aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 10 hafta sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 nefret ettim şu leak yapanlardan. şimdi 1 ay gece de çalışmak zorundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 bölüm 4 Jamie ve Bronn on numara adam olmuş...süper ikili. Margery'nin bir an kendini kaybetmesi,hiç zekice hamle yapmadı Loras konusunda. Jon snow'u hep severdim, saygım arttı. Ama 21. dakikada Kızıl Rahibe geldiğinde...çıkarken kapının orda. "you know nothing Jon Snow" dediğinde...kahkahayı patlattım. senaristte trol dedim bir an=) Auril said: kitabın dizisi olmaktan çıkalı çok oldu ceymi ceymi tek elle bi halt yiyemiyceğinden yanına bronn u eklemişler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 merak ettim çıkan 4 bölümüde izledim. kör oldum izlicem derken. eskiden nasıl izliyorduk böyle dandik ripleri biz ya gözlerim ağrıyo/kanıyo şuan şimdi işin yok 1 ay bekle 5 için meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 ep1 http://i.imgur.com/Z6r0XSi.jpg http://giant.gfycat.com/HelpfulGrandAfricanfisheagle.gif http://gfycat.com/SparseLeadingJumpingbean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 görüntü kalitesi iyiymiş lan. ben normalde 720p olanını izlerim mesela o da bundan çok farklı olmuyordu yani öyle sdfs 4 bölüm izledik. topu topu 10 bölüm. bi bok olmadı dizide sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Flassh said: merak ettim çıkan 4 bölümüde izledim. kör oldum izlicem derken. eskiden nasıl izliyorduk böyle dandik ripleri biz ya gözlerim ağrıyo/kanıyo şuan şimdi işin yok 1 ay bekle 5 için meh nerden izledin de kör olacak kadar kötüydü görüntü kalitesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Kılıçlı kalkanlı fantastik şeyler izlerken nedense 480p-720p daha hoş geliyor bana, gerçekçi bir hava katıyor asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 torrentten cektim, normal fullhd monitörde izledim kör oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 240p cektim ben 4k monitorde izledim imax kalitesindeydi. yalniz sesleri bilerek yukseltmisler konusmalar duyulmuyordu yeni yonetmenin isi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 şimdi bitti ilk bölüm çok özlemişim lan :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Laptop tan izleyince, karanlik sahneler haric rahatsiz etmiyor. ep 1 Birinci bolumde her zmanki gibi bisi olmadi. Zaten uzerinden bir sene gecmis, unuttuysaniz hatirlatalim tarzi bir bolumdu. ep 2 to 4 Genel olarak 2, 3, 4 birinci bolumden daha iyiydi. En bomba bolum 4. bolumdu. Gene ekran karsinda, amk GRRM dedirtti. "You know nothing, Jon Snow!" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Dört bölümü tek yayınlasalardı onca zaman bekliyorsun.Tam rayına girecek zıp bitiyor. Senaryo booklardan tamamiyle farklı olacak demişlerdi, okuyalım o zaman dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 ilk 3 ü izledim... 1. sezon full leak olduysa? 1 sene bekle işin yoksa... türk dizilerinden biraz ilham alsınlar. bu kadar malzemeyle 1 bölümü 2 sezon çekecek yapımcı biliyorum ben türkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 http://i.imgur.com/TJP6Ah4.jpg http://i.imgur.com/ZVN1oSS.jpg http://imgur.com/a/IlWT6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 S05E04'teki savaş sahnesi heralde tüm sezonların en özensiz ve başarısız savaş sahnesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Görüntü kalitesi nasıl 2-3-4. bölümlerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 yani torrentten hep hd indirip izlemiyosan çok farketmezsin. ben hep dizi sitelerinden izliyorum mesela. aynısı işte hemen hemen onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 İzlenir o zaman gerçi 1080p izlemekte var ama izlemesem meraktan çatlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ben de kararsiz kaldim izlesem mi diye. kosede bi watermark var bolum boyunca, kalite de kotu diye yorumlar yapilmis bulasmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 İzleyin gitsin nolcak sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 olmaz. game of thrones srs bsns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 ips ekran varsa basın izleyin, kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 lan torrenti geçtim, adamakıllı dizi siteleri bile 720p veriyor artık herşeyi (1080p diyorlar da, yersen tabi) 360p nasıl izliyonuz abi, korsanla adamların hakkını vermiyonuz zaten bari korsanın hakkını verin sddfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2015 Torrent ne ya. Gidin izleyin bi yerden stream 720-108 vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar