forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bingildak said: öyle deme asıl şimdi kız lazım, savaşa gitmeden hamile bırakacaksın ki ölürsen soyun yürüsün. ölmezsen hazır çocuk bekliyor olur işte. win/win. doğrusu ölmek tam win değil ama ölüp genetic respawn basmak semi-win sayılabilir. savaşlar milli mücadeledir evlat milli olma mücadelesi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 why don't we have both? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Bence polyanagirl çocuk işine girmez, bi arkadaşının erkek arkadaşı ölmüş yenisini bulamamış felan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 0ne said: ahaha millet nasılda yanaşmaya çalışıyo kıza, ama en delikanlınız tatar. tatarı kaçırma poli Ahah ben de 0ne nerde kaldı diyordum böyle bir başlıkta hoşgeldin amcaoğlu, al yer tuttum sana devam et bu turdan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Remus said: Bence polyanagirl çocuk işine girmez, bi arkadaşının erkek arkadaşı ölmüş yenisini bulamamış felan diye. bir şey yazardım da troll'e yem çıkacak diye yazmıyor ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 çok esmer olmasın,çokta beyaz olmasın.çukulata tenli,kumral olsun. kaşlı,gözlü,döşü kıllı,karizmatik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl senin gibi zekası ilkel kızlar keşke ölse ya , sizin yüzünüzden aseksüel olacağım.Evladım cinsellik kadının istediğini ödüllendirmek için sakladığı bir alışveriş metası değildir.İki tarafında beraber haz aldığı bir şeydir.Yemek yemek , su içmek gibi basit insansı şeylerden ne fikirler , gelenekler yaratılıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: aktiftablet said: Dworgian said: OP fake ama ben de biliyorum abi böyle "yakışıklı, kariyer sahibi, centilmen bir erkek olsun, ama evlenene kadar bana yaklaşmasın saygı duysun" kafasında iş güç sahibi kadınlar. sonra düşünüolar "acaba niye sevgilim yok?" meh lise mezunu, kısa boylu, dombili, konfeksiyonda asgari ücrete çalışıp da, yakışıklı uzun boylu çok para kazanan en az üniverste mezunu 'na kendini layık gören de çok. Türk kadını çok değerli. Şimdi kadın dedim diye de alınırlar. :)) peki türk erkeklerimiz ne istiyor? kendi göbekli ama zayıf olsun. kendi çirkin ama güzel olsun:) kendi suratsız kız güleryüzlü olsun:) kendi fakir kız çalışıyor ekonomik gücü yerinde olsun. kendi yapmadığı kız kalmamış ama evleneceği hiç yapmamış olsun:) valla bu dünyaya erkek olarak gelmek varmış:) bülent ersoy kadına dönmekle büyük hata yaptı:) erkekliğin tadını çıkarmak varken:) ağda yok makyaj yok form tutma yok :) göbeksizim. fena değil tipim. ne sırıtkan ne somurtkanım. ama adeta bir neşe kaynağıyım. işim var. kızın da kendi ayakları üzerinde durmasını isterim ki eziklik psikolojisi oluşmasın kimsede. gerisine cevap bile vermiyorum. saçma. askerlik diyip kaçıyorum. Yani kezbanlık yapmayı bırak, gerçekten kızsan tabi. geyiğine mesajlar attım ama baydı artık. ciddi mesaj yazayım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 kızsa kezban erkekse ağır gay de askerlikle kadınlığın zorluğunu bir tutmayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 kadınlığın zorluğu, erkekliğin zorluğu diye birşey yok. iki tarafında eksileri ve artıları var. ve çoğu da insandan insana değişiyor zaten. bunları karşılaştırmak gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 zeki, güçlü, motor olmayan,orta seviyede bi güzellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Masakari said: Once adam olsun şunun altında yatan mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 smileyden beynim dondu. smileyden evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 smiley postları şirin yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 güldü, kesin vercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 kız var dediler geldim geldim diyorsam o anlamda değil yoksa öyle mi http://lh6.googleusercontent.com/-Kfy-MtQo04g/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAACU/4AOxOD7DD8E/photo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 kafa açmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 "Tatar Ramazan" said: BabacumMostors said: :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)POLANDGURL:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Hey dostum senin bu cici kızlan alıp veremediğin nedir ha söylesene bana?! Forumumuza dahil olduğu şu kısa zamanda bile yazdıklaına bakıyorum da, ne kadar aklı başında ve eğlenceli bir kız değilmi. Bence tanısam eminim kesin mutlaka seveceğim biridir. Bu arada adamım Eğer bu tavırlarına devam edersen senin o beyaz kıçını tekmelemek zorunda kalacağım seni pis Tatar!! :) peki doğru erkek kimdir? Tanımlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 essegin zikidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 0ne damlamadı mı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polyanagirl said: :) peki doğru erkek kimdir? Tanımlayın ???? Ben tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Otis abi tam bir evlenilecek adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Fistan said: 0ne damlamadı mı daha geldi gitti o bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 polandgirl baydın ya kimsin, patiyi çok iyi tanıyor belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar