Fin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 carls jr iyi pattizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 senko said: demin mcdonalds'tan siparis verdim sanirim bu basligi gorunce karar verdim senko said: 1 saat oldu gelmedi bu arada. ahahah, istemsiz güldüm abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 senko said: bu arada fast food zincirleri icinde niye mcdonald's patatesleri en lezzetli ne arby's ne bg ne digerlerinin patatesleri bir mc degil. abi bildiğin dondurulmuş patates bi olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 senko said: bu arada fast food zincirleri icinde niye mcdonald's patatesleri en lezzetli ne arby's ne bg ne digerlerinin patatesleri bir mc degil. u wot mate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Tr'de bencede en iyi mcdonalds ne derseniz diyin valla. Kivrilmismis,yuvarlakmis,çeşniliymiş hic biri kurtarmiyor lezetti Herkesin kullandigi yag bok gibi oldugu icin patates'in kalitesindendir diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 carls baya daha iyi illa zincirden yiceksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Başlığa girince şişmanlamış hissettim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ben basliga girip girip iyy diyip cikiyorum sabahtan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 şu fast foodların hepsinde harbiden çok iğrenç şeyler kullanılıyor ama çok lezzetli lanet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 mcdonalds daha iyi ya patetesinden köftesine kadar. burger king deki rezaletten yakındığım için banlanmıştım bikaç ay önce lol o günden beri yemedim galiba burgerdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 mc donands patatesi çok güzle lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Shean said: McDonalds'ta part-time işe başladım. Biliyorum, hayatımın sonu gibi birşey. Herneyse, ilk gün çağırdılar sözde eğitim amaçlı. "3-4 saat eğitim vericez." dediler. Sonra eğitim vermeden 8 saat boyunca patates kısmına tek başıma verdiler. O patates sepetleri gibi şeylerle kızartıyorlar ya hani. Tüm patates olayında tektim. Yardım eden yok. Herneyse, yaptım yaptım. En sonunda 7 saat sonra adam geldi, böyle tutma, yanlış. 7 saat boyunca o sepetleri yanlış tuttuğumdan ellerim şişti, morardı. Girişimi falan yaptım. Adamlarla haftada 3 gün çalışacağıma dair anlaştım. Salı günü işte başlangıçtı falan diyip yine çağırıyorlar. Böyle bir hakları var mı? 2 senedir burgerkingde patates giriyorum. mc ile aynı sepetleri kullanıyoruz. tek bir kere ellerim şişmedi. nasıl becerdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 benım çalıştıgım zamanlarda en guzel yer dondurma kasasıydı adamın tipine göre küllahın içini dolduruyordum ya da doldurmuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 sene 2013 hala hamburger!!! sivilceleriniz icin hangi kremi kullaniyorsunuz ve kendi bedeninize gore elbise bulabiliyormusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 sivilcem yok 70 kiloyum. pantolonlar bol geliyor ama haklısın o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Benim geçen canım çok hamburger çekti. Pelitden hamburger yedim. Kabız oldum. Burger kingden yiyince en azından kabız olmuyordum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 şişmanı döv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 pisuvara sıçan müdür varmı acaba bu konuda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar