Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Acil] Sevgiliye yapılmaması gereken şeyi yaptım

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Madcat said:

Lord_Argos said:

Ahah hafta sonu ne bereketli gecti gunluk. Sabah bir kizla bulustum aksam baska bir kizla, simdi de biriyle daha bulusmaya gidiyorum ve az evvel 'asil' sevgilim aradi yarin icin bos ev ayarladigini soyledi. :)

şu crit olmuş. hatta dilek e şu gösterilse kız seni abilerine vurdurur fasdad (silahla değil)
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

Lord_Argos said:

Ahah hafta sonu ne bereketli gecti gunluk. Sabah bir kizla bulustum aksam baska bir kizla, simdi de biriyle daha bulusmaya gidiyorum ve az evvel 'asil' sevgilim aradi yarin icin bos ev ayarladigini soyledi. :)

böyle erkeklik olmaz olsun ya, kadının kaşarı ne kadar iğrençse erkeğin ki de bir o kadar iğrenç.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu dominant alfa erkeğinden;

Lord_Argos said:

Kadın dediğin heryerde sevişebilmeli. Yok orası olmaz, yok burası olmaz. Efendim, public, lingerie, secretary erkek istediği kategoriyi seçemedikten sonra ne anlamı var.

Lord_Argos said:

Bazıları bırak Beta olmayı, Omega bile olmaya aday değiller maalesef.
Sürü dışı, düşük testesteron, yüksek östrojen, yöneten değil yönetilen ve daima yalnız.

Yardım edin öldüm bittim modu beta (?) erkeğine geçişe değer mi bu kız

Değmiosa "tek sen mi olacaksın" de geç

Değer dersen ve hala vakit varsa yazalım bişeyler.

Edit: Bu tip durumda "arkadaşım xxx le oturuoduk, herif içti sapıttı o yazmış en son geyiğine" diyip geçebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Lord Argos bir iki sene önce "uff hiçbir şey ilk zamanki gibi değil çok iyi davrandım gezdirdim yedirdim içirdim seviyorum o neden beni sevmiyor (ilişkim 5 günlük)" yazan adam değil miydi? "Playboy oldum ama ah be küçük bir hata yaptım!" tribinde topikler mi açıyor şimdi de :p

Argos'a gelsin

http://www.youtube.com/watch?v=xYRpF8m6oTU

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...