Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arnavutkoy'de mekan acalim diyoruz


GERGE

Öne çıkan mesajlar

Oyum bundan yana benim :P
forgiver said:

http://1.bp.blogspot.com/_tiOnSutfOG4/TBdfFtYt1WI/AAAAAAAAAAc/jVMJYypC8ak/s1600/St+Maxim's+-+Stone+Grill.jpg

ahanda şundan açın tutarsa ben de düşünüyorum

eti şunun üzerinde kendin pişirriyorsun

http://davidsonnews.net/foodanddining/files/2012/10/102612HotStone.jpg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Arnavutkoy'de 120m2 yerimiz var, kira degil. Lokanta tarzi birseye uygun, giris kat dukkan tarzinda. Ust katinda da kardesimin evi var zaten. Kilisenin yaninda, karsisinda otopark var hemen, semtin park sorunundan etkilenmiyor.

Ne yapalim diye oturduk, dusunduk. Kafveci/Vegan lokanta olsun diyoruz. Tutar mi sizce? Baska fikirler var mi?


benzer bir şeyi eşim açmak üzere bakırköyde.
-öncelikle en az 6 ay hiç para kazanmayacakmışsınız gibi düşünün ve 6 aylık masraflarınızı karşılayacak kadar paranız cebinizde olsun.
-konsepti iyi düşünün.çok önemli.
-ne çeşit yemek,içecek sunacaksınız? aslında konseptin içinde gibi görünüyor bu ama tam değil.örnek vermek gerekirse doğal gıda ürünleri mi yapıp müşteriye sunacaksınız, yoksa hazır köfte,banvit piliç,vs ocağa atıp yapıp mı sunacaksınız?
-yerin size ait olması ve dediğin gibi 120 m2 olması muhteşem bir avantaj.yalnız ruhsat alırken metrekareye göre istenen şartlar da değişiyor.kadın-erkek tuvaletlerini ayrı ayrı planlaman icap edecek.giriş kat olduğu için yangın çıkışı olarak kapılardan birini gösterebilirsin.bunun yanı sıra teknik bazı ıvır zıvır var ama onları sonra konuşalım,önce kararınızı verin.

Doğal gıda(sebze , et, yumurta , vs kastettiğim) fikrine sıcak bakarsan yardımcı oluruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...