fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ilçe olan arnavutköy değil di mi, öbürü?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Bebek'e giderken varya, Beşiktaş'ta. O.
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 diğerinde vegan açarsanız vururlar zaten sizi
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ajsdnbfa habiblerin ordaki arnavutköy sandım dedim hipsterlığın da bu kadarı olmaz
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Etobur adamım ben, öldürür yerim. Amaç para sadece.
fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 yukarıdaki mangalcı arkadaş da o sanmış zaten. benim de ondan kafam karıştı. arnavutköyde nerede olcak bu vegancı? sahilde mi, içinde mi yoksa?
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Kaede said: ajsdnbfa habiblerin ordaki arnavutköy sandım dedim hipsterlığın da bu kadarı olmaz orda adamin onune ot koysan ceker vurur acimaz valla bide o semt oyle bi yeri kaldirmaz kaldiramaz
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 2 ortaköy 2 arnavutköy var istanbul'da. Koskoca ist. da isim bitti heralde loop'a almışlar tey.. bir çifti fukara segmenti diğeri lüküs :)
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 restoran konusunda deneyimli içmimarım asfsadfs, danışmak istediğin bişi olursa. /pm
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Sahilde degil, icerde meydan gibi bir yer var, spor klubu, klise, okul filan yanyana. Orada. Limana 100-200m sanirim.
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 vegan restoran acip neden kendini kisitlayasin ki. vegan menumuz vardir dersin olur biter iste
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Vegan adam cok extrem abi, et olan yere gelmem ben diyebilir. Tuvaletteki sabun bile vegan sabun olmali. Oyle seyler varmis.
Seele Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 aga yemek fiyatlarini 10 kati yapin. hersey bio diyin. öyle ayakta kalirsiniz vegan icin. ha kepabci acarsan gelir yerim bi kebabini
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Şunun franchise ını alın da sebeplenelim; http://www.briochedoree.com/
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ver kiraya babacım ne uğraşıyosun ya ohooo
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 vizyon sahibi adamların önünü kapatmayın, sonra o yok bu yok diye ağlıyorsunuz
fizban Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 GERGE said: Sahilde degil, icerde meydan gibi bir yer var, spor klubu, klise, okul filan yanyana. Orada. Limana 100-200m sanirim.orada ali baba dışında restoran tutmaz.
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 GERGE said: Çallı ile filan da konuştuk, satılması için tablolar verecek. Duvara astık, isterseniz şu fiyata satılık konseptinde. Ben şuraya takıldım. İbrahim Çallı değildir herhalde?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Yaşar Çallı.
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Oyum bundan yana benim :P forgiver said: http://1.bp.blogspot.com/_tiOnSutfOG4/TBdfFtYt1WI/AAAAAAAAAAc/jVMJYypC8ak/s1600/St+Maxim's+-+Stone+Grill.jpg ahanda şundan açın tutarsa ben de düşünüyorum eti şunun üzerinde kendin pişirriyorsun http://davidsonnews.net/foodanddining/files/2012/10/102612HotStone.jpg
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 GERGE said: Arnavutkoy'de 120m2 yerimiz var, kira degil. Lokanta tarzi birseye uygun, giris kat dukkan tarzinda. Ust katinda da kardesimin evi var zaten. Kilisenin yaninda, karsisinda otopark var hemen, semtin park sorunundan etkilenmiyor. Ne yapalim diye oturduk, dusunduk. Kafveci/Vegan lokanta olsun diyoruz. Tutar mi sizce? Baska fikirler var mi? benzer bir şeyi eşim açmak üzere bakırköyde. -öncelikle en az 6 ay hiç para kazanmayacakmışsınız gibi düşünün ve 6 aylık masraflarınızı karşılayacak kadar paranız cebinizde olsun. -konsepti iyi düşünün.çok önemli. -ne çeşit yemek,içecek sunacaksınız? aslında konseptin içinde gibi görünüyor bu ama tam değil.örnek vermek gerekirse doğal gıda ürünleri mi yapıp müşteriye sunacaksınız, yoksa hazır köfte,banvit piliç,vs ocağa atıp yapıp mı sunacaksınız? -yerin size ait olması ve dediğin gibi 120 m2 olması muhteşem bir avantaj.yalnız ruhsat alırken metrekareye göre istenen şartlar da değişiyor.kadın-erkek tuvaletlerini ayrı ayrı planlaman icap edecek.giriş kat olduğu için yangın çıkışı olarak kapılardan birini gösterebilirsin.bunun yanı sıra teknik bazı ıvır zıvır var ama onları sonra konuşalım,önce kararınızı verin. Doğal gıda(sebze , et, yumurta , vs kastettiğim) fikrine sıcak bakarsan yardımcı oluruz.
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Sıkma dükkanı açın, hem kolay hem vegan.Bulursunuz iki bayan sıkmaci. Yanında salatası, ayranı ile konsept tamam
Öne çıkan mesajlar