applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 meksika üzerinden oyunu alma dalgası coin alırken çalışmıyor mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 goruntusu gercek futbola benzedi oynanis ise konsolcu bebe levelina geldi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 lan yok mu hic mexico üzerinden coin almayı deneyen yazsın birisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Ya bir 15 sene sonra falan futbol oyunu almayı düşünüyorum, o da sırf şu ultimate team nanesi için. 2 şey sorucam. 1- Böyle wowdaki diablodaki armory gibin bir şey var mı kendi takımımızı arkadaşlarımızla paylabileceğimiz, online ratingimiz achivementlarımızı falan gösteren profil sayfamız gibi. İşte spec kadro kurabileceğimiz falan. 2- CSGO gibi competitive, ranklar hede var mı? Leaderboards ladder falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 İkiside var, ea kendi sayfasından takımının linkini paylaşabiliyorsun, ayrıca compatitive maclar ve lig atlayarak vs oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 karsıdaki adamın lagından oynayamıyorum resmen dowload acmıs adam 5-10 saniye donuyor oyun. bu sayede gol attı adam 2 tane, tuslara basıyorum işlemiyor resmen donup donup oynuyorum. bu adamı report etme yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 sanırsam yok ve onu kasıtlı yapıyorlar, senin müdahele etmene yakın yapıp kaleciye falan gelince kaldırıyor lagı şerefsizler; ama böle bi tipi 3-1 yeniyordum; rage quit attı sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=M0KejyYhnLuSx:pc Bu kadroya sol bek için evra dışında ne gibi değişiklik yapılabilir sizce? Forvetlerimden genel olarak memnunum. Benzema alacak param yok şu anda 50k civarı coin var. Orta sahaya daha iyi bir adam var mıdır? Çok fazla araştırmadım aslında ama cabaye oynatan var benzer kadrolarda, ben aldım sevemedim sattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 lan türk adamın teki bütün maç lag yaptı, ona rağmen 80'de 4-1 öndeydim, bağlantısı gitti, ne para verdi, ne win yazdı ne loss yazdı offf off oha loss'u bana vermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Bu olay benimde son zamanlarda başıma gelmeye başladı. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama Div 1'de daha çok oluyor diye söylüyorlar. Birde maça başkadıktan sonra bağlantı kopuyor ve her iki takımada puan vermeden sadece az bir miktar coin vererek maçı bitirdiği oluyor. O zamanda olan oyuncuların kontratlarına oluyor. Bunların biran önce düzeltilmesi gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Seasons'ta 6 malubiyet 7-8 beraberlik bilmemkaç galibiyetle div1 kupasını aldım. Fut'ta da Div1'e yükseldim ama saçma script vs den dolayı bir süre oynamayı düşünmüyorum. Yok mu Patiden Pro Clubs oynayanlar? Bir de şu işe bulaşayım. Nasıl oynanır, oyuncu seçerken geliştirirken nelere dikkat etmek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar