nameless Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ahanda linki[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Zarkuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 off çok iyi ya bende geçende gta2 yi oynamaya calışmıştımda cd çalışmamıştı.çok saol link için. bu sıralar oynicak oyun bulamıyodum[signature][hline]www.atitd.com info.atitd.net/ wiki.atitd.net/tale2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 oo önce gta, sonra gta 2:) iyi oldu bu indireyim hemen:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 çok komik ya adamlar GTA ve GTA2'yi hala satıp para kazanabilirdi ama kendileri abandonware yapıp kendi sitelerine koymuşlar. underdogs'a bakıyorsun, o oyunun hakları korunuyor, diğer oyun hala satılıyor... yahu oyun 20 yıllık, hala neyini satıyorsun. paşa paşa abandonware yap şunu da oynuyalım, di mi ama.. yaşasın rockstar :-P[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Thank you berqe, for your interest in the Rockstar Classics Free Download Series. Unfortunately, we are experiencing a high volume of downloads now and your information has not be collected. bende böyle bir yazı çktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Herkes abanmış download etmeye. Yarına boşalır her halde serverları.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 hobareeyyy! .. saolasın..[signature][hline]¿ lé³t « Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 gta2yi baya oynamıştım bende gta1 e abanıyom o zman :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 pff GTA 1 expansion ını bekliyordum ben[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 biraz geç dağıtmaya başladılar sanki ? gta 2 xp de hız sorunu yaşıyordu, fazla hızlıydı.patchi falan vardır herhalde nette. önceden 1 i dağıtmışlardı: http://forum.paticik.com/view.php?id=79154 http://forum.paticik.com/view.php?id=82426 çok oyun bassalar bu dağıtma işi acaip işimize gelir de maalesef senede 1, bilemedin 2 oyun çıkarıyorlar.[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 1000 yıllık ravenloft için 5 pound gibi bişey istiyordu mobygames yanılmıyorsam. kasıp montezuma's return bulmuştum oda benzer bi fiyattı, gıcık olmuştum. hayır üşendiğimden değil kredi kartım olsa direk alacam da yok:) (annemde vermiyor tabi eheh)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 burdan kazandıkları sempatiyle daha çok san andreas falan satarlar. bu da bi reklam tekniği sonuçta. firmaların saygı kazanması da önemli bişidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bence Bu uygulanan reklam politikası gerçekten başarılı bu sayede GTA yı herkese oynatarak efsane haline getiriyorlar[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 valla bence tek artısı "aa rockstar genel firma yapısı gibi mongol değil, zamanı geçen, ticari şansı kalmayan oyunu freeware yapmayı biliyor" dedirtebilir ama bu da bişiy :). eskileri free yapmayan firmalar, sözüm size, illahi 10 yıl bekliyecek miyiz kardeşim ? bi de 10 yıl geçse de yapmayanlar var onlar ayrı bi mevzu..[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ya hala indiremiyor :(.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: arcane, 05 Ocak 2005 04:08 tarihinde demiş ki: ... eskileri free yapmayan firmalar, sözüm size, illahi 10 yıl bekliyecek miyiz kardeşim ? bi de 10 yıl geçse de yapmayanlar var onlar ayrı bi mevzu.. sabah sabah yardin beni , kafamda cem yılmaz seslendirmesi ile okdum bu satirlari saolasin ARC " doritosçu cem yilmaz" ANE :D[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 akanumon'u da polisler paketleyip götürmesin.. :horace: herifler neyini satacak gta3 vs dururken, kazanma ihtimalleri olan 5-10$'ı böyle bedavaya reklam maksadıyla savurmayı düşünmüşler ki gayet mantıklı. şu kadar isimleri duyurmak için reklam yapsalar bundan sonra gta1&2'nin satacağından daha çok harcamaları gerekir.. bakayım bir ara, gta2 demo bayağı keyifliydi vaktinde ama gta3 dururken ne diye oynarım sorusunun cevabını bulamıyorum.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 direk int. exp download şeyile başlıyo download resume seçeneğide yok[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bugün indirebilen var mı?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 güzel olmuş ancak indiremiyorum eski cd sini aradım onuda bulamadım.[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar