Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PVC çerçeveden camı çıkarmak

goldbären

Öne çıkan mesajlar

http://i.imgur.com/IHUE9wM.jpg

önceki evlerimde şu noktaya tornavida kanırtarak cam tarafındaki parçaları söküyor camları da istediğimiz gibi değiştiriyorduk. şimdi bunu ne kadar kanırtsam da tornavida araya sızmadı. yanlış bir şey mi yapıyorum çerçeve mantıkları mı değişti?

bilen varsa bir yol göstersin :)
Sosyal ağlarda paylaş

profil tipi geçmeli değil yekpare döküm olabilir. öyle ise yapacağın tek şey doğramayı parçalamak olur. bazı profiller yekpare döküm oluyor, üst çıtayı koymadan önce camı koyuyorlar. onun dışında ise dilediğin gibi sökebilmen lazım. ya da gerizekalı doğramacı vidalamış da olabilir o son çıtayı. eğer öyle bir durum var ise vidaları bulup sökersen tık diye alırın eline. ayrıca camların neden bu kadar kırılıyor anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

hay ak.

http://i.imgur.com/WLY3gtA.jpg

o köşeden çıkarmaya çalışınca çatladı sdfsfs. olay şu:

ev sahibi köylü kurnazı akpli bi amca. klima takmama müsade etmedi tak sök sen giderken kırıklar kalır dedi. kapatırım dedim istemedi giderken evde bırak dedi. lan bi kira eksik vereyim bari dedim ona da yanaşmadı. ben de sikindirik mobil klimalara kaldım. evet gürültülü evet ilkel boruları var. o yüzden salonda uzak köşeye koyup oradaki camdan çıkaracaktım sıcak tahliyesini. bunun için de mutfaktaki gaz için olan hazır delinmiş camı salondakiyle değiştirmeye kasıyodum. ölçüler aynı. şimdi çatladı hiç dokunamam artık sdfs. sizden gelecek hayır allahtan gelsin lan. internette de yok söken takan.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

hay ak.

http://i.imgur.com/WLY3gtA.jpg

o köşeden çıkarmaya çalışınca çatladı sdfsfs. olay şu:

ev sahibi köylü kurnazı akpli bi amca. klima takmama müsade etmedi tak sök sen giderken kırıklar kalır dedi. kapatırım dedim istemedi giderken evde bırak dedi. lan bi kira eksik vereyim bari dedim ona da yanaşmadı. ben de sikindirik mobil klimalara kaldım. evet gürültülü evet ilkel boruları var. o yüzden salonda uzak köşeye koyup oradaki camdan çıkaracaktım sıcak tahliyesini. bunun için de mutfaktaki gaz için olan hazır delinmiş camı salondakiyle değiştirmeye kasıyodum. ölçüler aynı. şimdi çatladı hiç dokunamam artık sdfs. sizden gelecek hayır allahtan gelsin lan. internette de yok söken takan.

Ee uyardıydım ben seni o kaslı acı kuvvetinlen asılma deyü sdf
Sosyal ağlarda paylaş

ev sahibine AKP'li kurnaz diye atar yapıp 3 kuruş usta parasını düşünüp cama asılmak neyin kafası lan gold ? Aahahaha.

Taktır normal klima. Klimanın dışarıya çıkan hortumu, elektrik kablosu falan gayet ufak. Madem camdan çıkarıcan mevcut sistemde onları çıkartırsın işte camdan. Onun dışında delecekleri içeriye 4 delik 4 dubel, dışarıya 4 delik 4 dubel. Birşey olmaz. Amcaya selamımı söyle, 8 delik için bıkbık etmesin. Su tahliye hortumunu da dışarıya verdirme. 2 yaz kış gördümü parçalanıyor o hortumlar sonra dış cepheden milletin camına, kafasına su akıtırsın. Evin içine çıksın o hortum, bir tane 19lt lik damacanaya ver o hortumu al sana mis gibi su. çiçekleri sula, sağı solu sil, sifon suyu niyetine kullan, bahçeyi sula ne yaparsan yap.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...