Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Origin'de f2p oyun, fifa ne zamnadır oynamıyordum zevkliymiş ya multiye de düzelmişler herhalde lag falan oymuyo eskiden sürekli patlardı maçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 indirmeye değermi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Bi Fifa değil ama beleş sonuçta, tam Silp işi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 normal fifa nasıl bilmiyorjum diğerlerini ama beğendim bunu oynanabilirlik flan iyi. olm steamde 1200, gog gamersgate origin desurada da falan toplam 1000den fazla oyun var. benim kadar pcde oyuna para veren yoktur burada , beleş tabii çok buluyom ama vrediklerim yeter zaten origin nick grynn ekleyin de vuruşak. en son 10 yıl önce fifa oynamış biri olarak 7-2-3 stat yapmışım bugün oynadıklarımla. not bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 harbi abi adama yüklenmeyin. gamersgate accountunu koyayım da nutkunuz tutulsun bari. http://www.gamersgate.com/profile/Silphatos çoğunuzun steam library'si adamın şurdan aldığı oyunlar kadar yoktur herhalde dsdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Az Öz yanlısıyım, AAA dışındakileri libraryime sokmam, beğenmedim bunu silin hesaptan diye steame mesaj atmışlığım var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 aahdh o gg profilimi ben bile untmuştum la. orda bi 1C pack aldıydım birkaç yıl önce 100 küsür oyunlu ucuza o biraz boostlamış oyun sayısını ama buradaki fakirler için overkill yine tabii kütüphaneye koyduğum tek oyun da d&d anthologymiş, elitiz ezelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 benim gamepad bozuldu bulunduğum yerde de alınabilecek yer yok. klavye ile oynarsam çok dayak yer miyim? yani dribbling'ler falan fifa serisi ile aynı herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 valla bende gamepad var ama uğraşıp takmadım klavyeyle rahat oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 kurayım dedim türkçe dil seçeneği var. hangi free to play oyun olsa illa türkçe dil seçeneği oluyor. adamlar player base'i biliyor abi nerde free to play orada fakir türkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 hahah aynen, hiçbir şeyi türkçe kullanmam bunu türkçe kurayım değişiklik olsun dedim cb, st, mr falan değiştirip saçma şeyler yapmışlar pozisyon kodlarını anlayamadım yarım saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 haha ben de türkçe kurdum nasılmış bakarım diye. umarım oyun için dil seçeneğini değiştirme vardır. genelde hüsran oluyo. bir kere de FM türkçe kurdum içinde kayboldum oyunun ddsfdsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 tek bayrak tek dil ulan türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 fifa yalan haxball gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 fifada depar atarken daha da açma nasıl oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 gamepad'da sağ analog nereye gidiyosan oraya. bu arada gamepad şart aynı gameplay var. klavyeyle bi yere kadar gidlir. o yüzden ara verdim ben gamepad şart ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 var mı oynayan? türk takımları falan da var galiba, bi bakıyım diye girdim şimdi.. neye yarıyor henüz bilmiyorum ama şu da benim refer linki: https://www.easportsfifaworld.com/ref/juGvKH54bpS-2qkn5_UFAg eğer yeni kayıt olcak varsa bunu kullanabilir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar