tiLi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 nasıl? sessize alınca her şey titreşime giriyo işte ben yetemedim kesin soruya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 galiba telefon sesli , appler sessiz ama titresimli olsun isteniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 dün %47 şarjım vardı. telefon hık dedi kapandı. açmaya çalıştım şarj edin sembolu belirdi. 10 dakka bekledim yine denedim bu sefer yine 47 şarjla devam etti ama sim kart yok diyodu. bugün sabah sim kartı çıkardım resetledim olmadı. diğer sim kartı taktım yine olmadı üçüncüsünde şansa muhtemelen sim kartını okudu. sistemde bi sikkoluk var ama çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 KHaRoN said: galiba telefon sesli , appler sessiz ama titresimli olsun isteniyor. Aynen abi, var mı bunun çözümü? applerin içindeki alert tone'u none yapıyorum bu sefer titreşim de gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 in-app notification olarak degistirebiliyorsun whatsapp da. Diger appler icinde asagi yukari ayni secenekler mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Ayarlar>Ses>Çaldığında titret WhatsApp için; ayarlar>Bildirimler>Mesaj Uyarıları>Yeni mesaj (YOK) Uygulama İçi Uyarılar> (Sesler üzerindeki işareti kaldır)Titreşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 bi dene bakalım kendimce böyle çözdüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2014 Yok hacıt olmuyor. hatta ayarların ss'lerini koyayım da ne yanlış yapıyorum belki siz görürsünüz. ayarlar http://i.imgur.com/kb1y8Wi.png http://i.imgur.com/2St1wi5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 ulan mevzuyu yeni farkettim, bazı app'lerde konum servislerini sadece app açıkken kullan özelliği yokmuş. ya komple kapatıyorsun ya da her zaman açık kalıyor. şarjıma bu yolla incir ağacı diken swarm ve ibb trafiği kaldırdım, dünya varmış. elveda gün içi şarj krizi. nası bilmiyormuşum bunu ben lan, ayıp bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Hem gereksizlerin konum servisini, hem de "arka planda uygulamayı yenile" şeylerini kapatın mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 KidLazer said: dün %47 şarjım vardı. telefon hık dedi kapandı. açmaya çalıştım şarj edin sembolu belirdi. 10 dakka bekledim yine denedim bu sefer yine 47 şarjla devam etti ama sim kart yok diyodu. bugün sabah sim kartı çıkardım resetledim olmadı. diğer sim kartı taktım yine olmadı üçüncüsünde şansa muhtemelen sim kartını okudu. sistemde bi sikkoluk var ama çözemedim. Batarya inceden nanaylamış. Bende de vardı aynı sorun telefonu değiştirdiler. Zorlu Apple Store'u ara ordan AppleCare kısmına bağlan. Diagnostic test yapsınlar. Bütün telefon hakkında bilgi veriyorlar, batarya testi geçemezse söylerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2014 almanyadayım ya yakın zamanda dönecek gibi de değilim bu işin avrupada bir çözümü var mı? bu olay 2 gün önce oldu şimdi telefon normal çalışıyor hattı da okuyor. ben ios8'den sonra oldu diye şüphelenmiştim açıkcası. bir de bu testi internetten vsden bir şekilde yapmanın yolu var mı ne bileyim itunes üzerinden mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Almanya'daki bir apple store'a gitsene abi. Türkiye'den aldıysan ve garantisi devam ediyorsa Almanya'da da geçerlidir garantisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 8.1 bugün gelecekmiş. telefonun ebesi silkindi düzeltsinler artık yeter. net kapalıyken bile cayır cayır şarjı gidiyor aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 siri olmadan dikte açma getirmişler. bi kaç bug fix de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 edge seçme gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 benim net açık takılıyorum birde. Sarjım 2-3 saat dayanmıyor. Kullanmıyorum da öyle knarda duruyor. Zten Wireless bozuldu hiç kullanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 enayilik ettim daha yorum yapılmasına müsade etmeden 8e güncelledim. mna koydu telefonun şarj marj dayanmıyor. düzeltseler artık iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 ahmedinejad said: siri olmadan dikte açma getirmişler. FUCK.YES. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 reampage said: edge seçme gelmiş Edge seçme nasıl gelmemiş yau? Cellular data altında Voice & Data var. 2G seçince Edge oluyor, 3G seçince 3G, LTE olmadığı için 3G oluyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 gelmiş demiş zaten adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 şu updateler gelince neden ayarlarımla oynuyorlar abi? birinde coverın ekranı kapaması ayarını kapatmış. niye pil bitip duruyor diyorum. şimdi 8.1'e geçtim bluetooth açmış alet falan. oynaşmayın kardeşim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar