Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlenilecek kız tarifi

polyanagirl

Öne çıkan mesajlar

polyanagirl said:

öncelikle şuna açıklık getireyim. formu biliyorum dedim zaten arkdaşımdan ama üye değildim. canım da burdan açmak istedi. konu dışında da bir konum var gözatın isterseniz. birde bir erkek niye ihtyç duysun kadın rolü yapmaya. bunu da düşünün ve bir bayan olduğumu illa fotoyla mı ispat edicem.

Formdaki arkadaşın adı ne, birde foto da başka şeylere bakıcaz biz.
Sosyal ağlarda paylaş

polyanagirl said:

Madcat said:

abi her kiz geldiginde niye boyle yapiyorsunuz, tamam biliyoruz guzel taktik boyle bogdugunda foto koyuyor, ozelden yuruyen yuruyor, yurumeyen de forumdan atmaya calisiyor da, bu taktik baymadi mi lan.

yeni biseyler kesfedelim bence.

ayrica, yeni gelen insan konuyu %100 bak istisnasiz diyorum garbica acmaz.
koskoca kisisel var konu disi var falan.
imkani yok, cani sikilan memeli feyk.

öncelikle şuna açıklık getireyim. formu biliyorum dedim zaten arkdaşımdan ama üye değildim. canım da burdan açmak istedi. konu dışında da bir konum var gözatın isterseniz. birde bir erkek niye ihtyç duysun kadın rolü yapmaya. bunu da düşünün ve bir bayan olduğumu illa fotoyla mı ispat edicem.

ilk konun garbicta benim icin onemli olan o.
tamam iste forumu bilmeyen olsa yeni gelen kiz olur, ama forumu bildigin icin aksi ispatlanana kadar feyksin.
bir erkek neden mi ihtiyac duysun kadin rolu yapmaya?
hem anime seven kadin mesajina ben yazmissin hem bunu mu soruyorsun. mmolarda burda ki adamlarin %95`inin kadin chari var, forumun %60`inin feyk accountu var, sen hic hayatinda arkadasini kandirmadin mi,yas evde kalmis yasa gelmis ama daha bunlardan haberin yok.

@dworgian, baba kizin yaninda ol ozelden yuru de eski taktikti haklisin, ise yariodu lan o bilmiom simdi noldu. ben isin girgirindayim sdfsdg
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Madcat said:

@dworgian, baba kizin yaninda ol ozelden yuru de eski taktikti haklisin, ise yariodu lan o bilmiom simdi noldu. ben isin girgirindayim sdfsdg

sen sokağa çıkıp gezsen hiç uğramican foruma aslında ama.

baba calisioz sabah 8`den aksam 7`ye kadar napak o arada patiye sarioz, yarin dunya kupasi baslio e3 falan vardi disari cikamadik bu hafta ici, hafta sonuna artikin :D
sen gelmiyon mu abi izmire noldu o is
Sosyal ağlarda paylaş

polyanagirl said:

Madcat said:

abi her kiz geldiginde niye boyle yapiyorsunuz, tamam biliyoruz guzel taktik boyle bogdugunda foto koyuyor, ozelden yuruyen yuruyor, yurumeyen de forumdan atmaya calisiyor da, bu taktik baymadi mi lan.

yeni biseyler kesfedelim bence.

ayrica, yeni gelen insan konuyu %100 bak istisnasiz diyorum garbica acmaz.
koskoca kisisel var konu disi var falan.
imkani yok, cani sikilan memeli feyk.

çoğunlukla psikolojik sıkıntıların dışavurumu olan bir işsizlik sanrısı olarak vuku buluyor ama kadın rolu olmasa da farklı örnekleri var, ama yaygın olarak işsizlik ve bayağı mizah ile tatmin
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

baba calisioz sabah 8`den aksam 7`ye kadar napak o arada patiye sarioz, yarin dunya kupasi baslio e3 falan vardi disari cikamadik bu hafta ici, hafta sonuna artikin :D
sen gelmiyon mu abi izmire noldu o is

dışarısı > e3 olaymış iyiymiş.

ben geldim döndüm de kalıcı gelme olayı ankara iline kaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

BalisticGel said:

Yok yau kezbanlar çok kullanıyor girllü nickler.

ya lan yine işimden kaldım ama neyse, şöyle bir durum var, üni. de şık giyinen bir kadın haca vardı şık derken motorola dolce gabbana telefonu vardı -bu konular ile alakalı bir sunum yapmıştım ama hocanın hiç hoşuna gitmemişti :)

neyse şöyle bir şey var, nasıl ki erkekliği ile sıkıntısı olan erkekler kılık kıyafetlerinde erkleliklerini vurgulayan enstrümanlar kullanırsa (sivri burunlu ayakkabı...)

kezban diye tabir ettiğimiz kadınları bir çoğunun da sorunu kadınlıkları ile bu yüzden saçma makyaj ve kıyafet seçimleri var ve internet ortamında yazdıkları ile -nik, yazı sitili, hamletin dediği gibi bebek gibi konuşma...- bunu örtmeye çalışıyorlar.

malesef tc nin en büyük sorunlarından biri kadınlığı ile barışık olmayan kadınlar... -erkekler ayrı konu-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...