xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bu kadar olaydan sonra sadece 108 kisi Yalova'da Akp yerine Chp'ye oy degistirmis. Ölen madenci sayisi bile 3 kati bu sayinin. Bu Tayyip felsefesi calisiyo a.k. Ben bunu kariyer icin yavas yavas benimsemeyi dusunuyorum. Aha sunlari ben buldum. Listeye eklenebilecekleri lutfen paylasin * suclu isen hicbir zaman kabul etme, inkar et, baskasina at * her zaman guzel yönler ile övün, kotu yonleri asla soyleme * baskasinin yaptigi işi bile konus, hep ortalikta gorun, öv (surekli miting yapmak gibi) * lafi asla eveleyip geveleme, direk ve acik konus * dediginden asla geri donme. Gezi'de 1 yil protesto edilirsen donersin. * guclu insanlari sana karsi tavir almadikca mutlu et. * benden olmayan dusmanimdir. * kelimelerin gercek anlami onemli degil. İşine geldiği gibi çarptır. Örnek: demokrasi. İş dünyasından örnek: başarı * Isine gelmeyen bir gundem varsa, gundemi abuk bisey ortaya atarak degistir. * bol bol ezilen ve duygu somurusu senaryolari yap. biz ezildik, ezileniz vs. * bir yeniligi yapmadan once insanlarin aklina sok, konusulsun, ortam hazirlansin. Ciddi kanunlarin cikmadan adi bilinmez gazeteciler tarafindan TV'de gunlerce konusulmasi gibi. eklemeden de edemicem, bunlari aslinda zaten yapiyolar. bol bol yapiyolar. bir liste cikariyim dedim iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 * küçük yalanlar söyleme, her zaman büyük yalan söyle. İnsanlar küçük yalanlara nazaran büyüklerine daha kolay inanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 dogru valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 orta ve uzun vadede herkesin senden nefret etmesini sağlayacak süper bi strateji. 6 ayda kovulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bunlar karakter meselesi kariyerde böyle yapayım diye bişey olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 @roket olm felsefe calisiyo. bunu tartismayalim. ornek ortada aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Fistan said: bunlar karakter meselesi kariyerde böyle yapayım diye bişey olamaz aklini kullanan herseyi yapar. karakter meselesi olsaydi kimsenin dizi film cekememesi lazimdi. karakteri oynayamiyom karakterim musait degil filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bunun işlemesi için herkesin senden aptal olması lazım bide herşeyin başında senin olman lazım. tayyibe biri istemediği bir soru soramıyor ama sana sorarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 xetraynex said: aklini kullanan herseyi yapar. karakter meselesi olsaydi kimsenin dizi film cekememesi lazimdi. karakteri oynayamiyom karakterim musait degil filan. alkışlayın arkadaşı kurduğu bağlantı için MUAZZAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 iş yerinde döverler abi seni, çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 patron sen isen ilah olursun, değilsen şunlardan birini yapmayı denediğin gün kapının önüne konursun asdafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 RTE'nin hitabet sanatı ile ilgili olarak güzel analiz; https://eksisozluk.com/entry/43121050 şahsen, benim böyle güçlü bir adam imajı görmek çok hoşuma gidiyor. Biraz akıllansa iyi adam aslında içten seviyorum. Tr'nin ihtiyacı olan lider duruşu var adamda. Kendimi düşünüyorum şu yazıyı okuyunca. Evet Kılıçdaroğlu ya da bahçeli çıktı mı dinlemiyorum. Ama tayyip yakalıyor adamı. Biliyor kereta işini. Biraz okumamış bir insan olsam, araştırmasam azcık da çevremde çıkarı olan ve beni yönlendirecek insan olsa kesin akboy olurdu. Temiz, net yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Cons said: bunun işlemesi için herkesin senden aptal olması lazım bide herşeyin başında senin olman lazım. tayyibe biri istemediği bir soru soramıyor ama sana sorarlar hemen 3 tane video koyuyorum. daha birsuru ornek var. her turlu soruyu soruyolar. hele tayyip cok pis yanit veriyo uzerine yerin dibine sokuyo. "Videolar" http://www.youtube.com/watch?v=DYUtqaa6XAg http://www.youtube.com/watch?v=dIfsfuLr7Kw http://www.youtube.com/watch?v=zgmdfyrxW_Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Liebe said: patron sen isen ilah olursun, değilsen şunlardan birini yapmayı denediğin gün kapının önüne konursun asdafd 3. option patron seni alir mudur yapar, senden iyi yapiyon bu isi diye. eger ki isini duzgun yapiyorsan kovmazlar. hic is yapmadan laf yaparsan kim olsa kovarlar. ama sonucta, tayyip de calisiyo. ha yaptigi seyler sana bana gore guzel olmayabilir, ama guzel olan begenen cok insan var. evine dogalgaz geldi diye, istedigi hastaneyi kullanabiliyo diye, yag sigara istedigi gibi alabiliyo kitlik yasanmiyo, araba aliyo, kredi cekebiliyo diye, ve gibi gibi seyler icin cok kisi mutlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 http://static.comicvine.com/uploads/original/11111/111113510/3394536-5309806752-This-.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 xetraynex said: Liebe said: patron sen isen ilah olursun, değilsen şunlardan birini yapmayı denediğin gün kapının önüne konursun asdafd 3. option patron seni alir mudur yapar, senden iyi yapiyon bu isi diye. eger ki isini duzgun yapiyorsan kovmazlar. hic is yapmadan laf yaparsan kim olsa kovarlar. ama sonucta, tayyip de calisiyo. ha yaptigi seyler sana bana gore guzel olmayabilir, ama guzel olan begenen cok insan var. evine dogalgaz geldi diye, istedigi hastaneyi kullanabiliyo diye, yag sigara istedigi gibi alabiliyo kitlik yasanmiyo, araba aliyo, kredi cekebiliyo diye, ve gibi gibi seyler icin cok kisi mutlu. Vasat iş yapıp bu tarz ağzı laf yaparak, suçları başkalarına atarak, işi bilmeyenlere (özellikle patron ve çevresi) kendini en iyisiymiş gibi anlatarak yüksek maaşlarla çalışan örnekler tanıyorum. Ama her işi bilen başkalarının ortama girmesiyle işleri riske giriyor. Sonunda da byebye. O sonu öngörüp yeni işi ayarlayabileceksen gayet iyi gidersin yıllarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Vasat is yapmaktan kim bahsetti? Calismak bizim fitratimizda var. fsfsdsfafdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 dusuncelihayvan said: RTE'nin hitabet sanatı ile ilgili olarak güzel analiz; https://eksisozluk.com/entry/43121050 şahsen, benim böyle güçlü bir adam imajı görmek çok hoşuma gidiyor. Biraz akıllansa iyi adam aslında içten seviyorum. Tr'nin ihtiyacı olan lider duruşu var adamda. Kendimi düşünüyorum şu yazıyı okuyunca. Evet Kılıçdaroğlu ya da bahçeli çıktı mı dinlemiyorum. Ama tayyip yakalıyor adamı. Biliyor kereta işini. Biraz okumamış bir insan olsam, araştırmasam azcık da çevremde çıkarı olan ve beni yönlendirecek insan olsa kesin akboy olurdu. Temiz, net yani. belediye başkanlığı yaptığı zamandan beri sıfatını görünce bile kanalı değiştirenler var onlar ne olacak, ayrıca rte yi hür iraden ile 15 dk fazla dinlemek akla ihanettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 bunları yapar, yaptığın halde 3k maaş alan devlet memurundan bir burun öteye dahi geçemezsen depresyona girersin, çok var böyle ellilik elli beşlik çirkef hiçbişi olamamış andropoz amcalar, hepsi gizli gizli depresyon ilacı kullanıyor, hayatta her şeyin bir bedeli olduğu gibi bu yazdıklarının da insanın benliğinde bedelleri var, kendini buna hazır görüyorsan böyle yaşa tabi tayp bu memlekette bir tane, numune, gökten zembille inmiş birisi değil, böyle insanlarla kaynıyor memleket, insanlarımız bankamatik kuyruğunda önündekinin işlem yapmasına dahi tahammül edemiyor, hepsi böyle ama bir tanesi tayp olabiliyor sadece, gerisi de ağzını açıp onun yaptıklarına bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 peki mazlum, hickimseye birsey demeyen, sadece isini yapan bir insancigimiza bir calisan arkadasi veya baskasi gelip gururuna comak sokarak laf soyleyince, ayaklari altinca o kisi benliginden cok mutlu mu oluyor? bu kisi o an kafasini kaldirip, "hop, bi dakka, ne diyon sen?" dese karsisindakini sustursa, yerin dibine soksa sence daha iyi olmaz mi? ben hicbir zaman haksizin hakkini yemeyi veya yag cekmeyi dogru bulmadim. boyle birseyden de bahsetmedim. O tamamen ayri bir konu ama her halukarda bir sirkette calisiyorsaniz hakki yenen sizsiniz zaten. size verilen her zaman sizi iste tutmak icin gereken minimum ucrettir. Memurlar arasinda genelde yagcilar olur, onlar da tamamen ayri birsey. Mesela tayyip yag mi cekiyor baskalarina? alakasi yok. millet ona yag cekiyor. O da cevresindekilere bendensen seni desteklerim diyor. Benden degilsen desteklerim dicek hali yok. Ha fazla destekliyo o ayri. Dolayisi kendini korumak, calistigin mevkiyi iyilestirmeye ve hakkini almaya calismak bence dogru, caliskan, kafasi calisan herkesin yapmasi gereken olmalidir. bu mu benligime zarar verecek? eger siz kendinizi savunamiyosaniz, hakkinizi almak icin daha guclu yere basamiyorsaniz, zaten savunacak bir benliginiz yok demektir. senin o dedigin agzinin suyu akarak benligini kaybeden insanlar gebes, calismaktan aciz, acip 2 kitap okumayan, hedefleri dogrultusunda fedakarlik yapmalari gerektiginin farkinda olmayan kahvelerde okey atan sabahtan aksama sigara icen agizlari kokan ve sahip olamadiklari yuzunden baskalarini kiskanan tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 house of cards izle sen aynadaki yansımanı gör adsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Tori said: http://static.comicvine.com/uploads/original/11111/111113510/3394536-5309806752-This-.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 *patronlar akp secmeni gibi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 suretiyle arkadaşlarım gayreti içerisinde olmak noktasında bunu böyle bilin hakkaniyet çok açık ve net söylemek inşallah samimiyetle söylemek kalbi duygularla selamlamak kimse kusura bakmasın biz onlar sür'atle benim milletim iyi bilir birileri yavru muhalefet (yavru iktidar) yaptık yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz teröristler allahın izniyle sizden öğrenecek değiliz değerli arkadaşlarım şüphesiz ki talimat vermek kimse kusura bakmasın altını çiziyorum aklıselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 aquila said: *patronlar akp secmeni gibi degil. hayir, patronlar tayyip gibi, musteriler akp secmeni gibi oluyor bu noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar