Tori Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 http://forum.paticik.com/thumbnails/900/319/7f3/26a/e4c/f35/7ea/1b6/5a0/ac1/0d_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 su saatde bunu sormak ayıp ama bu yenı gem lerı nasıl kullanıyoruz ?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Yüzüğe, bileziğe falan takıyorsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Neck ya da ringlere soket açıyorsun bitek onlara takılıyor. Riftlerden düşen greater rift tokenlarıyla greater rift açıyorsun, bitirdiğinde bi npc çıkıyor gemleri 3 defa upgrade hakkın var. Her upgradede ranki ve gücü artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 olm bu oyun ne olmuş kumardan set düşme patchinden once bırakmıştım aptal oldum resmen greater rift çok zevkli olmuş 30 mu 31 mi ne yaptım lag/dc failledim karaktere biraz daha twak lazım gear tam akışkan değil eskiye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Kadaladan yeni setlerin (wizard firebird) tamamı düşüyor mu? 2 parça oldu şu an. Diğerlerini düşürebilir miyim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2014 Onur friend request gönderdim niye kabul etmion? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 bu vault sadece normalde kı goblınlerden mı acılıo rıft te felan acmıomu bu pustolar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 riftte acmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 DA2019 said: Onur friend request gönderdim niye kabul etmion? Flist full benim o yüzden gönderemişindir. Akşam eklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Ekle canım. Özledim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2014 akşam beni boostlayalım her yerde bir tembellik sardı beni cs:go da da burada da boost çekio canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2014 urshi spawn olmadı şaka gibi. google'a yazıyorsun sayfalarca thread çıkıyor. sıfır internal testing bu adamlar kalıbımı basarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2014 Genel olarak griftler fail dizayn ya. Halls of agony çakması bir map var açık ara çok avantajlı leaderboard kasanlar hep orda yapıyor. Adamlar key biriktirip orası gelmezse uğraşmıyor bile. Item değişmeyi engellediler herkes eğlenceli olmayan birşeyi yapmak zorunda kalır diye çok daha kötüsü yapılıyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Boon of the Hoarder gem ın olayı nedır ya .Para lazım bı turlu dusmedı artık gemde düşmüyor . Baska bı yerdenmı düşüyor bu craft mı yapılıyor ne ıs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Goblinden açılan vaultun bossu Greed'den düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 aşağıdaki video gibi para basma makinası http://www.youtube.com/watch?v=mLHw6yyLGAA buna bide kymbo gold necki yanını da exp için de Custerian Wristguards deme keyfine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Goblin bulamadım ben ya. Bountyde falan kestim 3 4 tane ama hiç biri portal açmadı. Normalde rorg farmlarken 2 defa üstüste gelmişti ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 sen git zaten oynama daha. boostlıcam season char aç dedin açtık, düdük gibi geziyorum kendi kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Ya tamam akşama maçtan sonra gelicem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2014 Azmadon yolunda kac tane kestım bellı degıl .Bı portal açmadı A.Q larım ... lazım ya sımdı , olmasa 100000 tane açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 bir sonraki yama ne getirir bilmiyorum da oyunun progress icin sunger monk, cifte DH ve SMKya zorlamasi trajik bir hadise. ve evet WD demiyorum bilerek SMK diyorum. tek bir item classtan daha onemli hale geldi. gemleri fotm build ve setuplarla levellarim. sonra gonlume hitap eden sekilde takilirim. peki bunu oyuncu kitlesinin yuzde kaci yapabilecek? "butun setleri adam edicegiz", "her classin 2 viable buildi olacak" falan ne kadar mavi vizyon postu varsa su yama ile retconlandi. su an zaten birsey yazan da neden bahsettigini bilmiyor. dengeli giyinin diyorlar min maxin allahi setupla 4 player rekoru kiriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Sezon için karakter kasmaya değer mi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 oynadığın classa bağlı. monk oynuyorum, seasonal item öyle gamechanger bişi değil, o yüzden değmez bence. diğer classların seasonal droplarını bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar