Suark Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 yamulmuyorsam ingiliz kraliyet ailesi iskoç aslında, oda çok tatlış bişi he. çok seviyorum ingiliz kafasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 lan nerenin manyağısınız bilmiyorum ama ben ne demişim bir bakalım said: zira adamın delilik ile bir alakası yok, veya bir Aytunç Altindal gibi ispatı imkansıza yakın iddialar ile de gelmiyor bkz. bkz. sonrası link adam=sven lagerbring bir ortaokul çocuğu getirelim de bu paragrafı çözümlesin... ciddi ciddi yazıyormusunuz gerçekten bunları? veya bu yapay zeka iyi kotlanmamış falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Feamer said: yooo, ortada araştırma, buldu ve analiz olduğu için deniyor zaten yaptıkları araştırmalar hatalıdır, eksiktir, amaçlıdır diye, daha doğrusu diyorlar, ben oradan naklediyorum niye? çünkü akla mantığa ve bilime daha uygun mesela, hunlar hankında tv programı yapıp, program içeriğini %60 roma tarihi, %40 ortaçağ %40 genel tarih yazıtları, mitleri ve metinleri diye doldurup, ismine "hunlar" diye yayın yapan dünya üzerinden az "bilim insanı" vardır roma dediğimde roma kilise papazlarının propaganda sıçmıkları, düzgün istihbarat veya elçilik notları bile değil... ama amaç zaten belli, izleyici kitlesinin hoşuna gidecek şeyleri yayınlamak Oyle olsa yapilan arastirmalari yine o arastirma ve bulgulari ele alarak debunk ediyor olurdun. Sen naklettigin kaynaktan ozellikle bunlari ele alan birsey nakletmedin. Ayrica ortada address ettigin bir wrastirma olsa yine o arastirma ozelinde konusurdun, "Avrupalilar yaptiysa inanmam" demezdin. Adamlarin Avrupali olusuyla ne ilgisi var, dogru arastirma yapamiyor mu Avrupalilar? Ayrica anlattigina bakilirsa Hunlar hakkinda yaptiklari program gayet normal gozukuyor. Senin Osmanli hakkinda yaptigin programlar neler? Muhtesem Yuzyil, Dirilis Ertugrul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 önyargı falan filan işte, aktroll kitlesindede bu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Suark said: yamulmuyorsam ingiliz kraliyet ailesi iskoç aslında, oda çok tatlış bişi he. çok seviyorum ingiliz kafasını ben kraliyet soyunun William the Conqueror e, viking-germenlere dayandığını zannediyordum, geçenlerde öğrendim, eski yönetici kelt soyundan deliyor diye, daha doğru öyle yazılmış bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 yok bi yerden sonra bu kraliçelerden birinin çocugu olmadı için personal union kuruluyor işte iskoçlarla, sonrası iskoç evladı zaten. Arada başka bir kırılma varmı bilmiorm tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 oldu paşam Nigger, birde ana metin yazacağım aç dinle orada anlatıyor adamlar, zaten bir aya falan kitabı da çıkacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Yazacaksin tabi? Yazili bir tartismada, sunulan bulgulari reddetmek icin karsi argumanlar nedir yazacaksin. Yazamiyorsan ozet gececeksin. Sen ne yapiyorsun? "Avrupalilar yaptiysa inanmam."' Neden? "Cunku kendi adamlari bile oyle diyor." Dedigim gibi, eldeki bulgu ve kabulleri dispute edemedigin icin, adamlarin Avrupali olusu senin icin bir kacis noktasi. "Avrupalilar mi yapmis? Salla gitsin.". Kendi adamlari beni destekliyosa baska ama, o zaman credible kaynak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 bak bak havalara bak, ne tartışması. konu türk kimliği ve o konu ile ilgili bir paylaşım yapıyorum, sen gelip salça oluyorsun ve uzmanlık sorusu, bu şartlar altında kim kaynak paylaşmak zorunda? bilmediğin bir konuya muhalif olma kavramına zaten değinmiyorum sonunda niggerden masallar da varmış... neyi dispute edeyim? iddiaların kendisi zaten boşlukta süzülüyor, üflüyoruz dağılıyor "sarılığın baltık havzasından geldiğini düşünüyoruz" niye her doktor "bize daha yakın olduğu içi" ihbin ihbin ihbin {karşılıklı gülerler} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Bana kaynak paylasmadigim icin cemkiren adam simdi de "kim kaynak paylasmak zorunda" diyor. "Avrupalilar diyorsa inanmam". Diyen adamin goruslerinin arkasinda aslinda donanimli, akil ve bilimin yolunda, suphe goturmez sebepleri var, istese fasikul fasikul koyar ama zorunda degil. O yuzden "Avrupalilar diyorsa inanmam." Diyor sadece. Ben senin kaynaklarindaki bir analizi sorguladigimda "BEN KAYNAK KOYMUSUM NE HAKLA SORGULUYORSUN ULAN!" oluyor sonra. Avrupalilar unicornlar Turktur demedigi muddet sunduklari tum calismalar deli sacmasi, ismarlama ve propoganda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 ha baltık havzasından gerçekten çıkmış olabilir ama oraya da dışardan gelmiştir ihbin ihbin ihbin "Avrupalilar unicornlar Turktur" diyor zaten bkz. Sven Lagerbring 2xihbin ihbin ihbin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Feamer said: neyi dispute edeyim? iddiaların kendisi zaten boşlukta süzülüyor, üflüyoruz dağılıyor Bariz sekilde dayagi yedikten sonra sirf net bir kazanan ilan edilmedigi icin karsisindakine "iste seni boyle benzetirim" diyen cocuklar olur ya hani, sen de osun. Arada 3. kisilere "nigger soyle aptal, boyle salak" diye gectigin ozetler de hep bu seviyesizliginin, olgunlasmamisliginin bir urunu. Ve hayir, iddialarim dagilmadi. Su anki konumuz da neden bunlari dagitamadigin. Bu yaptigin circle logic oluyor o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Feamer said: ha baltık havzasından gerçekten çıkmış olabilir ama oraya da dışardan gelmiştir Birsey ortaya ciktigi yere nasil disardan gelmis olabilir? O zaman nereden geldiyse, ortaya ciktigi yer orasidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 işte avrupa yerleşik tarih anlayışına göre geldiği yer işlerine yaramıyorsa, durduğu yer çıktığı yer diye kayıtlara geçilir. roma yazımından beri böyle aşağı yukarı Nigger_of_the_sand said: Arada 3. kisilere "nigger soyle aptal, boyle salak" diye gectigin ozetler ... teessüf ederim ben öylemi dedim, kafalı çocuk ama çalışmıyor diyorum, bu arada bu kadar boş muhabbet yerine sıçarken bile dinlesen şimdi bitmişti o program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 yanlış tuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Feamer said: işte avrupa yerleşik tarih anlayışına göre geldiği yer işlerine yaramıyorsa, durduğu yer çıktığı yer diye kayıtlara geçilir. roma yazımından beri böyle aşağı yukarı. 1- Roma doneminden beri oyle bir gelenek olduguna dair dayanagin nedir? Roma'yi digerlerinden nasil ayirmistir bu ozellik? 2- Roma doneminde bir "pan-avrupa ideolojisi mi vardi, neden isine yaramayacakmis kimin nereden geldigi? 3- Bu anlayisin bugunku akademiye de hakim olduguna dair dayanaklarin nelerdir? Genetik bulgular sahte mi, bu analizler hangi algiyi saklamak icin yapiliyor ve yerine yaratilan algi kimin gizli amaclarina yariyor? O zaman bizim batidan hicbirsey ogrenemiyor olmamiz gerekirdi, dunyada arkeolojinin, antropolojinin merkezi de baska akademiler olurdu. Bu akademiler Avrupa'yi surekli duzeltiyor, ve daha prestijli, daha fazla yayina sahip olurdu. Ve boyle birsey yok. Burada bazi gercekler isine gelmeyen, bunlari sindiremeyen tek kisi sensin, tek ideoloji decseninki. Okul bile demiyorum bak, ideoloji. Oyle bir okul da yok cunku. Pseudo bilim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 kartaca tarihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Elaborate pls. Ayrica bugunku akademinin Kartaca tarihiyle ne ilgisi var? Roma bilgide bir tahribat yaptiysa seni bundan haberdar eden yine bati akademisi? Bilimsel metodun sistematiklestigi akademi yine bati merkezli? Sarisinligin kokunu saptayanlar da Japonlar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 spesifik bir konuda genelleme ile çözümleme yapmanın ne kadar hatalı bir yaklaşım olduğunun umarım farkındasındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Ne guzel yazmissin, musade edersen ilerde kullanmak isterim bu alintiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 ne konuştuğunu bilmediğin için böyle bir çıkarım yapacağını biliyordum nigger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 https://i.imgur.com/hUNAo.jpg?fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 feamer ciddi anlamda input kanalların tıkalı gibi yazıyorsun yahu. hep geçiştirmişsin adamın dediklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 oha tartışanlar hariç okuyan var mıymış la burayı gold okuduysan özet geç madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Feamer hangi gruba mensup olsam da grubun başarılarını kendime maletsem de gururlansam diye düşünmüş, fenerli bjkli mhpli vb. olmak yerine tümden Türklüğü ve Türkün gücünü seçmiş. Nigger ise kof milliyetçilikten bıkmış biri olarak insanlığın ırklar üstü olması gerektiğini savunuyor özetle. Çatışma mikro düzeyde abuk subuk tarihi anekdotlarla dönse de bu minvalde. E çocukluktan beri yapıştırıcı etmen ulus devlet Türklük vb. diye büyüyen bizlerde de refleks yapıyor, anti Türkçü damgası yiyor nigger. Böyle olunca Feamer hükmen kazanmış sayılıyor ama kendi sorduğu soruların cevaplarını bile beğenmeyince omit ediyor beni bu kızdırıyor en çok. Bir de daha "Türk" ama Türkçesi Nigger'dan kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar