Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlenilecek kız tarifi

polyanagirl

Öne çıkan mesajlar

polyanagirl said:

SodomVsGomore said:

birlikteyken eğlenelim sıkılmıyım yanında. seks de önemli. he çalışmasını isterim ben yorgun argın eve gelince onun enerjisine ayak uyduramama sorunu yaşamak istemem.

sen :) nasıl bir erkekle :) evlenmek istersin poly:):) :)

edit: yazmayı unutmuşum sigara sarmayı kesin bilsin. içimde ukte kaldı o konu.

Bak nasılda güzel yazmış Sinan :) teşekkür ediyorum öncelikle kadın ruhundan anlayan yaş farkı olmayan güldüren beni seven bana değer veren beni özel hissettiren karizmatik güzel baksın gözler önmli güçlü yanında kimseden korkmayacağım mesela bi Kafe'ye gttik bir kıza hesap ödeytrmeyen ne yani sevgilim yanında Alman usulü mü takılcz :) şaka gibi eğer adamın parası yoksa o da kesesine uygun yere götürsün biz ondan lüks bir yer istemiyoruz arada hediyeler almalı atıyorum bi kolye onu taktığımda onu düşündürmelii he sakın yanlış anlaşılmasın hediyeye ihtiyacım yok şükür maddi durumum iyi ama onun bu gibi şeyler yapması hoşuma gider ilgisi hep bende olmalı akıllı olmalı aptal biriyle hayat geçmez ortak zevklerimiz olmalı eğer beni hayatının eşi olarak görüyorsa böyle şeyler yapar ve bir kadın için bin kadından vazgeçer

sen şimdi bu kadar çok özelliğin hepsinin aynı insanda toplanacğına inanıyosun, sonra o insanın seninla tanışıp seni sevip sana yüzük takacağı günleri hayal ediyosun falan...ilahi kezban, sen beni güldürdün allah'ta seni güldürsün inş. bold lu kısımlara ayrıca dikkat et.

sen koca değil, yanına yakışıcak iki ayaklı fino köpek arıyosun bence.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

polyanagirl said:

SodomVsGomore said:

birlikteyken eğlenelim sıkılmıyım yanında. seks de önemli. he çalışmasını isterim ben yorgun argın eve gelince onun enerjisine ayak uyduramama sorunu yaşamak istemem.

sen :) nasıl bir erkekle :) evlenmek istersin poly:):) :)

edit: yazmayı unutmuşum sigara sarmayı kesin bilsin. içimde ukte kaldı o konu.

Bak nasılda güzel yazmış Sinan :) teşekkür ediyorum öncelikle kadın ruhundan anlayan yaş farkı olmayan güldüren beni seven bana değer veren beni özel hissettiren karizmatik güzel baksın gözler önmli güçlü yanında kimseden korkmayacağım mesela bi Kafe'ye gttik bir kıza hesap ödeytrmeyen ne yani sevgilim yanında Alman usulü mü takılcz :) şaka gibi eğer adamın parası yoksa o da kesesine uygun yere götürsün biz ondan lüks bir yer istemiyoruz arada hediyeler almalı atıyorum bi kolye onu taktığımda onu düşündürmelii he sakın yanlış anlaşılmasın hediyeye ihtiyacım yok şükür maddi durumum iyi ama onun bu gibi şeyler yapması hoşuma gider ilgisi hep bende olmalı akıllı olmalı aptal biriyle hayat geçmez ortak zevklerimiz olmalı eğer beni hayatının eşi olarak görüyorsa böyle şeyler yapar ve bir kadın için bin kadından vazgeçer

sen şimdi bu kadar çok özelliğin hepsinin aynı insanda toplanacğına inanıyosun, sonra o insanın seninla tanışıp seni sevip sana yüzük takacağı günleri hayal ediyosun falan...ilahi kezban, sen beni güldürdün allah'ta seni güldürsün inş. bold lu kısımlara ayrıca dikkat et.

sen koca değil, yanına yakışıcak iki ayaklı fino köpek arıyosun bence.

Özellikle boldlu olanlar çıktı ama ben istemedim olacak olacak inanıyorum :) sen rahat ol
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

polyanagirl said:

mesela bi Kafe'ye gttik bir kıza hesap ödeytrmeyen ne yani sevgilim yanında Alman usulü mü takılcz :) şaka gibi eğer adamın parası yoksa o da kesesine uygun yere götürsün biz ondan lüks bir yer istemiyoruz

gülücüğe odaklan, tamamen duygusal

Mert sen yapma ya :) ben ödemesine öderim de o erkek olarak garsondan falan utanmayacak mı :) bak buraya odaklan :)))
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

sen adamin yaninda 1.5 iskenderi gotururken utanmican adam alman yapalim derse utancan oyle mi?

allahim turk kezbanlarini dusman basina ver e mi

Aç mı gezelim diyorum ya o da götürsün simitçiye başka bi zaman da yersin ayrıca sen sevgilinin nerelere götürdüğüne takıldığımı mı düşünüyorsun yanlışsın burda erkek üç kuruşun hesabını yapıyorsa sevgiliye bunu söylcek kızda işine nasıl geliyorsa öyle hareket eder ama hiç bi kız hoşlanmaz bir erkeğin yannda hesap ödemekten ama normal erkek arkdaşımsa sonuna kadar öderim hatta onu ben davet etmişsem onunkini de öderim kusura bakmayın ama bazı kadınlar bazı erkeklerden daha adam sen ztn sevgilinin yediği lokmayı hesaplıyorsan git zengin bir karı bul sömür jigola seni
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Bulamazsam evlenmem bulursam vakit kaybetmem demişin bi de.Lan kaybetsene vakit.Ne o giysi mi alıyorsun kendine 3 aylık adamla evlenicek misin.Ayrıca 3 ay hadi neyse 1 sene tanıştınız 1 sene sekssiz geçer mi lan adam için.

Sanane bilir misin bu kelimeyi :) Esra Erol'da bir haftada karar veriyorlar git onlara söyle :)
Sosyal ağlarda paylaş

polyanagirl said:

Akhlaur said:

Bulamazsam evlenmem bulursam vakit kaybetmem demişin bi de.Lan kaybetsene vakit.Ne o giysi mi alıyorsun kendine 3 aylık adamla evlenicek misin.Ayrıca 3 ay hadi neyse 1 sene tanıştınız 1 sene sekssiz geçer mi lan adam için.

Sanane bilir misin bu kelimeyi :) Esra Erol'da bir haftada karar veriyorlar git onlara söyle :)

Sordun söyledim işte.Kabullenicen.

Onlar sormuyorlar sorsalar onlara da söylerim aynısını.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...