Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ignashevich 15 puan mi ne getirmis. clean sheet de yok bi de. defans hatti guzel yardirdi 2. maclarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 djabou ve tosiridis 24 puan, ikisini de yedekte unuttum. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 neymar dan şaşmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 schweinsteigeri aldığıma, neymarı almadığıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Büyük şüpheyle son anda kaptanlığı Robben'den alıp Neymar'a vermiştim. İyi etmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 2010'da kazanmıştım fantaziyi. yine kazanırsam title'ımı isterim. modlara duyrulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 en baştan beri mata oynatılmalı diyordum bak n'oldu şimdi? golünü attı 8 puanını aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 godin'i ilk 11'e almayı unutmuşum 18 puan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bir futbolcunun toplamda kaç puan kazandığına nerden bakıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Cuadrado, Hames, Martinez ve Okazaki 66 puan sadece üçünden, Hames 3 phase'dir kaptan hiç sıçmadı sağolsun asdfasd Martinez'i oynatmayan kafana koyayım bu arada hoca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 godin 23 puan getirmiş ohaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 offf yine koymayı unuttuk fransızları kadroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 DarKRideR said: Cuadrado, Hames, Martinez ve Okazaki 66 puan sadece üçünden, Hames 3 phase'dir kaptan hiç sıçmadı sağolsun asdfasd Martinez'i oynatmayan kafana koyayım bu arada hoca... hames ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ekvadorlu ve fransız oyuncuları kadroya almayı unutmuşum patlar benim bu tur. Erazo + Koscielny sağlam puan getirirmiş, ikisi de yedek. Evra kadroda, o da maçta yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 ben pjanic-rojo ve garay'ı koymayı unutmuşum, piii Pjanic 14, Rojo 12 getirmiş. Garay 7... hepsi kenarda tabii asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 grup maclari sonrasi ilk 10 http://i.imgur.com/9hyjR2e.png sixok bayadir oturdu birincilige, adam anliyor. ben de ikinci olmasam zaten ugrasmazdim, bi belgesi olsun eleme turlarinda nolur belli olmaz ehah. yalniz artik gruplar da bitti, herkes birbirinin kadrosunu gorse artik gecen maclardaki. desek 'vaay iyi bulmus', ya da 'ahahaha ne xavisi lan'. neyse yeni kadro kurarken falan bug cikmaz umarim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 benim ortasaham sıçtı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 3. maçlarda kenarda unuttuğum adamlardan 50 puanım gitmiş. 4.'ydum 10luğa gerilemişim pii hevesim kaçtı. YOKUM BEN GALİBA ÜZÜNTÜDEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 schweinsteiger i alarak ben de avcumu yaladım. son maçta da evra oynamamış, hazard 88'de girmiş falan sdf. biraz araştırsam daha güzel olurmuş. 3.yüm ama arada çok fark var sizinle. biz alt tarafta birbirimizi yeriz sdffdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 diego costa ve immobile yaktı beni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Transfer açılmış lan.Takımı baştan aşağı yenilemek lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 lan sadece bi ilk gün kadro yaptıydım bide şimdi bakayım dedim kenardaki kostarikalılar cezayirliler ilk 11den fazla puan almış toplamda ak ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 şimdi bu elenenleri yedekler de dahil çıkartmak zorunda mıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Hayır kalabiliyo, hatta elenenlerden transfer bile yapabiliyosun sanirim, ama puan alamiyosun haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 tamamdır eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar