Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 evet tecrübeli arkadaşlar bi el atsın. bi kere rondo dışında başka bişi kullanmak lazım sanırım. rondoyla yaptım ben alet ısınmaktan ölecekti sdfs mixer ile yapacağdık sanırım da bu tuto'daki eleman rondo kullanmış. 15 dakka rondo kullanımı ne lan alet ölecekti. 2 çay kaşığı zeytinyağı ve tadımlık bal ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 fıstık ezmesinin en iyisi bu http://www.foodnfeast.com/images/products/00/06/68/668_buyuk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 abi alın kuryemişçiden insan gibi yiyin ne kasıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 axedice said: KuddusiMavra said: fiskobirliğin fındık emesi eskiden hiç koruyucu madde koymazdı.son dönemde biraz kullanıyor ama her türlü diğer fındık ezmelerinden daha sağlıklıdır. Hayır değil, deli gibi şeker basıyorlar içine. Sen türk malı diye taraflı yaklaşıyorsun, lütfen cahil cahil konuşup insanları yanıltma. git gud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 axedice said: KuddusiMavra said: fiskobirliğin fındık emesi eskiden hiç koruyucu madde koymazdı.son dönemde biraz kullanıyor ama her türlü diğer fındık ezmelerinden daha sağlıklıdır. Hayır değil, deli gibi şeker basıyorlar içine. Sen türk malı diye taraflı yaklaşıyorsun, lütfen cahil cahil konuşup insanları yanıltma. yok türk malı olduğu için değil yahu. hepsi birbirinden beter,kötünün iyisi anlamında söyledim.yanlış ifade etmişim,"daha sağlıklıdır" lafı yanlış olmuş. haklısın. madem burada bu konu bu kadar tartışılıyor,arkadaşımdan rica edeyim şu fındık ve fıstık ezmelerinin test raporlarını verirse paylaşayım burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 toggie said: fıstık ezmesinin en iyisi bu http://www.foodnfeast.com/images/products/00/06/68/668_buyuk.jpg nerden alıyorsun abi? migrosta var mi. tansastan o sari kapakliyi aliyom ama fakir tatlisi gibi abanmislar sekere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 var ama 13tl mi ne daha 13 ay önce mi ne 5tl di düşünün gelen zammı emeği geçen herkes belasını bulur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Ben direkt fıstık yiyorum o yüzden koruyucu ıvır zıvır hesap etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 olm dana gibi olursunuz yemeyin şunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 olm iş çıkışı bi kaç market gezd,m bulamadım şu fıstık ezmelerinden. koymayın şöyle şeyler vicdansızlar bi yerimiz şişicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 leblebi ezmesi yapsanıza bi merak ettim nasıl olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ceviz badem fındık fıstık bal incir karıştırın la efsane oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 tansaşta falan yok ülen fındık ezmesi canım çekmişti gittim baktım a101 de var ama krem şeklinde şuydu sanırım sdf soldaki olan yenir mi bu http://brandterapi.com/assets/img/sokoley-01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Calve fistik ezmesi gayet iyi. Lotus biskuvi kremasi aldirdim gecen gun onlal bi deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Nutella niye yrmionuz bi senede 20 kilo aldirmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Gittim calve aldim dun ben de. 13 TL :/ ama ilk firsatta misker de tuzsuz yer fistigi ezmesi yapicam. Nutella ayri katagori elma ile armut.... Ama yeri gelmisken soyluyelim tr'de ki nutella cok kotu belki de bana oyle geliyor. Ayni twix, snickers gibi tr'de uretilen hersey bok oluyor. Icine ucuzlatmak icin ne naneler atiyorlar. Avrupa da yasak tabi o attiklari tatlandiricilar vb.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 yok zaten ciddi değildim de, farklı tatlar konusuna katılıyorum. ama alıştığımdan mıdır nedir bilmiyorum trdeki nutella daha güzel geliyor bana. gerçi her ülkede yemedim tabi de 3-4 tanesini denedim çok yavan geldi. belki alışkanlıktır belki gözlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Jaegerjaquez said: türkiye bi ziki beceremiyor, özellikle fındık ve fıstık ezmesinde paraya kıyıp düzgün calve fıstık ezmesi alın hayvan gibi kalite ve lezzet farkı var, ne kadar zor olabilir ki bi fıstık ezmesi yapmak amk, evde kendim yapıyorum 10 numara oluyor, salak saçma şeker atıyolar içlerine burda[/quote calve dicektim.. içimden geçen diğer şeyleri saymışsın.. şampiyonların kahvaltısından bir şampiyon anlar. nooblar burda migros vs bim atışıyor ;D O kadar içimden geldiği gibi yazmışsın ki artık sen söylermişçesine konuşuyorum o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kyra Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Jeeztro said: Nutella niye yrmionuz bi senede 20 kilo aldirmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Theridone said: toggie said: fıstık ezmesinin en iyisi bu http://www.foodnfeast.com/images/products/00/06/68/668_buyuk.jpg nerden alıyorsun abi? migrosta var mi. tansastan o sari kapakliyi aliyom ama fakir tatlisi gibi abanmislar sekere kipa'dan alıyodum hala vardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tori Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Ben bunu seviyorum :p http://www.sarelle.com.tr/images/urunler/sarelle350findikYENI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fenn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 pontipati said: tansaşta falan yok ülen fındık ezmesi canım çekmişti gittim baktım a101 de var ama krem şeklinde şuydu sanırım sdf soldaki olan yenir mi bu ölürsün ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vivavale Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 off neler vardır onun içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fenn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Herkeste var mı bilmiyorum! Bu ucuz marketlerden ucuza gofret alıp yedim bi süre ve gofretten soğudum. Çocukluğumdan bu yana yediğim tanınmış kaliteli markaları bile aramıyorum ne alakaysa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Jeeztro said: Nutella niye yrmionuz bi senede 20 kilo aldirmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Theridone said: toggie said: fıstık ezmesinin en iyisi bu http://www.foodnfeast.com/images/products/00/06/68/668_buyuk.jpg nerden alıyorsun abi? migrosta var mi. tansastan o sari kapakliyi aliyom ama fakir tatlisi gibi abanmislar sekere kipa'dan alıyodum hala vardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Ben bunu seviyorum :p http://www.sarelle.com.tr/images/urunler/sarelle350findikYENI.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 pontipati said: tansaşta falan yok ülen fındık ezmesi canım çekmişti gittim baktım a101 de var ama krem şeklinde şuydu sanırım sdf soldaki olan yenir mi bu ölürsün ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 off neler vardır onun içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Herkeste var mı bilmiyorum! Bu ucuz marketlerden ucuza gofret alıp yedim bi süre ve gofretten soğudum. Çocukluğumdan bu yana yediğim tanınmış kaliteli markaları bile aramıyorum ne alakaysa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar