nereye gidiyosan oraya.

bu arada gamepad şart aynı gameplay var. klavyeyle bi yere kadar gidlir. o yüzden ara verdim ben gamepad şart ya.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
var mı oynayan? türk takımları falan da var galiba, bi bakıyım diye girdim şimdi..

neye yarıyor henüz bilmiyorum ama şu da benim refer linki:
https://www.easportsfifaworld.com/ref/juGvKH54bpS-2qkn5_UFAg

eğer yeni kayıt olcak varsa bunu kullanabilir sanırım
  • Yeni Oluştur...