arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 season only itemlar hoş değil. zorla güzellik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Sezon bitince normal moda geçiyor ama o itemler zaten (ve normalde düşmeye de başlıyor). Yani sezon devam ederken normal modda bile olsa o itemleri görme şansın olmayacağı, sezon bittikten sonrada zaten drop olarak görceğin için birşey fark etmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 o zaman tamam. tabii bir season 3 ay sürmeyecekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Party overall dps iyiyse monk 600m'e kadar dahi cikabiliyor yanındaki wd 550, wiz(ben) 160 Crusader 250 iken. Ancak burda monk ile wd mutual bir dps artışı sağliyorlar. Monk topayip palmlamasa, wd de hauntlayip palmli targeti kesmese ikisu de bi b.k yiyemezler soloda. Soloda, o gruptaki en dusuk dpsli member olarak hepsini tokat manysgi yapabilirim. Ancak jade wd, ep monk, +1 trash cleaner o kadar uyumlu 3lu ki izel celik ercan gibi tek başına kalinca anlasiliyor birbirine muhtac olduklari. Data mata ui stream hikaye anlatmaniza gerek yok. Zira nihla yine edebiyata başlamış 10 mesaj atip 1 mesajlik içerik sunmaya. Basliga donersek bu oyunda hic bisey koklu degisiklik yapamaz. Farma devam sansa devam. GL HF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Bu dps rakamlarını neye göre yazıyosunuz. Özel bir addon falan mı var? Ya da bunlar gördüğünüz en çok damage mı moblar üstünde ki ? Bufflarla 7milyar vuran wd var keza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 3rd party program ile gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Wildstar falan denedim sevemedim de Diablo mu alsam diyorum ,starter falan oynuyorum işte iyi güzel poe , tl falan da severim zaten ama hiç fazla uzun soluklu oynamadım arpg leri Alınır mı ne dersiniz? yeni başlık açmak istemedim konu dışı oldu biraz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Abi paso update geliyor, paso oyunu yeniliyor adamlar. Blizzard 10 sene bakar bütün oyunlarına. Alıyorsun, ikide bir girip ANANIIII GÜZEL OLMUŞ LAN ÇOGZEVKLİ diye diye aklına estikçe oynuyorsun. En azından biz öyle yapıyoruz 2 senedir :p Hele ki bu aralar birşey alıyım oynayım diyorsan direk al, 30 saat lifespanı olup bitirdikten sonra yüzüne bakmadığın AAA oyunlardan her türlü iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Beklediğim hype geldi alırım ben bunu sağol abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 tabi ki alınır cebinden çıkan $/saat oranının, oyun oynamayıp gezdiğinde veya başka bir aktivite yaptığında saat başına harcadığından çok daha az olacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 pec nots dusmus. Depth Diggers lazim cok pis. http://us.battle.net/d3/en/blog/14569138/patch-210-ptr-patch-notes-6-25-2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Yenisi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 angel braid belt ve sash of knives retroactive sekilde yeni prefixi almis test server'da..ama blizz bu tabe guvenilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 işime yaramasa da koyuyorum legleri kenara, her yamada bi aksiyon çıkarıyolar, sonra "ah ulan bu vardı beee" tribi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 adamların yeterince test etmediğini veya hiç test etmediğini nasıl anlıyoruz: said: Sacrifice Weapon damage increased from 185% to 1090% x5 dmg lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 küpenğ çıkaran offhend + patla da çatlağ avanak avni gibi yazdım lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 arcane said: adamların yeterince test etmediğini veya hiç test etmediğini nasıl anlıyoruz: said: Sacrifice Weapon damage increased from 185% to 1090% x5 dmg lol. Now sacrifices a single dog at a time The dog will now be thrown to you cursor location and detonates on impact Bunlarla birlikte bakınca gayet mantıklı oluyor 5 kat artış. Sonuçta secrifice build zaten 5 tane petle yapılıyordu ama kontrolü zordu ve tekrardan 5 peti toplamak gereksiz zaman alıyordu. Şimdi hem konrolü kolaylaştırmışlar hem de damage anlamsız düşük seviyede kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 hmm buriza cold build baya iyi olabilir denemk lazim. depth diggers patch sonrasi hic dusmez kesin:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 yeni gemler, furnace, amuletler falan gear swap oyununa dönecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=SwT3gbl4W9Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 şu haliyle oyun hâlâ monk ve wd'lere güzel. bi de furnace kullanan crusaderlar iş yapar. legendary gemler geldikten sonra ne olur bilmiyorum da bu şekilde sezonlar başladığında hayatta gidip gene wizard açmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 greater riftte inventory açılamayacakmış, gearswap yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 ^ citation needed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 5 primary özellikli ring-amulet düşürdüm bu arada tatlı olaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Bugün aldım oyunu DH pek doyurucu gelmedi çatçat bastırmıyo mousea ondan mı artık neyse Wizard düşünüyodum tam bi daha açmam falan demişsiniz ne açıyım ben ne oynayım ilk karakter önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar