Asriel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Beyler Ibıza aracımı 3 gun once sattım ve harıl harıl araba bakıyorum.Yalnız araba bulamıyorum bir türlü.Bu paraya siz olsanız ne tavsiye edersiniz?Aslında bugün bir A3 alacaktım 2012 model 1.4tfsi sportback ama araç tek kapı olduğundan vazgeçtim satarken zor gittiğinden. 64500 e de veriyordu 23binde arabayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 euro 3 lira oldugu için çok pahalı araçlar maaş aynı gelir aynı araba fiyati 1.5 kat yükseliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 leon, megane, clio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 go go jetta dizel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 65bine alınabilecek tüm araçlar teneke yığını olduğundan bulamamak doğal. Aile, küçük çocuk falan yoksa alma? Gerçekten ihtiyacın var mı? Herkesin araba sahibi olması şart değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 300 400bin paranız yoksa almayın araç teneke hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ara bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Selam, Kriter? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 aktiftablet said: 65bine alınabilecek tüm araçlar teneke yığını olduğundan bulamamak doğal. Aile, küçük çocuk falan yoksa alma? Gerçekten ihtiyacın var mı? Herkesin araba sahibi olması şart değil. ben güldüm. bence komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 paramecium said: Selam, Kriter? Saygılar. Otomatik olması şart.Açıkcası b sınıf araç bakmıyorum ki bu paraya bakmamamda normal.2008 aşağısı ve 100bin km yukarısınada bakmıyorum.Yakıtta şehiriçi 9 litreyi fln geçmemeli en azından fabrika değerleri.Dizel otomatikte çok seçenek yok.Heralde en iyisi megane.Satarken çok zorlanmakta istemiyorum yani 1-2 ay beklenir tabide fazlası zor. Bu arada evet araba benim için olmazsa olmaz işim dolayısıyla.Kadıkoyde oturuyorum ve sürekli Atatürk Havalimanına gidip geliyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 65 bine teneke bulup alan adam camdan atsin kendini lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 şimdi tek kapıya o kadar olumsuz bakmayalım, gel sana tek kapı leon vereyim. ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 hyundai i30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 çok yakıyor i30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 araba çok yakmaz az kazanıyorsunuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Akaryakıt pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ford mondeo lara bak 2.0 tdci ları vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 i30'dan az yakıyor o motor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 i30 1.6crdi 4.3lt yakıyormuş ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Selam, İ.Melih Gökçek'den beri İ ile başlayan modeller bende garip düşünceler oluşturuyor, olumlu bakamıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Ula seytan diyo yeni kasa 1.2tsi dsg leon al.Sehirici degeri 5.3 gosteriyo.Sifiri 57400 olmus.2.eline daha fazla istiyorlar sahibindende:)Muhtemelen sıra vardır zaten sıfırında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Lancia Delta aldı bnm yakn arkadas 2013 model sıfır km 60k ya bayiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 1.2 ney ya bisiklet mi alıyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 0-100 km/h da eline veren şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 neden kimse skoda octavia dememiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar