Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

evlenilecek kız tarifi

polyanagirl

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

öyle deme asıl şimdi kız lazım, savaşa gitmeden hamile bırakacaksın ki ölürsen soyun yürüsün. ölmezsen hazır çocuk bekliyor olur işte. win/win. doğrusu ölmek tam win değil ama ölüp genetic respawn basmak semi-win sayılabilir.

savaşlar milli mücadeledir evlat
milli olma mücadelesi değil
Sosyal ağlarda paylaş

polyanagirl senin gibi zekası ilkel kızlar keşke ölse ya , sizin yüzünüzden aseksüel olacağım.Evladım cinsellik kadının istediğini ödüllendirmek için sakladığı bir alışveriş metası değildir.İki tarafında beraber haz aldığı bir şeydir.Yemek yemek , su içmek gibi basit insansı şeylerden ne fikirler , gelenekler yaratılıyor ya
Sosyal ağlarda paylaş

polyanagirl said:

aktiftablet said:

Dworgian said:

OP fake ama ben de biliyorum abi böyle "yakışıklı, kariyer sahibi, centilmen bir erkek olsun, ama evlenene kadar bana yaklaşmasın saygı duysun" kafasında iş güç sahibi kadınlar.

sonra düşünüolar "acaba niye sevgilim yok?"

meh

lise mezunu, kısa boylu, dombili, konfeksiyonda asgari ücrete çalışıp da, yakışıklı uzun boylu çok para kazanan en az üniverste mezunu 'na kendini layık gören de çok. Türk kadını çok değerli.
Şimdi kadın dedim diye de alınırlar.

:)) peki türk erkeklerimiz ne istiyor? kendi göbekli ama zayıf olsun. kendi çirkin ama güzel olsun:) kendi suratsız kız güleryüzlü olsun:) kendi fakir kız çalışıyor ekonomik gücü yerinde olsun. kendi yapmadığı kız kalmamış ama evleneceği hiç yapmamış olsun:) valla bu dünyaya erkek olarak gelmek varmış:) bülent ersoy kadına dönmekle büyük hata yaptı:) erkekliğin tadını çıkarmak varken:) ağda yok makyaj yok form tutma yok :)

göbeksizim. fena değil tipim. ne sırıtkan ne somurtkanım. ama adeta bir neşe kaynağıyım. işim var. kızın da kendi ayakları üzerinde durmasını isterim ki eziklik psikolojisi oluşmasın kimsede. gerisine cevap bile vermiyorum. saçma. askerlik diyip kaçıyorum.

Yani kezbanlık yapmayı bırak, gerçekten kızsan tabi. geyiğine mesajlar attım ama baydı artık. ciddi mesaj yazayım o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

BabacumMostors said:

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)POLANDGURL:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Hey dostum senin bu cici kızlan alıp veremediğin nedir ha söylesene bana?! Forumumuza dahil olduğu şu kısa zamanda bile yazdıklaına bakıyorum da, ne kadar aklı başında ve eğlenceli bir kız değilmi. Bence tanısam eminim kesin mutlaka seveceğim biridir.

Bu arada adamım Eğer bu tavırlarına devam edersen senin o beyaz kıçını tekmelemek zorunda kalacağım seni pis Tatar!!

:) peki doğru erkek kimdir? Tanımlayın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...