Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 Dünya Kupası FIFA Fantazi Futbol

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Erazo da 9 puan getirdi, fena değil.

Honduras Fransa'ya gol atamaz heralde, o zaman Evra ve Koscielny de güzel puan getirirler. Gece de Arjantin Hırvatlardan gol yemezse Romero'dan iyi puan bekliyorum.

O zaman daha 4 oyuncum oynamadan (ki birisi kaptan) yükseklere çıkıyorum iyice.

Oynayacak oyuncular da: Ronaldo, Özil, Hazard ve De Brunye.

Edit: o kadar playofflarda oynayan Koscielny oynamıyor ilk 11'de şaka gibi. Son dakkada Allah'tan çıkardım kadrodan.

Ama yerine koyacak adam için taktik değiştirmem lazımdı Biglia'yı koyacaktım, ama sistem değiştirirseniz oyuncularınız gidebilir falan dedi site, tırstım, iranlı bi eleman koydum yerine belki o oynar hiç yoktan iyidir diye... Bakalım...
Mesaj tarihi:
Forvetleriniz kaç puan getiriyor lan, hiç mi ekstrası yok diğer mevkiler gibi, minutes played 3 puan ggwpthxbye hep benim, gol atmayan forvet bir halta yaramıyor galiba.
Mesaj tarihi:
ceza sahasına kesilen her 2 top bir puan getiriyor her mevki için. ayrıca rakibin şutuna blok koyarsa o da puan getiriyordu her oyuncuda.

benzema temiz 14 puan. kaptan messi yaptım 11*2 puan getirdi yine de fena değil. mata'yı oynattım ya ona yanıyorum ben.

sizce grubun kalan maçlarında ispanya kadroda değişikliğe gider mi? mata oynasın lan :(
  • Yeni Oluştur...