Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Bence dürüst ol. Suçu arkadaşa atarsan, "bu yaşta adamın arkadaşlık ettiği kişilere bak, kaşları da jiletle alıyor zaten" diyip iyice tiksinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 nasıl ya takma değilmiymiş o kaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Lord_Argos said: Ahah hafta sonu ne bereketli gecti gunluk. Sabah bir kizla bulustum aksam baska bir kizla, simdi de biriyle daha bulusmaya gidiyorum ve az evvel 'asil' sevgilim aradi yarin icin bos ev ayarladigini soyledi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 aquila said: pardon sevistigim kizla karistirdim de. Sdfgfdfgdsdfgfdssdfddddfx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Madcat said: Lord_Argos said: Ahah hafta sonu ne bereketli gecti gunluk. Sabah bir kizla bulustum aksam baska bir kizla, simdi de biriyle daha bulusmaya gidiyorum ve az evvel 'asil' sevgilim aradi yarin icin bos ev ayarladigini soyledi. :) şu crit olmuş. hatta dilek e şu gösterilse kız seni abilerine vurdurur fasdad (silahla değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 abileri ibinemi gfhgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 çapkınlık kurumundan soğuttun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Madcat said: Lord_Argos said: Ahah hafta sonu ne bereketli gecti gunluk. Sabah bir kizla bulustum aksam baska bir kizla, simdi de biriyle daha bulusmaya gidiyorum ve az evvel 'asil' sevgilim aradi yarin icin bos ev ayarladigini soyledi. :) böyle erkeklik olmaz olsun ya, kadının kaşarı ne kadar iğrençse erkeğin ki de bir o kadar iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Şu dominant alfa erkeğinden; Lord_Argos said: Kadın dediğin heryerde sevişebilmeli. Yok orası olmaz, yok burası olmaz. Efendim, public, lingerie, secretary erkek istediği kategoriyi seçemedikten sonra ne anlamı var. Lord_Argos said: Bazıları bırak Beta olmayı, Omega bile olmaya aday değiller maalesef. Sürü dışı, düşük testesteron, yüksek östrojen, yöneten değil yönetilen ve daima yalnız. Yardım edin öldüm bittim modu beta (?) erkeğine geçişe değer mi bu kız Değmiosa "tek sen mi olacaksın" de geç Değer dersen ve hala vakit varsa yazalım bişeyler. Edit: Bu tip durumda "arkadaşım xxx le oturuoduk, herif içti sapıttı o yazmış en son geyiğine" diyip geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Madcat said: ulan paticik oyle bi komunite ki adami 2 kizla takiliyor diye kral ilan etmisler. yazik olm gg iste 2 kizla takilan adam zaten kraldir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ama bi padişah değil.. harem falan... ihihihihihihihihihihihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 neyse skldjasdlj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Theridone said: Madcat said: ulan paticik oyle bi komunite ki adami 2 kizla takiliyor diye kral ilan etmisler. yazik olm gg iste 2 kizla takilan adam zaten kraldir lan ondan demedim lan herkes forever alone ya, 1 tane bulana abov, 2 tane bulana ilah gozuyle bakioz dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bunu da izmirde yaşayan birinin söylemesi ne acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 dilege hazaall diye ciglik atiyorsan. hazal her sekil daha iyi belli. bence hazal daha güzel. ordan yürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Theridone said: Madcat said: ulan paticik oyle bi komunite ki adami 2 kizla takiliyor diye kral ilan etmisler. yazik olm gg iste 2 kizla takilan adam zaten kraldir lan kardes ne oldu izmirde yokluk mu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bunlar beceriksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bir de şöyle düşün.. ya sevişirken olsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 IMMMGHHHH GELIYORUM HAZAAAAALLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 pis herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Bu Lord Argos bir iki sene önce "uff hiçbir şey ilk zamanki gibi değil çok iyi davrandım gezdirdim yedirdim içirdim seviyorum o neden beni sevmiyor (ilişkim 5 günlük)" yazan adam değil miydi? "Playboy oldum ama ah be küçük bir hata yaptım!" tribinde topikler mi açıyor şimdi de :p Argos'a gelsin http://www.youtube.com/watch?v=xYRpF8m6oTU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 eee helva yiyormuyuz şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 su ana kadar ses cikmadigina göre. ikindiye tesvikiye'den kalkiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Dworgian said: bunu da izmirde yaşayan birinin söylemesi ne acı di mi lan fak my life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bence adam birşey yapmadı sabah kavga ettiler sonra eşek şakası yaptım sana dedi ve kız argos sen çok ipnesin böyle şaka mı olur diyerek eşek şakası mağduriyeti küskünlüğü ile relationship kurtarıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar