polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Claiborne said: içiniz sıkılmadı mı arkadaşlar baymadınız mı Arkadaşlarıma laf etme seni lanet olası :) sende anlat karış bize co :) yada senin istediğin bişeyi konuşalım troll de olsa daha 2-3 mesajdan nefesim daraldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 polyanagirl said: SodomVsGomore said: birlikteyken eğlenelim sıkılmıyım yanında. seks de önemli. he çalışmasını isterim ben yorgun argın eve gelince onun enerjisine ayak uyduramama sorunu yaşamak istemem. sen :) nasıl bir erkekle :) evlenmek istersin poly:):) :) edit: yazmayı unutmuşum sigara sarmayı kesin bilsin. içimde ukte kaldı o konu. Bak nasılda güzel yazmış Sinan :) teşekkür ediyorum öncelikle kadın ruhundan anlayan yaş farkı olmayan güldüren beni seven bana değer veren beni özel hissettiren karizmatik güzel baksın gözler önmli güçlü yanında kimseden korkmayacağım mesela bi Kafe'ye gttik bir kıza hesap ödeytrmeyen ne yani sevgilim yanında Alman usulü mü takılcz :) şaka gibi eğer adamın parası yoksa o da kesesine uygun yere götürsün biz ondan lüks bir yer istemiyoruz arada hediyeler almalı atıyorum bi kolye onu taktığımda onu düşündürmelii he sakın yanlış anlaşılmasın hediyeye ihtiyacım yok şükür maddi durumum iyi ama onun bu gibi şeyler yapması hoşuma gider ilgisi hep bende olmalı akıllı olmalı aptal biriyle hayat geçmez ortak zevklerimiz olmalı eğer beni hayatının eşi olarak görüyorsa böyle şeyler yapar ve bir kadın için bin kadından vazgeçer sen şimdi bu kadar çok özelliğin hepsinin aynı insanda toplanacğına inanıyosun, sonra o insanın seninla tanışıp seni sevip sana yüzük takacağı günleri hayal ediyosun falan...ilahi kezban, sen beni güldürdün allah'ta seni güldürsün inş. bold lu kısımlara ayrıca dikkat et. sen koca değil, yanına yakışıcak iki ayaklı fino köpek arıyosun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 KAÇIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Claiborne said: içiniz sıkılmadı mı arkadaşlar baymadınız mı troll de olsa daha 2-3 mesajdan nefesim daraldı Laf etme co :) sen konu bul konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 polyanagirl said: mesela bi Kafe'ye gttik bir kıza hesap ödeytrmeyen ne yani sevgilim yanında Alman usulü mü takılcz :) şaka gibi eğer adamın parası yoksa o da kesesine uygun yere götürsün biz ondan lüks bir yer istemiyoruz gülücüğe odaklan, tamamen duygusal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 0ne said: polyanagirl said: SodomVsGomore said: birlikteyken eğlenelim sıkılmıyım yanında. seks de önemli. he çalışmasını isterim ben yorgun argın eve gelince onun enerjisine ayak uyduramama sorunu yaşamak istemem. sen :) nasıl bir erkekle :) evlenmek istersin poly:):) :) edit: yazmayı unutmuşum sigara sarmayı kesin bilsin. içimde ukte kaldı o konu. Bak nasılda güzel yazmış Sinan :) teşekkür ediyorum öncelikle kadın ruhundan anlayan yaş farkı olmayan güldüren beni seven bana değer veren beni özel hissettiren karizmatik güzel baksın gözler önmli güçlü yanında kimseden korkmayacağım mesela bi Kafe'ye gttik bir kıza hesap ödeytrmeyen ne yani sevgilim yanında Alman usulü mü takılcz :) şaka gibi eğer adamın parası yoksa o da kesesine uygun yere götürsün biz ondan lüks bir yer istemiyoruz arada hediyeler almalı atıyorum bi kolye onu taktığımda onu düşündürmelii he sakın yanlış anlaşılmasın hediyeye ihtiyacım yok şükür maddi durumum iyi ama onun bu gibi şeyler yapması hoşuma gider ilgisi hep bende olmalı akıllı olmalı aptal biriyle hayat geçmez ortak zevklerimiz olmalı eğer beni hayatının eşi olarak görüyorsa böyle şeyler yapar ve bir kadın için bin kadından vazgeçer sen şimdi bu kadar çok özelliğin hepsinin aynı insanda toplanacğına inanıyosun, sonra o insanın seninla tanışıp seni sevip sana yüzük takacağı günleri hayal ediyosun falan...ilahi kezban, sen beni güldürdün allah'ta seni güldürsün inş. bold lu kısımlara ayrıca dikkat et. sen koca değil, yanına yakışıcak iki ayaklı fino köpek arıyosun bence. Özellikle boldlu olanlar çıktı ama ben istemedim olacak olacak inanıyorum :) sen rahat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 biraz daha inan 35 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 vivavale said: polyanagirl said: mesela bi Kafe'ye gttik bir kıza hesap ödeytrmeyen ne yani sevgilim yanında Alman usulü mü takılcz :) şaka gibi eğer adamın parası yoksa o da kesesine uygun yere götürsün biz ondan lüks bir yer istemiyoruz gülücüğe odaklan, tamamen duygusal Mert sen yapma ya :) ben ödemesine öderim de o erkek olarak garsondan falan utanmayacak mı :) bak buraya odaklan :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 işte sorun orda sen hepsi bir arada arıyosun, ama hepsine sahip olanlar zaten senden daha iyilerini kapıyo sanada 30'unda netten fikir danışmak kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 sen adamin yaninda 1.5 iskenderi gotururken utanmican adam alman yapalim derse utancan oyle mi? allahim turk kezbanlarini dusman basina ver e mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Ya troll ya kezban ya bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 dün sırplar geldi dans ettiler şarkı söylediler. bi tanesi yanımdan geçerken holaaaa diye bi bağırdı coşturdu yaşama döndüm aq. yani sırp olmalı evlenilcek bayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Bulamazsam evlenmem bulursam vakit kaybetmem demişin bi de.Lan kaybetsene vakit.Ne o giysi mi alıyorsun kendine 3 aylık adamla evlenicek misin.Ayrıca 3 ay hadi neyse 1 sene tanıştınız 1 sene sekssiz geçer mi lan adam için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Akhlaur said: Ya troll ya kezban ya bu. abi ağır kezban ya. muhtemelen 70+kg, ve 1.58 boyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 vivavale said: Akhlaur said: Ya troll ya kezban ya bu. abi ağır kezban ya. muhtemelen 70+kg, ve 1.58 boyunda bıyıklı olma ihtimali bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 O kadar çanak bir kezban ki gerçek olamaz trolldür ya da bunların hepsi aynı fabrika çıkışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Madcat said: sen adamin yaninda 1.5 iskenderi gotururken utanmican adam alman yapalim derse utancan oyle mi? allahim turk kezbanlarini dusman basina ver e mi Aç mı gezelim diyorum ya o da götürsün simitçiye başka bi zaman da yersin ayrıca sen sevgilinin nerelere götürdüğüne takıldığımı mı düşünüyorsun yanlışsın burda erkek üç kuruşun hesabını yapıyorsa sevgiliye bunu söylcek kızda işine nasıl geliyorsa öyle hareket eder ama hiç bi kız hoşlanmaz bir erkeğin yannda hesap ödemekten ama normal erkek arkdaşımsa sonuna kadar öderim hatta onu ben davet etmişsem onunkini de öderim kusura bakmayın ama bazı kadınlar bazı erkeklerden daha adam sen ztn sevgilinin yediği lokmayı hesaplıyorsan git zengin bir karı bul sömür jigola seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ooooooo RAGE! söz konusu yemeğe gelince sinir katsayıları yükseldiğine göre oldukça kilolu 75+kg diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 polyanagirl said: git zengin bir karı bul sömür jigola seni kac para vercen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Akhlaur said: Bulamazsam evlenmem bulursam vakit kaybetmem demişin bi de.Lan kaybetsene vakit.Ne o giysi mi alıyorsun kendine 3 aylık adamla evlenicek misin.Ayrıca 3 ay hadi neyse 1 sene tanıştınız 1 sene sekssiz geçer mi lan adam için. Sanane bilir misin bu kelimeyi :) Esra Erol'da bir haftada karar veriyorlar git onlara söyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 vivavale said: Akhlaur said: Ya troll ya kezban ya bu. abi ağır kezban ya. muhtemelen 70+kg, ve 1.58 boyunda Kumral gözlerim yeşil boyum öyle çok uzun değil 1.65 kilom 52 ÖM'den konuşturduğum kadarı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Madcat said: polyanagirl said: git zengin bir karı bul sömür jigola seni kac para vercen? Sana beş kuruş vermem kesin çirkinsindir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 polyanagirl said: Akhlaur said: Bulamazsam evlenmem bulursam vakit kaybetmem demişin bi de.Lan kaybetsene vakit.Ne o giysi mi alıyorsun kendine 3 aylık adamla evlenicek misin.Ayrıca 3 ay hadi neyse 1 sene tanıştınız 1 sene sekssiz geçer mi lan adam için. Sanane bilir misin bu kelimeyi :) Esra Erol'da bir haftada karar veriyorlar git onlara söyle :) Sordun söyledim işte.Kabullenicen. Onlar sormuyorlar sorsalar onlara da söylerim aynısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 tablo çok korkutucu değil mi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Zaten o meslekte ölçü birimi olarak güzellik değil adana porsiyonu kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar