goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 http://i.imgur.com/IHUE9wM.jpg önceki evlerimde şu noktaya tornavida kanırtarak cam tarafındaki parçaları söküyor camları da istediğimiz gibi değiştiriyorduk. şimdi bunu ne kadar kanırtsam da tornavida araya sızmadı. yanlış bir şey mi yapıyorum çerçeve mantıkları mı değişti? bilen varsa bir yol göstersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 vidası yok mu onları sök önce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 bu parçaların vidası oluyor muydu ki. daha önce hiç öyle sökmedim klasik beyaz pvc çerçevelerde o arayı kanırtıyorsun parça yuvasından esneyip çıkıyordu, işin bitince camı oturtup yumuşak çekiçle de oturtuyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Az daha asıl olacak ha gayret asıl lan ııhh kırarsan mesuliyet senindir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 kırk yılda bi işimiz düştü onda da troll saatine denk geldik. ah benim sigılım olcaktı ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 profil tipi geçmeli değil yekpare döküm olabilir. öyle ise yapacağın tek şey doğramayı parçalamak olur. bazı profiller yekpare döküm oluyor, üst çıtayı koymadan önce camı koyuyorlar. onun dışında ise dilediğin gibi sökebilmen lazım. ya da gerizekalı doğramacı vidalamış da olabilir o son çıtayı. eğer öyle bir durum var ise vidaları bulup sökersen tık diye alırın eline. ayrıca camların neden bu kadar kırılıyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 camı sabit tut pvc çerçeveyi sök. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 fotoyu şimdi gördüm. alttan kanırtmayı dene. sanki gelecek gibi görünüyor orası. ayrıca tek parça döküm değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 summon chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 dıştan yapcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 ne marka penler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 hay ak. http://i.imgur.com/WLY3gtA.jpg o köşeden çıkarmaya çalışınca çatladı sdfsfs. olay şu: ev sahibi köylü kurnazı akpli bi amca. klima takmama müsade etmedi tak sök sen giderken kırıklar kalır dedi. kapatırım dedim istemedi giderken evde bırak dedi. lan bi kira eksik vereyim bari dedim ona da yanaşmadı. ben de sikindirik mobil klimalara kaldım. evet gürültülü evet ilkel boruları var. o yüzden salonda uzak köşeye koyup oradaki camdan çıkaracaktım sıcak tahliyesini. bunun için de mutfaktaki gaz için olan hazır delinmiş camı salondakiyle değiştirmeye kasıyodum. ölçüler aynı. şimdi çatladı hiç dokunamam artık sdfs. sizden gelecek hayır allahtan gelsin lan. internette de yok söken takan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 abi niye soruyorsun ki tak klimayı nereden bilecek sorarlarsa hediye geldi dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 ahahah pis şişko eve mi sığamadın naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 İşte emekçiye 50 lira vermemek için çırpınan başka bir kapital düzen kölesi. Abi camcı çağırsana adam 5dk'de yapsın, bi de muhabbet edin, fenerden, başbakandan konuşun. Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Fin said: ahahah pis şişko eve mi sığamadın naptın dsaffdsfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Fin said: ahahah pis şişko eve mi sığamadın naptın AHAHAHHA Sen de siskosun lan. Siskonun siskoya yaptigi zulum daha fena =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 ya daha önce söküp takmıştım gene olur dedim. bunlar farklıymış herhalde. yoksa eve gelen ustaya falan gani gani para dağıtan bir kişiyim. (özellikle yemek servis elemanlarına :))) bu camlar ne kadar tutar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 mis gibi pazar günü abi hava fena değil bütün herkes dışarıda ne sandın ki. sırf asosyal troller evde pc başında kıç büyütüyorlar şu günde. pis şişkolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 goldbären said: hay ak. http://i.imgur.com/WLY3gtA.jpg o köşeden çıkarmaya çalışınca çatladı sdfsfs. olay şu: ev sahibi köylü kurnazı akpli bi amca. klima takmama müsade etmedi tak sök sen giderken kırıklar kalır dedi. kapatırım dedim istemedi giderken evde bırak dedi. lan bi kira eksik vereyim bari dedim ona da yanaşmadı. ben de sikindirik mobil klimalara kaldım. evet gürültülü evet ilkel boruları var. o yüzden salonda uzak köşeye koyup oradaki camdan çıkaracaktım sıcak tahliyesini. bunun için de mutfaktaki gaz için olan hazır delinmiş camı salondakiyle değiştirmeye kasıyodum. ölçüler aynı. şimdi çatladı hiç dokunamam artık sdfs. sizden gelecek hayır allahtan gelsin lan. internette de yok söken takan. Ee uyardıydım ben seni o kaslı acı kuvvetinlen asılma deyü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 O camı bi sil allah aşkına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 cam bakımsızlıktan, kirlilikten kırılmış. tatar ramazan uyarmış üstüne asılma diye, niye zorluyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 bugün temizlik günüydü sildim paspasladım her yeri sdfs öncesinde şu işi bi deniyim diyodum etrafa kırıntı falan dökülürse diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Temizliği 3 yılda bir yapıyorsun anlaşılan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 ev sahibine AKP'li kurnaz diye atar yapıp 3 kuruş usta parasını düşünüp cama asılmak neyin kafası lan gold ? Aahahaha. Taktır normal klima. Klimanın dışarıya çıkan hortumu, elektrik kablosu falan gayet ufak. Madem camdan çıkarıcan mevcut sistemde onları çıkartırsın işte camdan. Onun dışında delecekleri içeriye 4 delik 4 dubel, dışarıya 4 delik 4 dubel. Birşey olmaz. Amcaya selamımı söyle, 8 delik için bıkbık etmesin. Su tahliye hortumunu da dışarıya verdirme. 2 yaz kış gördümü parçalanıyor o hortumlar sonra dış cepheden milletin camına, kafasına su akıtırsın. Evin içine çıksın o hortum, bir tane 19lt lik damacanaya ver o hortumu al sana mis gibi su. çiçekleri sula, sağı solu sil, sifon suyu niyetine kullan, bahçeyi sula ne yaparsan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar