Liebe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Theridone said: Sneijder kotu oynamadi ki, oldugu bu kadardi. Abilerinin yaninda ancak Robben coşunca sönük kaldı yanında aslında kötü değildi zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Gollanda dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 gayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 güzel espiri banımı aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 i ban thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 İspanya Dışişleri Bakanlığı: ''Kimse bizim sabrımızı sınamasın...'' Zaytung Katalonya basını: Sanki İspanya yenilmiş gibi bir algı yaratılıyor Buda benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 kuyt var miydi kuyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ya akşam annemleri yemeğe çıkarttık maç kaçıyor diye üzülüyordum. maçtan sonra skoru gördüm kahroldum ahahhaa şimdi özetleri izledim de ne çekmiş casillas ya önce dövmüşler sonra 5. golde yerlerde sürümüşler casillas'ı ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 ispanyanin annesinide yemege cikardilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Robbenin dakka 80deki kosusunu kokain bagimliligina bagliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 robenin gelişine volesi için yigit ozgor karikatürünü koysanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Esh said: Robbenin dakka 80deki kosusunu kokain bagimliligina bagliyorum. Kokodan ziyade haplanip cikmis gibi. Cigersiz gibi. Allahsiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Bu sonradan giren jeremain lens'i ben hiç tanımıyorum. BAYILDIM. bunu alsa ya ünal başkan. Hem asist de yapabiliyor, hızlı, teknik. Kral Burakla coşar bu ikili. http://en.wikipedia.org/wiki/Jeremain_Lens Wiki sayfası adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 hollandanın 11 numarası baya iyiydi ya onu araştır bak onu alsın ünal aysal wikisi buda http://en.wikipedia.org/wiki/Arjen_Robben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Madcat said: Ahahaha, PES tepkisi gelmiş yaa.. PES'te yenilen adamın "olm ben daha iyi oynadım bak top bendeymiş %60" demesine o kadar çok şahit oldum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 karaktersiz said: robenin gelişine volesi için yigit ozgor karikatürünü koysanıza Şu mu? http://galeri8.uludagsozluk.com/400/25-yasindan-kucukler-sozlukten-atilmalidir_638362.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 hayır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Cons said: hollandanın 11 numarası baya iyiydi ya onu araştır bak onu alsın ünal aysal wikisi buda http://en.wikipedia.org/wiki/Arjen_Robbenluis figoyu izledik iyi futbolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Cons said: hollandanın 11 numarası baya iyiydi ya onu araştır bak onu alsın ünal aysal wikisi buda http://en.wikipedia.org/wiki/Arjen_Robben sponsor alırlarsa olur http://www.gristemizlik.com/wp-content/uploads/2012/06/vazelin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Şimdi farkettim 13.cuma yaşamış ispanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 "Tatar Ramazan" said: İspanya dalga geçer, 6dan sonrasını atmaz. Futboldan bu kadar mı anlanmaz 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 sdfsdfs said: The Netherlands has shown more search interest in Wesley Sneijder's wife, Yolanthe Cabau, than in their first opponent Spain. world cup trends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Şakira artık nasıl şakıyorsa Pique bitmiş erimiş adam Bekire dönmüş. Casillası da artık Araplar falan alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar