E Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 şu ana kadar gelen en mantıklı teklif ucuza daire kapatmak oldu. ben zaten 3 4 ay miyavlarım şimdi sağda solda naapsam diye. gelişmeleri aktarırım buradan da. içerik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 para var yatirim yapmaliyim diye de gomme parayi bi yere, belki baska firsatlar cikar karsina elinde para olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 kumar oyna 1 koy 2 al 2 koy 4 al 4 koy 8 al 8 koy 16 al 16 koy 32 al 32 koy 64 al 64 koy 128 al 128 koy 256 al 256 koy 512 al 512 koy 1024 al 1024x230 = 235.520.000 tl para az değil sonra bana ordan 20m attır abi sdfgfdgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 iddaa oyna sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 E said: gbp/jpn 10 lot sell without stop loss? Şunun ne olduğunu az da olsa anlatabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 abi çok büyük bir kumar o. 1 milyon dolarlık işlem demek. benim durumum için 1/10 kaldıraçlı oluyor. dolardaki 0.2 lik bir oynama ile 200.000tl kaybedip kazanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 tabi gbp/jpn, ingiliz sterlini/japon yeni üzerinden aynı işlemin yapılması şeklinde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Sosyal Platform fikrim için bana bütçe ayır milyarder olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Martingale yap o zaman illa hep düşecek deil ya 500$ at olmadı 1k 2k 4k diye git. rulette bikaç kere 13 defa üst üste aynı renk gelmesi sonucu patladım sonuçta hileli. Paritede illa iniş çıkış olur savaş kriz falan çıkmazsa. Çıkışı bi kere yakaladın mı tamam dön başa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 öyle olmuyor işte, öyle olsa herkes milyoner olurdu. %95 kaybetme garantili bir piyasa bu. küçük yatırımcının parası ile büyüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Boş ver abi yatırımı eline havadan öyle bir para geçerse git gezmek istediğin ülkelerin tadını çıkar derim bir daha böyle bir fırsat geçmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Eşşek satın al, sınırdan mazot, sigara kaçır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 aracılık işine devam ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 nüfusu artışta olan bir il/ilçeden taksi plakası al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 rus gelin dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 dolara çevir, yat. iki üç sene içinde gelecek olan krizden baya para kaldırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 -Deno- said: ev al kiraya ver +1 hatta mevcutta kiralı olan bir ev al devam etsin. oradan gelen kirayıda ihtiyacı olan akrabalarına, fakire dağıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 çiğköfteci dükkanı zincirleri aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 avm lere bardakta mısırcı zinciri aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 3D printer al 3-5 tane, bir de dükkan kirala beşiktaş veya izmir'deki muadilinde. 3D Özalit Shop İsim için tekrar patiye danışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 vivavale said: -Deno- said: ev al kiraya ver +1 hatta mevcutta kiralı olan bir ev al devam etsin. oradan gelen kirayıda ihtiyacı olan akrabalarına, fakire dağıt. kira gelirleri genelde faiz gelirlerinin altında oluyor üstüne de amortismanını düşününce karı kalmıyor. emlak orta vadeli bir yatırımdır ve alırken kazandırır. ucuza alırsın değerinin artmasını beklersin. anca o şekilde tam olarak karlı bir yatırım haline gelir. yani imkan varsa git inşaattan ucuza al evi, bitince pahalıya sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 paraya ihtiyacın yok demek ki fakir fukarayla paylaş paranı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 imamizer said: vivavale said: -Deno- said: ev al kiraya ver +1 hatta mevcutta kiralı olan bir ev al devam etsin. oradan gelen kirayıda ihtiyacı olan akrabalarına, fakire dağıt. kira gelirleri genelde faiz gelirlerinin altında oluyor üstüne de amortismanını düşününce karı kalmıyor. emlak orta vadeli bir yatırımdır ve alırken kazandırır. ucuza alırsın değerinin artmasını beklersin. anca o şekilde tam olarak karlı bir yatırım haline gelir. yani imkan varsa git inşaattan ucuza al evi, bitince pahalıya sat. haci abi o dediğin inşaat firmalarının projeleri olur bankalarla anlaşmalı. DİP, BİP diye onlardan alırsa çok ekonomik ve karlı yatırım yapmış olur. benim dediğim biraz daha farklı; ihtiyacı yok anladığım kadarıyla, hem mal sahibi olur hem de yakınlarına ve insanlara yardımcı olmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 yok abi inşaat firması olmasına gerek yok her müteahhit satar projeden, kaba inşaattan daire. işin hayır kısmını bilmem abi adam hayır yaprdımı istemiyor diye sallamadım o detayı asdfggh örnek veriyorum; ankarada 200 bin liralık evin kira getirisi 750 lira civarı hadi olsun 1000 lira ki o kadar değildir. direk o parayı faize koysan 1600 lira aylık net getirisi var üstüne evinin eskimesi, yıpranması cabası. o yüzden evi ucuzdan veya ilerde değerini arttiracak bir şeyleri öngörüp almıyorsan boşuna başınızı ağrıtmayın diyorum. koyun bankaya unutun madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Izmirde sikismis mutaahit bul. 150 lira dedigi eve 75 lira oner 3 tane ve nakit alacagini soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar