tiLi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 tam orda oturdum 6 ay la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ilçe olan arnavutköy değil di mi, öbürü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Bebek'e giderken varya, Beşiktaş'ta. O. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 diğerinde vegan açarsanız vururlar zaten sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ajsdnbfa habiblerin ordaki arnavutköy sandım dedim hipsterlığın da bu kadarı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Etobur adamım ben, öldürür yerim. Amaç para sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 yukarıdaki mangalcı arkadaş da o sanmış zaten. benim de ondan kafam karıştı. arnavutköyde nerede olcak bu vegancı? sahilde mi, içinde mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Kaede said: ajsdnbfa habiblerin ordaki arnavutköy sandım dedim hipsterlığın da bu kadarı olmaz orda adamin onune ot koysan ceker vurur acimaz valla bide o semt oyle bi yeri kaldirmaz kaldiramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 2 ortaköy 2 arnavutköy var istanbul'da. Koskoca ist. da isim bitti heralde loop'a almışlar tey.. bir çifti fukara segmenti diğeri lüküs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 maltepeden de iki tane var en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 restoran konusunda deneyimli içmimarım asfsadfs, danışmak istediğin bişi olursa. /pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Sahilde degil, icerde meydan gibi bir yer var, spor klubu, klise, okul filan yanyana. Orada. Limana 100-200m sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 vegan restoran acip neden kendini kisitlayasin ki. vegan menumuz vardir dersin olur biter iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 farklılık iyidir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Vegan adam cok extrem abi, et olan yere gelmem ben diyebilir. Tuvaletteki sabun bile vegan sabun olmali. Oyle seyler varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 aga yemek fiyatlarini 10 kati yapin. hersey bio diyin. öyle ayakta kalirsiniz vegan icin. ha kepabci acarsan gelir yerim bi kebabini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Şunun franchise ını alın da sebeplenelim; http://www.briochedoree.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ver kiraya babacım ne uğraşıyosun ya ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 vizyon sahibi adamların önünü kapatmayın, sonra o yok bu yok diye ağlıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 GERGE said: Sahilde degil, icerde meydan gibi bir yer var, spor klubu, klise, okul filan yanyana. Orada. Limana 100-200m sanirim.orada ali baba dışında restoran tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 GERGE said: Çallı ile filan da konuştuk, satılması için tablolar verecek. Duvara astık, isterseniz şu fiyata satılık konseptinde. Ben şuraya takıldım. İbrahim Çallı değildir herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Yaşar Çallı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Oyum bundan yana benim :P forgiver said: http://1.bp.blogspot.com/_tiOnSutfOG4/TBdfFtYt1WI/AAAAAAAAAAc/jVMJYypC8ak/s1600/St+Maxim's+-+Stone+Grill.jpg ahanda şundan açın tutarsa ben de düşünüyorum eti şunun üzerinde kendin pişirriyorsun http://davidsonnews.net/foodanddining/files/2012/10/102612HotStone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 GERGE said: Arnavutkoy'de 120m2 yerimiz var, kira degil. Lokanta tarzi birseye uygun, giris kat dukkan tarzinda. Ust katinda da kardesimin evi var zaten. Kilisenin yaninda, karsisinda otopark var hemen, semtin park sorunundan etkilenmiyor. Ne yapalim diye oturduk, dusunduk. Kafveci/Vegan lokanta olsun diyoruz. Tutar mi sizce? Baska fikirler var mi? benzer bir şeyi eşim açmak üzere bakırköyde. -öncelikle en az 6 ay hiç para kazanmayacakmışsınız gibi düşünün ve 6 aylık masraflarınızı karşılayacak kadar paranız cebinizde olsun. -konsepti iyi düşünün.çok önemli. -ne çeşit yemek,içecek sunacaksınız? aslında konseptin içinde gibi görünüyor bu ama tam değil.örnek vermek gerekirse doğal gıda ürünleri mi yapıp müşteriye sunacaksınız, yoksa hazır köfte,banvit piliç,vs ocağa atıp yapıp mı sunacaksınız? -yerin size ait olması ve dediğin gibi 120 m2 olması muhteşem bir avantaj.yalnız ruhsat alırken metrekareye göre istenen şartlar da değişiyor.kadın-erkek tuvaletlerini ayrı ayrı planlaman icap edecek.giriş kat olduğu için yangın çıkışı olarak kapılardan birini gösterebilirsin.bunun yanı sıra teknik bazı ıvır zıvır var ama onları sonra konuşalım,önce kararınızı verin. Doğal gıda(sebze , et, yumurta , vs kastettiğim) fikrine sıcak bakarsan yardımcı oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Sıkma dükkanı açın, hem kolay hem vegan.Bulursunuz iki bayan sıkmaci. Yanında salatası, ayranı ile konsept tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar