Qualance Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 vaperon said: Kabul edilmeme durumu da var. Geçen cuma istifamı verdim, kabul etmediler. Gideceğim şirketteki alacağım ücreti teklif ettiler. Irın kırın ettim, sonra geri çektim istifamı. Patron çok sevindi gitmiyorum diye. 1300tl zam çok iyi oldu ama. Patronun mantığı şu şekildedir diye eşkillenirdim: "Zaten bu gidici 3 4 ay zamlı para veririz o sırada yeni eleman tutarız onu da eğitir yeni iş yerinide bozmuş oluruz mecbur o kadar süre bizde çalışır" Eşkillenmemin ardından şimdiye kadar neredeydiniz der yeni yerlere yelken açardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 İhbar önelinde çalışma zorunluluğumdan muaf tutulmayı rica ederim. Adam gibi bir yerse anlaşarak çıkarsın, istifa ediyorsan kabul etmeme durumu olamaz zaten, sadece ihbarını kullandırtırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Qualance said: vaperon said: Kabul edilmeme durumu da var. Geçen cuma istifamı verdim, kabul etmediler. Gideceğim şirketteki alacağım ücreti teklif ettiler. Irın kırın ettim, sonra geri çektim istifamı. Patron çok sevindi gitmiyorum diye. 1300tl zam çok iyi oldu ama. Patronun mantığı şu şekildedir diye eşkillenirdim: "Zaten bu gidici 3 4 ay zamlı para veririz o sırada yeni eleman tutarız onu da eğitir yeni iş yerinide bozmuş oluruz mecbur o kadar süre bizde çalışır" Eşkillenmemin ardından şimdiye kadar neredeydiniz der yeni yerlere yelken açardım. Sıkıntı yok o açıdan. Buradan adımımı atsam medya çevresinde anında gel otur masan hazır diyecek 10'dan fazla kapım var. Patron boş beleş bir adam da değil hani ufak hesaplar peşinde koşacak kadar. Milyar dolarlık adam. Bana verdiği 1300 ekstra bozmaz adamı. Çıkarırsa ne olur, alırım tazminatımı, işsizlik maaşım da sigortam Türkiye genelinin aksine asgariden değil aldığım maaş üzerinden tam ödendiği için hiç iş bulamasam 1 sene aylak gezerim, tatilimi yaparım. Sıkıntı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 vaperon said: Kabul edilmeme durumu da var. Geçen cuma istifamı verdim, kabul etmediler. Gideceğim şirketteki alacağım ücreti teklif ettiler. Irın kırın ettim, sonra geri çektim istifamı. Patron çok sevindi gitmiyorum diye. 1300tl zam çok iyi oldu ama. İstifa varması gereken tek taraflı bir irade beyanıyla hüküm ve sonuç doğuran bir hukuki işlemdir. İstifanın kabul edilmemesi gibi bir şey hukuk sisteminde mümkün değildir. İrade beyanı muhatap ulaştığı an yenilik doğuran bir hak olduğu için geri alınamaz. İrade beyanı karşı tarafa ulaşmakla sonuç doğuracağından iradesini açıklayan kişi, beyanı karşı tarafa varana kadar sözleşmeyle bağlıdır. Karşı taraf da irade beyanı kendisine varana kadar sözleşmeyle bağlıdır. Bu arada noterden ihtar çekmeniz ve bu ihtarnamenin işverenin eline ulaşmasının tazminat almanızda bir etkisi yoktur. Sadece işvereninizi temerrüde düşürme fonksiyonu vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 vaperon ne iş yapıyon 1300 lira zamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Oha lan, adam hakikaten kaç lira maaş alıyodu (close to 10.000 ???) da 1300 tl zam geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 adam gerçek anlamıyla "zam" almamış, çarpıtmayın lan. ayrılmasın diye kıyak çekmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 10k alıyordur vaperon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Bir medya kuruluşunda bilgi işlem müdürüyüm. Merak etmeyin 10k almıyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 ilk önce istifa etme talebinde bulunursunuz... ondan sonra istifa edebilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 senko said: ik dan istifa dilekcesi isteyip yazip veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Madcat said: 3 kere arka arkaya istifa istifa istifa yazıon oha yazması bile zormuş lan.ona daha var az kaldı ama var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 senko said: ik dan istifa dilekcesi isteyip yazip veriyorsun. çok tatlı bi yorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 keşke herkes 1.3k zam alsa, akşam rüyamda alırım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 %10 yaptilar bana =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 istifa dilekçesi diye bişey yok , kendi el yazınla kişisel sebeplerden ötürü istifa ediyorum diye yazıp veriyosun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 up, istifa ettim gençler, bana iş bulun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Geri al bence istifanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ahah sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ginaly said: up, istifa ettim gençler, bana iş bulun^^ iş bulmadan istifa etmek işte gerçek beyaz yakalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ginaly said: ahah sebep? iş bulmadan istifa mı edilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 adam masaya vurmuş, sıcaklığı gidene kadar ellemeyin helal pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 iş bulmadan istifa edilmez net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 http://wealthyhealthytoday.com/wp-content/uploads/2013/02/not-a-tree.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 neden ki? neyse işsizlik mayışı yersin iş ararsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar