Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mac'leri Windows ile yapiyolarmis. Tim Cook paylasti.

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

Evet çok pis göt oldum ya :(

Senin 1500 mesajını inceleyeceğim kadar değerli mi zannediyorsun olm kendini ehheh, enteresan kafalar ya. "Bebe, ezik, bi siktir git" gibi lafları söylediğini kendin kabul etmişsin zaten ifadelerinde yalanlamayarak, ötesine uğraşmaya gerek yok. Saygı anlayışın "sadece 3 çeşit hakaret etmek, iddia edildiği gibi 6 çeşit hakaret etmemek" ise süpermiş, böyle devam et.

Aramayi kullan lan, zeka fışkırıyo mübarek. Yaz nicki arat.
http://forum.paticik.com/search.php

"bebe bsg aptal gerizekalı mal" diyomusum. Sadece saygisizca yaklasan bir topluluga genel olarak (paticik de degil genel olarak iFan'lere) bebe dedim. bsg'yi bir kisiye dedim, o da buradaki dworgian, ekmeklerine yag surdugun.

Ondan sonraki her bsg'de yan yana yazdim "bsg. bi sus git." diye.

Asil hakaretler aptal, gerizekali, mal'i kullanmadigim ortada.

Senin bana ettigin hakareti, ben kimseye etmedim.

Peki nereden biliyorum bunlari biliyor musun? Direk search'u actim ve baktim. Dusuncem de suydu: ben insanlara bu sekilde hakaret etmis olamam. Hayatimda etmedim. Bugun beni acik acik kaza yaptirtmaya calisan taksiciye bile bagira bagira tek diyebildigim "allah belani versin" idi.

Ben kim oldugumu biliyorum.

Sen de kim oldugunu bilmelisin. Daha kendi lafinin arkasinda duramayan bir bebesin.

Karı gibi kaçma, lafının arkasında dur bebe.

Sana böyle rahat konuşmayı da bana yazdigin su mesajdan aldim "çocuk ruhlu salağın birisin". Hakaret edilecek insan var edilmicek var. Demekki sen edileceklerdenmissin.
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

Dare

benim aptal, gerizekali, mal dedigim bir kisiyi(!) goster bu konuda.

alternatif olarak butun forumlarda son 1 ay icinde (eski msjlarimi hatirlamiyorum), bana hakaret etmemis birisine (lafi iade etmek harici yani) benim aptal, gerizekali, mal dedigimi de gosterebilirsin.

aptal, gerizekali, mal -> kime dedim?

Dün de söylemiştim. IQ kaç diye birine sormak gerçekten IQ skorunu merak etmek demek değildir, "aptal mısın?" diye sormanın nazik versiyonudur ancak.

Orada da "aptal mısın?" diye sormak istemiyor aslında aptal diyorsundur kişiye. Sana göre aptaldır çünkü böyle bir düşüncen vardır.

Genelde "aptal mısın?" Diye soran kişi "bana aptal mı dedin?" cümlesini saçma salak bir "hayır sadece sordum mehehehe" cevabıyla savuşturmaya çalışır bu arada şimdiden "hehe iq su sorduydum" diyeceksen diye söylüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

sen normalde "bi siktir git" demek olan bsg yi "bi susun gidin" diye kullanabiliyorsun (ve biz de bunu yiyecek kadar salağız çünkü) ama biz senin "forum" dediğin yere "bölüm" dediğimizde biz cahil oluyoruz, ki aslında biz paticik olacak gayet bölüm diyoruz o kısımlara. burada senin forum demen veya normalde öyle olması bizim açımızdan hiç bir fark yaratmıyor. tıpkı sen cidden "bi susun gidin" demek istesen (?!) bile o lafın bizim için normaldeki anlamını taşımaya devam edeceği gibi.

o yüzden terbiyeli olmazsan karşıdan terbiye bekleyemezsin. her cümlende "aptallar, cahiller, iq kaç, yaş kaç" dersen insanların sana geribildirimi aynı seviyede olur.

Tekrar tekrar oku bence, bununla büyürsen daha sağlıklı büyüyeceksin.

Bu arada mesajının bir kısmında Türkçe karakter var, bir kısmında yok. Yazarken çok heyecanlanıp "İngilizce klavyeye alışık coder" rolünü mü unuttun, yoksa bir kankanla el birliğiyle falan mı mesaj yazıyorsunuz :p
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

xetraynex said:

Dare

benim aptal, gerizekali, mal dedigim bir kisiyi(!) goster bu konuda.

alternatif olarak butun forumlarda son 1 ay icinde (eski msjlarimi hatirlamiyorum), bana hakaret etmemis birisine (lafi iade etmek harici yani) benim aptal, gerizekali, mal dedigimi de gosterebilirsin.

aptal, gerizekali, mal -> kime dedim?

Dün de söylemiştim. IQ kaç diye birine sormak gerçekten IQ skorunu merak etmek demek değildir, "aptal mısın?" diye sormanın nazik versiyonudur ancak.

Orada da "aptal mısın?" diye sormak istemiyor aslında aptal diyorsundur kişiye. Sana göre aptaldır çünkü böyle bir düşüncen vardır.

Genelde "aptal mısın?" Diye soran kişi "bana aptal mı dedin?" cümlesini saçma salak bir "hayır sadece sordum mehehehe" cevabıyla savuşturmaya çalışır bu arada şimdiden "hehe iq su sorduydum" diyeceksen diye söylüyorum.

lan kime sormusum "aptal misin?" diye?

Ben sizin basortulu bacilariniza da saldirmisimdir allah bilir onu da atin ortaya.

siz ne haysiyetsiz cibilliyetsiz insanlarmissiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Dworgian said:

sen normalde "bi siktir git" demek olan bsg yi "bi susun gidin" diye kullanabiliyorsun (ve biz de bunu yiyecek kadar salağız çünkü) ama biz senin "forum" dediğin yere "bölüm" dediğimizde biz cahil oluyoruz, ki aslında biz paticik olacak gayet bölüm diyoruz o kısımlara. burada senin forum demen veya normalde öyle olması bizim açımızdan hiç bir fark yaratmıyor. tıpkı sen cidden "bi susun gidin" demek istesen (?!) bile o lafın bizim için normaldeki anlamını taşımaya devam edeceği gibi.

o yüzden terbiyeli olmazsan karşıdan terbiye bekleyemezsin. her cümlende "aptallar, cahiller, iq kaç, yaş kaç" dersen insanların sana geribildirimi aynı seviyede olur.

Bu arada mesajının bir kısmında Türkçe karakter var, bir kısmında yok. Yazarken çok heyecanlanıp "İngilizce klavyeye alışık coder" rolünü mü unuttun, yoksa bir kankanla el birliğiyle falan mı mesaj yazıyorsunuz :p

simdi de benim klavyeme mi vurmaya calisiyon dicek laf bulamadin? bu kadar mi dustun?

klavyem U.S. layout. Insanlar rahat anlasin diye bazen TR'ye geciyorum. Mesela "sıkıntı" gibi kelimelerde alt+shift yapip yazarim.

bu kadar mi dustun lan bebe?

kime demisim aptal, gerizekali, mal diye, goster diyorum gosteremiyorsun. ben kime ne dedigimi yazdim oraya. bana hala terbiyeden bahsediyorsun. bana ettigin hakareti bana bu forumda kimse etmedi ben de kimseye etmedim.

terbiye yoksunu.

hala yuzsuzluge devam ediyorsun.

bir sus artik.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

xetraynex said:

[lan kime sormusum "aptal misin?" diye?

Ben sizin basortulu bacilariniza da saldirmisimdir allah bilir onu da atin ortaya.

lan illa bana "iq kaç yaş kaç" dediğin mesajı mı bulup yapıştırayım

bunu mu istiosun?

aptal misin kime demisim onu goster?

iq yas kac mesajindan once senin bana dediklerini de yapistiracan mi? Oyle ise yapistir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
xetraynex said:

o degil de Mac alanlarin bilincalti "ulan o kadar para verdik hale bak" diyo sonra gelip buraya aciklama yapmaya calisiyolar.

bsg beyler.

xetraynex said:

Laorx said:
son sürümü bedava vermesi, şu ana kadar tüm os x'lerin paralı olmasını değiştirmiyor ama.

Ne pis bir adam çıktın sen? götü bile döt diye editlemiş korkudan, üstüne konuyu sürekli windows'a çekip, saçmalıyorsun.

olum saka misin sen? editledigim sey alttaki "PS"yi eklemek. istersen adminler historysine bakip soylesin. "göt" yazmamam saygimdan. senin gibi saygisiz degilim.

itibarsizlastirmak icin bunu mu buldun dicek?

ben su ana kadar olan os x'ler ile ilgili konusmadim, onla ilgili bir konu yok. Apple'in CEO'sunun onceki sayfadaki verilen youtube videosundaki sunumunda karsilastirdigi 2 istatistik hakkinda konustum. O da OS X son surum ve Windows 8 adoptation istaistikleri

retard misin a.k?

http://s2.postimg.org/9gpbzk121/Wed_Jun_4_12_16_07_PM.png

edit: tirnak isareti + typo fix a.k

edit 2: a.k'yi ekleme a.k.

edit 3: img. post kalabaligi olmasin.

mutlu ol.

xetraynex said:

xetraynex said:

butun yazdiklarina yanit verecem ama su arkadasin onceki sayfada yazdigi herseyi karsiliyor.

GERGE said:

YETER LAN! IOS 8 KONUSUN ARTIK! AC BIR KONU WINDOWS VS OS X DIYE, KONUSUN, LINUX BENZERLERINI YAPTIK DAHA ONCE KAC KERE!. CEVAP HAKKINIZI DA KULLANMAYIN, BITMIYOR O IS.

oh wai-

Dworgian said:

teknik bilgisi olan biriysen ve komik geliyorsa, hele bir de "cevaplayacağım" demişsen daha da komik kaçıyor.

sen bu yanit yazacam mesajindan ne anliyon?

IQ kac olum?

bebe misiniz anlamiyonuz, yas kac a.k?

User Notes'a baktım sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

Dworgian said:

xetraynex said:

lan kime sormusum "aptal misin?" diye?

lan illa bana "iq kaç yaş kaç" dediğin mesajı mı bulup yapıştırayım

bunu mu istiosun?

aptal misin kime demisim onu goster?

Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Dworgian said:

konuyla ilgili bilgim yok ama baggio sahalara geri dönüşün beni hiç sevindirmedi bıcırık. UO zamanlarındaki tarzın ve tavrın hiç değişmemiş, fail olunca direk insanların karakterine alakalı alakasız saldırılarda bulunup CC yapmaya çalışıyorsun. Nooblar stunı mezi yiyor mu? yiyor o ayrı.

ha bu arada dworgian da baya fail bi adam. Logic 0.
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

konuyla ilgili bilgim yok ama baggio sahalara geri dönüşün beni hiç sevindirmedi bıcırık. UO zamanlarındaki tarzın ve tavrın hiç değişmemiş, fail olunca direk insanların karakterine alakalı alakasız saldırılarda bulunup CC yapmaya çalışıyorsun. Nooblar stunı mezi yiyor mu? yiyor o ayrı.

Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Bana defalarca bebe dedi, ne kadar sinirim bozuldu tahmin edemezsiniz. :(

Karı yerine kari yazsa anlamayacağım için alt+shift yapmış adam, bir de region falan diye günahını almışsınız. Baya baya çözmüş işte, helal.

Hakikaten sorunun mu var senin? Teknik konusurken cok daha adam gibi gozukuyodu mesajlarin.

TR'ye gecince TR devam ediyorum bir sure.

buna mi takildin?

Kari diyim sana o zaman mutlu oldun mu? Kari gibi kaciyon laflarini arkasinda durmuyon. Oldu mu?

Erkek olsan ozur dilerdin, "baktim mesajlarina sana edilen hakaret senin ettiginin 10 kati, bu kadar insan delirtmeye calismis sen sinirleri olan normal bir insandan bile daha sakin yaklasmissin" derdin.

Teknik yazdiklarinin mantikliligi cercevesinde seni ciddi akli yerinde birisi sanmistim.

Bence sen teknik konusmaya devam et. Kisiligini karakterini sakla.

Neyse ben hazirlaniyorum. Uzun ucusum var. Verdigim ayar size birkac hafta yetsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Glatheros said:

hadi hadi hınzır seni, haklı olduğumu biliyorsun ve kıs kıs gülüyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşın üzerine bu kadar gitmeyin bence.
Yazdıklarından kendisinin genç ve heyecanlı olduğu anlaşılıyor. Büyükleri olarak üzerine gitmek yerine; bir konu üzerine konuşma, tartışma üslubunu öğretmemiz daha faydalı olur.

x....x 'de bundan sonra mesaj yazarken kişisel fikrinin temellerini, hangi kaynaklardan beslenerek bu fikirlere ulaştığını, kendi fikrinin aksi olan düşünceleri de anladığını ama bu fikirlerin yanlışlığını yine kaynaklara dayanarak izah etmenin doğru yöntem olduğunu anlar.

Hüllooğğğ diyen mantık gibi fanatiklik yapmanın da, fikir belirtirken karşıdaki kişiyi; kişiliği hedef alarak yazmanın da sonuçlarını daha doğru bir şekilde anlar belki.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi benimle ilgili kişisel görüşlerin çok umrumda değil de, önce özellikle BU KONU ile ilgili bilgilenirsen, hadi bilgilenmeye üşendin son 10-15 sayfada şu troll'ün tarafını tutan tek adamın sen olduğunu fark edersen, muhtemelen yanlış yerde ad homineme sardığını fark edeceksindir. Objektif yorum :p

x...küsürat...x, sen de hala karı bebe mebe diye saçmayıp uçuş falan diye topuklayacağına biraz öz eleştiri yapmayı öğren. Bir defa olsun "yüz sayfalık konuda neden anca 3-5 destekçim vardı, neden ONLARI BİLE KAYBETTİM" diye sor kendine. Bence faydalı olacaktır.

Sevgiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...