souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Kafam şişti. Akşam 8'den beri. Bir yandan da fakir fukara salon kiralayamıyor diye düşünüyorum. Vazgeçtim. Yasaklanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 yasaklanmasından çok artık yıl 2014 olduğuna göre insanlar düğünlerin gereksiz olduğunu anlamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Evlilik ne ya evlilik nedir ağalar köleliğin resmi hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Sünnette yapıyorlar sokakta. O daha beter öğlen başlıyor tantanası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 saat 12den sonra yasak değil miydi? bekliyorum hala susmuyo müzik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Bizim burada bir tanesi sustu. Uzaklardan bir yerden uğultu şeklinde devam eden son bir tane daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 İnsanlar düğün dernekle birbirlerini görüyorlar karışmayın yapsınlar. Tabi belli kurallar getirilmeli. Düğün salonunu devasa para verip tutanları anlayamadım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Lan güzel hatunlar varsa adres verin gelek yani düğünlerin bir amacıda bekarları bir araya getirmek onları da evermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Kayınpederinin 50 bin tl ye araba mı alayım düğün salonunu mu tutayım sorusuna cevap olarak düğün salonu diyen kızı hatırladıkça kızıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 başıma bişey gelmeyecekse evlenmeyi doğru bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 BU FASULYAAĞĞ YEDDİBUÇUK LİRAAĞĞ 5. düğün oldu. bereketli mahalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Bizim burada devlet okulunun mezuniyet töreni var. 2 gündür 19:00'dan 22'e kadar canlı müzik kutlama var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 nasıl bir low level kültürse mahallenin başından pudra kokusu alıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 xeske bizim sokaktada düğün olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar