Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mahalle baskısı neticesinde sonunda ben de iPad alacağım. Pek takip ettiğim konular da değil, en son 2'yi falan biliyordum ben, 4'müş, retinaymış, air'miş bir sürü şey çıkmış. Bütçe konusunda sıkıntım yok, gönül rahatlığıyla kullanıp "Aaa ulan keşke şu modeli alsaydım" dedirtmeyecek hangi modeli tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 smart phone varsa çok gereksiz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Retina ekran olmayan alma öncelikle. İki modeli var, biri 10" Air, biri 7" Mini Retina. Nasıl kullanacağına ve kişisel zevklerine göre gidip bir mağazada deneyip seçmen en güzeli olur. Bana 10" çok büyük geliyor mesela, Mini Retina ile çok mutluyum. Yok "boyutu benim hoşuma gitti" dersen Air alırsın. Air'de işlemcinin falan da biraz daha iyi olma ihtimali var ama gerçekten incelemedim bile, Allah olsa almam yani netbook kadar alet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 vardır ya bütçe sıkıntın biraz olsun azcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Air 3G. 32 GB olsun en azindan. 3G olmayani alacaksan hic alma ayni yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Gerekliliğini tartışmıyoruz. Bugün gidip baktım zaten Apple Store'da ama biraz fazla ayaküstü oldu, iPad Air daha hafif, daha bir güzel geldi elime ama dediğim gibi, teknik özellikler vs. hiçbir şey bilmiyorum nerdeyse. Retina özelliği nedir bilmiyorum mesela, biraz daha iyi çözünürlük sanırım? iPad Air'de yok sanırım bir de o özellik. Kararımı burada vereyim, gidip parasını verip alayım diyorum abi, yok mudur yakın zamanda araştırmış, bilen birisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 siyah ve dokunmatik olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 iPad Air 3G'de her bir ozellik var abi, olmayan yok. Eger dergi, gazete, kitap filan da okuyorsan ya da manga, cizgiroman Mini kucuk geliyor. iPad'in Newsstand cok iyi ama, aklinda olsun. En iyisi o iste, suradan alacaksin: http://store.apple.com/tr/buy-ipad/ipad-air En ucuzu 1600TL. 4:3 oldugu icin Mini ile video islemek de zor oluyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Air'de Retina var diye biliyorum ben ama? Abi işte kararının boyut aşamasını kendin ver, hangisine karar verirsen git onun 32 GB 3G olanını al. Hiç sıkıntın yoksa 64 GB al hatta :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Iphone kullanıyorsan 2x gereksiz bir alet oluyor. Sadece ekranı büyük o kadar. Android tel kullanıyorsan ve tablet düşünüyorsan ipad al, iphone tel kullanıyorsan android yada windows tablet al. En azından farklı bir şey kullandığını hissedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 boyut ağırlık olarak bak 3rd gen new ipad var onu bile kastıran bişi yok şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Air retina ekranli o yüzden tek karar vermen gereken kismi boyutu ya Air alacaksin yada Mini Retina olani alacaksin özellikleri neredeyse ayni almisken 32-64 GB olanini alirsan cok ii olur senin icin ben olsam 3G versiyonunu alirim ve mini daha cok kullanisli geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 iPad Air 3G 64 GB en mantıklısı gibi geliyor, 128'e gerek olmaz herhalde ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Bir dizinin 8 sezonunu aynı anda HD falan yüklemeyeceksen gereksiz, 16 da bazen yetersiz geliyor. Bence 32 veya 64 ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 16'nin yarisini doldurdugum olmadi benim. Iyi dusun, gereksiz yere para verme. Her sey cloud ve stream bende mesela, yer gerekmiyor hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 data storage kanser zaten istesende dolduramazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 bende 32 var 10 gb bos yer var su anda ama yolculuga fln cikarken icine film dizi fln atiyorum o zaman doluyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Asteroth said: iPad Air 3G 64 GB en mantıklısı gibi geliyor, 128'e gerek olmaz herhalde ya? Ipad 4 var Airden bir önceki nesil ve herşeyi aynı neredeyse, biraz işlemci falan farklı sadece. Bulunuyor bazı yerlerde, bazı yerlerde yok, fiyat avantajı var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 iPad 4 vardı Apple Store'da, Air'e göre ağır biraz. Kafadan eledim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Dynun said: vardır ya bütçe sıkıntın biraz olsun azcık http://www.fikracenneti.com/images/gunluk/81.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 air al abi biraz kucuk istersen son retinayi al ama 32 falan al derim 16 alete az geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 3G de büyük disk de gereksiz masraf. ne yapacaksın tabletle tam olarak? 3G'yi telefondan veriyorsun bitiyor. mediayı da streamliyorsun. sıfırda 150-200 lira sim slot için farkediyor. harddisklere kaç para alıyorlar bilmiyorum bile zaten usb slot olmayan alette maksat diskten geçirmek. 16'nın dolması için dropbox yükü, baldurs gibi epik oyunlar falan ağır kullanıcı olman lazım. ben dizi mizi atmadan beceremedim doldurmayı. ikinci el temiz bi 4. nesil 16gb alırsın çok ucuza. her işi yapar retina falan. onda yapamayacağın, airda yapabileceğin birşey yok. tek eksisi ağırlığı. air çok hafif bir alet. bu ise epey ağır tek elle uzun süre tutulmaz. sıfır alacaksan air ideal. ben aldığımda apple store 3 haftada yollamıştı ve mediamarkttan falan daha pahalıydı. onu bir kontrol et mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Abi adam para sıkıntı değil diyor siz yok 2. El al yok 8gb al falan, Asteroth kardeş git 64gb 3G Air al bitsin işte başlığa bile gerek yok para ganiyse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Bence 3G'li tablet al çünkü telefondan aktarma işi için açıp kapatacaksın işte ne bileyim uğraşacaksın. Bide telefonun sarjından yiyor olacak. Onu geçtim önümüzdeki yıllar paylaşımlı paketler iyice artacak mesela şuan operatörlerin üst segmentteki paketlerinde internetinin istediğin kadarını gönlünce başkalarıyla paylaşabiliyorsun. iPad'e gelecek olursak taşınabilir bişi arıyorsan iPad Mini'nin Retina ekran olanını tavsiye ederim. Ekran küçük dersen kalan alternatiflerden iPad Air olabilir. Bende iPad Mini almak istiyorum ama Eylül-Ekim gibi yeni nesil söylentilerinden biraz daha bekleyeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar