KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ed boon kadar kötü adam var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=TEUznQJ7uzE http://www.youtube.com/watch?v=nHkG-6horC0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Niye hep Scorpion kazanıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 mortal kombatı yapan adamın lakabı akrepmiş çocukken çok severek yaratmış o karakteri ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 mortal kombatı yapan firmanın patronunun oğlu hep skorpion alıyomuş ondanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Çünkü benim favori oyun karakterim, odamda bi dolu figürü olan efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Sub-Zero, the Luigi of mortal kombat. yazmışlar redditte heh bide Boon harbi scorpion'ı daha çok seviyor ondan o kazanıyor hep sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 kazananlı tanıtım videosu ne ya lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 çünkü şu yüzden : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 asıl noob saibotla dövüşseymiş keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Kaede said: http://www.youtube.com/watch?v=mGDiBnU6GAo şimdilik bununla idare edin rap kadar kötü bir müzik yok herhalde ya dubstep var ama yok ya rap gene en kötü nasıl en populer dovus oyunalrından bırını yapıp hala kötü animasyoalr kullanırlar anlamıyom ben, paldur küldür heymakerlar ucusuyo etrafta, zıfır blending animastion, zıfır overlaping animation özeni. ayrıca scorpion nasıl dovebilirki subzeroyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 tekrar geldim, imkanı yok scorpionın subzeroyu dovmesinin, hiç bi enlemde boylamda avantajı yokki scorpionın. herseyi gec mortal combatın bütün olayı "karizma" ordan kazanıyo zaten subzero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 bütün canon boyunca subzero yeniyor abi scorpionu sadece 1 kere mi ne yeniliyor onda da sonra başkası öldürüyor subzeroyu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 yanı mantıklı olanda o zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 said: @Kitatus_Studios @noobde To clear up any confusion, MKX is built w/ NetherRealm's modified UE3 foundation. We recommend UE4 for new games. cross gen oyundan ne beklenirdiki zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 System requirements anasının nikahı olucak heralde eğer gameplay videodaki gibi olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 UE3 kullanıyorlar inatla o yüzden MK9'un daha high res'i fln olur grafikler. artık injustice 2 için unreal 4'e geçseler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Cuce said: yanı mantıklı olanda o zaten asdf pardon tam tersi hep scorpion yeniyor subzeroyu canon boyunca. sadece 1 kere yenen subzero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 scorpion sub zero yu öldürüyorda yerine kardeşi geçmiyor mu zaten. Ölen sub zero'da noob saibot olarak geri geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Kaede said: Cuce said: yanı mantıklı olanda o zaten asdf pardon tam tersi hep scorpion yeniyor subzeroyu canon boyunca. sadece 1 kere yenen subzero işte o yüzden mortal kombat cok lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Sub-zero tutanlar aslan vs kaplandada aslanı tutuyormuş beh beh liyormuş niye yenemiyörü diye! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 mk 9 steamde 5 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Bunu görünce hiç insanın onu alası gelmiyor ki. İnsan şu trailerı yayınlamadan önce steamde o indirimi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ben steam walletımdaki dijital dolarlarımla cektim ama kimbilir ne zaman oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 olsun ya o da 1 yıllık oyun yani ben korsanlayıp bi bakmıştım tadına baya beğenmiştim. alıyım ben de $5 yapmışlar madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar