Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 (düzenlendi) eee so what? "acaba" zoruna mı gitti? Ağustos 17, 2021 Feamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 "hayal değil argadaşlar national geographic "acaba" diyebilecek kıvama geldi. 10 milyon yıllık tarihimiz..." (sadece sesli düşünüyorum) delüzyonel ve komik olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 evet evet "acaba" değil baya baya zoruna gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Codex Cumanicus ta zorlarına gidiyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2021 "zoruğuza gideğyiğ, törgün böyüglügünü galdıramayonuz. englizi gralicesinin türüg oldugunu nasyonel geogurafig dahi veridi. kelplere de törüg diyorlağr da içimiğzdeki hağyinnlere anladamazzsın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2021 (düzenlendi) bu kadar asabiyet sahibi olman hiç sağlıklı değil "acaba" bir uzmana danışmak ister misin? Ağustos 20, 2021 Feamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 https://www.damladanismanlik.com/blog/faydali-bilgiler/psikolojide-yansitma-projeksiyon-nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 (düzenlendi) konuyla alakasız şekilde araya gireceğim. yukarıdaki linkteki yazıyı okudum. yansıtmayı hep duyardım ama ne olduğunu bilmezdim. bir fikir edinmeme yardımcı oldu. homofobik erkekler homoseksüel mi oluyor yani? doğru mu anlamışım? Ağustos 21, 2021 Mc_Lovin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Butun homofobik erkekler = gizli ben eşşeğim anlamina gelmiyor, hayir. Homoseksuel egilimleri olan ama bunlari herhangi bir nedenden kabul etmeyen, muhtemelen homoseksuelligin tu kaka oldugu beynine kazinmis bireyin homofobik olmasi gibi daha ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Bilim ve tarih konusuyoruz burda kardesim, niye sansurluyorsunuz mesajimi. Degistirmiyorum, ibret olarak kalsin, madalyalarimi da siyah bantla degistirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Otomatik o, kimse sansürlemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 ben eşşeğim bilim ben eşşeğim tarih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 1 saat önce, eldar dedi ki: Otomatik o, kimse sansürlemedi. Haa otomatik olunca sansurden sayilmiyo muymus? FIFA yine kurallari mi degistirdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2021 homofobi olayındaki etkin faktörlerden birinin homoseksüel konumda olma korkusu olduğu bariz gibi. gizli homoseksüellik de olabilir tabii bir miktar ama bana bu nefretin temel nedeni oppressor konumunu korumak gibi geliyor. yani homofobiklerin bilinçdışında şöyle çirkin bir mantık bulunuyordur: "elimde bulunan (heteroseksüel) erkekliğe ilişkin ayrıcalıklar erkek olmayana uyguladığım istismara dayanıyor, dolayısıyla eğer erkek olmayana (yani aşağılık olana) dönüşürsem hem ayrıcalıklarımı kaybederim hem de aşağı görülüp istismar edilirim." Irkçılıkta da benzer bir mantık var zaten. "ben büyük tarihi olanım, sen karda çıkardığı sesi kendi kimliği olarak öpüp başına koyan soysuzsun. Mòdú chānyú atam sekiz bin yıl önce bu millete alfabeyi öğretti ve ordular kurdu. bu azınlıklar daha türkçe konuşamıyor." gibi şeyler hep aynı temele dayanan barbarlıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 safsata yaparak "acaba" aradan kurtulabilir miyim diye ayak oyunu yapıyorsun ama mikro milliyetçi bilinç altınla yorumladığın konuların bünyende yaratığı sinir boşalımlarını tedavi için her hangi bir uzman değil ama freudyan bir bakış lazım gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 6 saat önce, Feamer dedi ki: safsata yaparak "acaba" aradan kurtulabilir miyim diye ayak oyunu yapıyorsun ama mikro milliyetçi bilinç altınla yorumladığın konuların bünyende yaratığı sinir boşalımlarını tedavi için her hangi bir uzman değil ama freudyan bir bakış lazım gibi geliyor. biraz daha saldırırsan peace index'de kuzey koreyi geçeceğiz. gururlandır türklük ülküsünü feamer. https://countryeconomy.com/demography/global-peace-index ~~ yaşaaasın ıığrkııımız çiiiğne bedel kıırk kımızzzz ~~ ~~ froyd falan bilir kültür dolu halgımız ~~ ~~ dayanır tarihimiz isa'dan önce kırk auuu auuu aaasırlaaraa ~~ ~~ daayanırrr tariiihimiizz auuu auuu aaaasırlaraaaa ~~ at-ustunde-kimiz-icen-cekikgozlu.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 (düzenlendi) psikolojide yansıtma alıntından yola çıkarsak, "acaba" uslanmaz bir mikro milliyetçi olman bu hezeyanlarının nedeni olabilir mi? Ağustos 23, 2021 Feamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 insanlara ısrarlı bir şekilde mikro sıfatıyla bezeli tanımlamalar yapmanı Freudyen yorumlayacak olursak eksikliklerini başkasına yansıttığın düşüncesine kapılabiliriz. dikkatli olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 allah kolaylık versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 yansıtma vs yansıtma çarpışması "acaba" çelik ayna gibi mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 "zoruna gidenin borusuna gitsin ehiehiehiehi" seviyesinden çelik ayna seviyesine... kazanım mıdır? evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2021 mikro milliyetçiliğin küçük enişte psikolojisinin yanında "acaba" mikron seviyesinde tartışma adabı da eşantiyon olarak mı geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ovacikpirinci Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2021 Paylaştığımız keyifli diyalog için teşekkür ediyorum Feamer. Konuyu terk ederken size armağan olarak şu "deneyim fırsatını" bırakıyorum. lütfen 2-3 dk ayırın: 1. Türkiye subredditini geziyorsunuz. 2. Başka bir ülkenin subredditini geziyorsunuz. 3. ??? 4. Profit. Örnek linkleri aşağıda. Kendi gözleminizi yaparsınız. Ardımda herhangi bir dogma bırakmıyorum. lol. Kötü niyet ile hareket etmediğim; bir şeylere dikkat çekmeye çalıştığım elbet birileri tarafından anlaşılır. Teşekkürler. Türkiye subredditi: https://www.reddit.com/r/Turkey Hollanda subredditi: https://www.reddit.com/r/Netherlands/ Fransa subredditi: https://www.reddit.com/r/france/ Belçika subredditi: https://www.reddit.com/r/belgium Malezya subredditi: https://www.reddit.com/r/malaysia Vietnam subredditi: https://www.reddit.com/r/vietnam Japonya subredditi: https://www.reddit.com/r/japan Azerbaycan subredditi: https://www.reddit.com/r/azerbaijan/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2021 Türk kimliği tartışmalarında konu dönüp dolaşıp yazıya gelir. Yunanlılar mö 500'lerde bilimin temelini kurarken siz ms 600'de anca taşa işaret kazımışsınız derler. Kağıt üzerinde doğru görünse de Türklerin tarihte belirleyici bir rol oynamadığına veya baskın bir kültür olmadığına delalet değildir. Erken Cermen tarihini araştırırken ve bu konuda okumalar yaparken fark ettim adamlar imparatorluk topraklarına girip krallıklar kurana ve hıristiyanlığı kabul edene kadar yazı falan bilmiyor. Hunlar gelmeden hemen öncesinde Kapadokyalı misyoner Ulfilas Tuna'nın kuzeyindeki Gotlara bir alfabe oluşturuyor ama devamı yok. Yani Cermenler de yazıyı ve onun getirdiklerini tıpkı Türkler gibi etrafındaki hakim kültürlerden alıyor. Cermenlerin ilk yazılı metinlerinden biri 500'lerde o da Roma anayasası üzerine yazılan Theodoric yasalarıdır. Keza Ren Nehri'nin diğer kıyısı ve Tuna'nın kuzeyinde yerleşik krallıklar Roma İmparatorluğu yıkıldıktan çok sonraları kurulmaya başlıyor. Yani Türkler taşa işaret kazırken Cermenlerin durumu da farklı değil. Yazılı kültürün yoksa Afrika kabilesinden farksızsın anlayışı yanıltıcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar