Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 http://www.browneyedbaker.com/2014/02/03/diy-homemade-peanut-butter/ kolaymış sahiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Tahin pekmez yiyin lan. Özenti herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 KRAL ÖLDÜ YAŞASIN YENİ KRAL http://online.sariyermarket.com/content/images/thumbs/0030920_kirkagac-tahonez-tahin-helvasi-400gr.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Masticore said: Gönlümde fiskobirliğin yerini aldı... Hem %70'lik fındık oranıyla hem de fiyatıyla gönüllerde taht kurdu. Fiskobirlik öldü,yaşasın yeni kral. http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/froehlich/s005.gif http://images2.sanalmarket.com.tr/images/1000/urun//large/07151219_large.jpg Offf eve gidince alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 axedice ne kasıyorsun şeker yemeyip napcan? spor mu kascan fit mi olcan. gene hintsin yine hintsin. ye gitsin bari yerken keyif al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 fiskobirliğin fındık emesi eskiden hiç koruyucu madde koymazdı.son dönemde biraz kullanıyor ama her türlü diğer fındık ezmelerinden daha sağlıklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 fındık sevmiyom ben yıstık sevmesi önerin ama böyle amerikadan anca getirtebileceğim bir şey değil migrosta falan olsun hiç yoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 direk findik yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Masticore said: http://www.browneyedbaker.com/2014/02/03/diy-homemade-peanut-butter/ kolaymış sahiden hea aynen böyle :D içine tereyağ koyuyorum çok az, muzla birlikte yiyorum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 fındız ezmesini şekersiz yapsak çok mu kötü olur yoksa illa pudra çekeri eklemek lazım mı. bende evde yapayım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 gerçeği şekersiz zaten türkiyede ota boka şeker bastıkları için dandik zaten ha fındık demişsin fındığı bilemicem ama her türlü daha güzel olur bence şekersiz az biraz bal katardım ben tatlı olsun diyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 o zaman çok kolaymış hakkaten yapması. extradan belki 2 çay kaşığı zeytinyağı ve bal eklenebilirç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 hakiki bal olabilir, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bal daha iyi olur aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bal mükemmel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 çok iyi olur çok da güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ben tahin koymustum biraz kıvamını tutturmak icin. Ama benim fistiklar kavrulmus degildi. Cig fistikti ondan tam olmadi heralde. Tadi baya guzel oluyor ama tuz falan koyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 KuddusiMavra said: fiskobirliğin fındık emesi eskiden hiç koruyucu madde koymazdı.son dönemde biraz kullanıyor ama her türlü diğer fındık ezmelerinden daha sağlıklıdır. Hayır değil, deli gibi şeker basıyorlar içine. Sen türk malı diye taraflı yaklaşıyorsun, lütfen cahil cahil konuşup insanları yanıltma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 tek ihtiyacımız misker. Haydin yapalım http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/81167/davaro-misker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 fındığı fırında kavurup mu karıştırmak iyi yoksa çiğ mi acaba. deneyeyiniz var mı evde fındık doluydu da şimdi girişicem sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Oha hakiki balı bulan var mı burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 eğriçayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bu keywordle arat forumda bi ara yazmıştım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 yaptım ama istediğim performansı yakalayamadım sdfs helva oldu direkt. rengi de koyu oldu sdfs tadı fena değil ama tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Ben de yaptım benimki de helva oldu. Vanilin katayım dedim yalnız fazla kaçırmışım ağzım eridi şu an acilden yazıyorum. Tek porsiyona yarım paket vanilin fazlaymış fdsagsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar