Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

230.000 tl ile yapılabilecek yatırım

E

Öne çıkan mesajlar

Martingale yap o zaman illa hep düşecek deil ya 500$ at olmadı 1k 2k 4k diye git. rulette bikaç kere 13 defa üst üste aynı renk gelmesi sonucu patladım sonuçta hileli. Paritede illa iniş çıkış olur savaş kriz falan çıkmazsa. Çıkışı bi kere yakaladın mı tamam dön başa
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

-Deno- said:

ev al kiraya ver

+1 hatta mevcutta kiralı olan bir ev al devam etsin. oradan gelen kirayıda ihtiyacı olan akrabalarına, fakire dağıt.

kira gelirleri genelde faiz gelirlerinin altında oluyor üstüne de amortismanını düşününce karı kalmıyor.

emlak orta vadeli bir yatırımdır ve alırken kazandırır. ucuza alırsın değerinin artmasını beklersin. anca o şekilde tam olarak karlı bir yatırım haline gelir. yani imkan varsa git inşaattan ucuza al evi, bitince pahalıya sat.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

vivavale said:

-Deno- said:

ev al kiraya ver

+1 hatta mevcutta kiralı olan bir ev al devam etsin. oradan gelen kirayıda ihtiyacı olan akrabalarına, fakire dağıt.

kira gelirleri genelde faiz gelirlerinin altında oluyor üstüne de amortismanını düşününce karı kalmıyor.

emlak orta vadeli bir yatırımdır ve alırken kazandırır. ucuza alırsın değerinin artmasını beklersin. anca o şekilde tam olarak karlı bir yatırım haline gelir. yani imkan varsa git inşaattan ucuza al evi, bitince pahalıya sat.

haci abi o dediğin inşaat firmalarının projeleri olur bankalarla anlaşmalı. DİP, BİP diye onlardan alırsa çok ekonomik ve karlı yatırım yapmış olur.

benim dediğim biraz daha farklı; ihtiyacı yok anladığım kadarıyla, hem mal sahibi olur hem de yakınlarına ve insanlara yardımcı olmuş olur.
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi inşaat firması olmasına gerek yok her müteahhit satar projeden, kaba inşaattan daire.

işin hayır kısmını bilmem abi adam hayır yaprdımı istemiyor diye sallamadım o detayı asdfggh

örnek veriyorum; ankarada 200 bin liralık evin kira getirisi 750 lira civarı hadi olsun 1000 lira ki o kadar değildir. direk o parayı faize koysan 1600 lira aylık net getirisi var üstüne evinin eskimesi, yıpranması cabası.

o yüzden evi ucuzdan veya ilerde değerini arttiracak bir şeyleri öngörüp almıyorsan boşuna başınızı ağrıtmayın diyorum. koyun bankaya unutun madem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...