Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ben kahve içince elim ayağım titriyor, yatağa düşüyorum. iştahım falan kaçıyor. doktora bile gittim bişey bulamadılar. keşke ben de böyle starbuckstan kahvemi içmeden günümü geçiremiyorum adamlarından olabilsem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Madcat said: kahveyi kendisine hayat memat meselesi yapan adamlardan hic hoslanmiyorum. kahve lan bu. abartip g.tuze sokucaksiniz utanmasaniz. ay ogleden sonra latte mi icmeden sicamiyorum. icine sicin isallah. eskiden teknoloji geç gelirdi tr ye. biz vhs izlerken gavurlar cd izler atari oynarken amiga oynar saplı gırgırla halıyı süpürürken elektrikli süpürge kullanırlardı. şimdide yeme içme trendleri geç geliyor galiba. mesela çizgifilm etleri 1-2 sene önce geldi trye. ondan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Enerjisini kahveden alması efsane olmuş. Ben beğendim ama ne kadar gerekli tartışılır, gene de güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobost Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Onun yerine kahveden enerji alsa daha iyi olurmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Cizgi film eti ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 yararli olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 senko said: abi azcık alırsın sıcaksa bırakırsın sdf derece cinsinden görmene gerek yok illa :) sanırım dilin hassalığına göre değişiyor bu insandan insana çünkü bazen ufacık bi şeyden diilim bi yanıyor geçmiyor bütün gün yada ben ufacık tattım sanıp öküz gibi dipliyorum da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 siz nasil bu zamana kadar hayatta kaldiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Masakari said: Cizgi film eti ne lan? geyik döşü http://i.imgur.com/znTpOsq.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ulan ürünün videoyu izledim de bu ne lan hahahaha yakında tuvalet kağıtlarına da ekran koyucaklar sildipimiz bokuda ingstarama upload edicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Madcat said: kahveyi kendisine hayat memat meselesi yapan adamlardan hic hoslanmiyorum. kahve lan bu. abartip g.tuze sokucaksiniz utanmasaniz. ay ogleden sonra latte mi icmeden sicamiyorum. icine sicin isallah. KAhve içmeden güne başlayamıyorum resmi atan adamın sanırsın dedesi kolombiya göçmeni. Lan plazada işe girmeden önce tonozda bayat çaydan başka bişi içtiğin mi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Masakari said: Cizgi film eti ne lan? t-bone steak felan işte türk et kültürü kararmış tükenmiş kömür et oldugundan kalın medium rare felan eti kaldıramadı genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 BonePART said: Madcat said: kahveyi kendisine hayat memat meselesi yapan adamlardan hic hoslanmiyorum. kahve lan bu. abartip g.tuze sokucaksiniz utanmasaniz. ay ogleden sonra latte mi icmeden sicamiyorum. icine sicin isallah. KAhve içmeden güne başlayamıyorum resmi atan adamın sanırsın dedesi kolombiya göçmeni. Lan plazada işe girmeden önce tonozda bayat çaydan başka bişi içtiğin mi vardı. aynen abi, okulda okurken full cay icen, anca sinava sabahlarken abi kahve iceyim de gece uyumiyim diyen adamlar, sirkette plazada otururken hic bir is yapmadigi icin sikintidan yine uyumamak icin kahveye sariyorlar bu sefer de, kahvesiz kendime gelemiyorum muhabbeti oluyor, lattesine pul biber attiklarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 kahve içmeden güne başlayamıyorum lan, dedem öğretmişti ağaçtan toplayıp, kavurup, kaynatıp içmeyi. toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 GERGE said: Sicakliginin gorunmesini istiyorum ben bir. Dilimi yakip iki gun oyle dolastigim cok oldu. HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 BonePART said: Madcat said: kahveyi kendisine hayat memat meselesi yapan adamlardan hic hoslanmiyorum. kahve lan bu. abartip g.tuze sokucaksiniz utanmasaniz. ay ogleden sonra latte mi icmeden sicamiyorum. icine sicin isallah. KAhve içmeden güne başlayamıyorum resmi atan adamın sanırsın dedesi kolombiya göçmeni. Lan plazada işe girmeden önce tonozda bayat çaydan başka bişi içtiğin mi vardı. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Civcivhead said: GERGE said: Sicakliginin gorunmesini istiyorum ben bir. Dilimi yakip iki gun oyle dolastigim cok oldu. HAHAHAHAHA asdsajk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 AtlaraFisildayan said: Ulan starbucks yokken memlekette kahve icen insan yoktu. Starbucks vs yayildiktan sonra herkes de birden bire inanilmaz bir kahve kulturu olustu dfsfd 84 yılından kalma filtre kahve makinemi anneler gününde emekliye ayırdım. babadan yadigar filtre kahve alışkanlığım asdsfds özkahvecioğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Madcat said: BonePART said: Madcat said: kahveyi kendisine hayat memat meselesi yapan adamlardan hic hoslanmiyorum. kahve lan bu. abartip g.tuze sokucaksiniz utanmasaniz. ay ogleden sonra latte mi icmeden sicamiyorum. icine sicin isallah. KAhve içmeden güne başlayamıyorum resmi atan adamın sanırsın dedesi kolombiya göçmeni. Lan plazada işe girmeden önce tonozda bayat çaydan başka bişi içtiğin mi vardı. aynen abi, okulda okurken full cay icen, anca sinava sabahlarken abi kahve iceyim de gece uyumiyim diyen adamlar, sirkette plazada otururken hic bir is yapmadigi icin sikintidan yine uyumamak icin kahveye sariyorlar bu sefer de, kahvesiz kendime gelemiyorum muhabbeti oluyor, lattesine pul biber attiklarim. Su ikisi bomba ahaha @liebe bizim evde kac takim kahve fincani eskidi.bir bilsen dfsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar