vulga Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Birçok android'ci de sırf donanımı daha yüksek diye cihazlar alıyor sonra daha düşük donanımlı iphone'un ios'taki verimini alamayınca dumura dönüyor. App konusunda zaten app store önde. Ben kurumsal firmaların app çıkarırken önce android'e çıkaralım sonra ios'a da çıkarıcaz dediğini görmedim öncelik hep ios'ta. Oyunlar konusunda iphone 1 ısınıyorsa android cihazlar 5 ısınıyor o pazarlamada kullandıkları üstün donanım özellikleri bir işe yaramıyor yani. Kaldı ki birçok arkadaşım da bu durumdan pişman. Customize edebilmede android çok daha serbestlik sağlıyor kabul. Ama bu keyfi tercih zaten ısınma gibi veya uygulamamın sık sık çökmesi gibi ölümcül değil. Oyuncak gibi habire telefonun temasıyla fontuyla widgetlarıyla uğraşmak değiştirmek isteyen android alsın. Hoş bir süre sonra onlar da sıkılıyor. E onun dışında ekran mevzusu yine tercih sebebi bana 4 inc yetiyor yetmeyene de tablet gibi telefon yapacaklarına bence projektör koysunlar. Bir arkadaşta görmüştüm telefonun kendinden entegreli projektörü vardı hacim olarak da fark yoktu. Iphone'un en sevmediğim özelliği itunes/mp3 mevzusu. Bir de sopcast yok soplite diye bir app vardı onu da app store'dan kaldırmışlar sildiğime pişman oldum appi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 vulga said: Birçok android'ci de sırf donanımı daha yüksek diye cihazlar alıyor sonra daha düşük donanımlı iphone'un ios'taki verimini alamayınca dumura dönüyor. App konusunda zaten app store önde. Ben kurumsal firmaların app çıkarırken önce android'e çıkaralım sonra ios'a da çıkarıcaz dediğini görmedim öncelik hep ios'ta. su ikiside dogru (isinma mevzusunu bilmiyorum cok oyun oynayan bi adam degilim mobil aletlerde) bi onceki posttaki linkte nede animasyonalrin ve cizimlerin daha smooth oldugunu anlatmis adam. bide kurumsallarda kesinlikle o ayrim var. Cogu 3rd party yazilim yapan kurumlarda tmob, pozitron, verisun vs. hem iphone onceliklidir misal. Dizaynlar ios gore yapilir. Android taklit ederki hayvan gibi yanlis biseydir bu. Ben trden ayrilmadan once sadece 1 firma oda banka wp uygulamasi istemisti oda ios-androidin yaninda daha basit kalan biseydi. WP enviroment kurtarirsa guzel olabilir, the more the merrier sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ben hayatimda bu kadar uzun postlar atilan konu gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 SenariouS said: Bide birisi yeni telefon almaya zorluyor diyorda yavaslatarak. Ornek olarakta 4s vermis abi 4s = galaxy s2 ikiside yavasladi mobil aletlerin omru az bu bir gercek. 2.5 maksimum 3 senede bir degistirmek lazim. eğer durum hepsinde böyleyse np o zaman gogo iphone :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 genel olarak abi. telefon alirken kafanda 2.5 sene maksimum zaman bic. cunku teknoloju ilerledikce isin icine animasyonlar, shadowlar, gradientler, daha fazla data falan giriyor. Eski olan telefonlar kagni hizina donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 benim htc one yarim gunde pili emiyo artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 LAn ne GErzek gerzek muhabbetler yapıosunuz IOS8 Konusunda IOS 8 KOnusan yok özelliklerden bahsetsenize Tey allahım ya Ne iğrenç bir topluluk haline gelmişsiniz abi siz bu nedir yani ? Apple me samsung mu nokia mı yi konusuyor adamlar. IPAD e SMS özelliği gelmiş mesela çok büyük olaylar bunlar anlatsanıza... Ayrıca SMS Quick Reply olayı gelmiş... Bunlar önemli şeyler. Sokam sizin POST kasma cabanıza ... Forumda bari bu alanda bilgi verin geyik yapmayın KOCA IOS8 Başlığında birtane özellik okuyamadım ha yeni dil gelmiş onu öğrendik bitek hakkını yemeyek herkesin .. .tabi KOCA BASLIKTA 1 Özellik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 editor bi siktir git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 KEsss HTC li fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ahahaah rage oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 XX said: LAn ne GErzek gerzek muhabbetler yapıosunuz IOS8 Konusunda IOS 8 KOnusan yok özelliklerden bahsetsenize Tey allahım ya Ne iğrenç bir topluluk haline gelmişsiniz abi siz bu nedir yani ? Apple me samsung mu nokia mı yi konusuyor adamlar. IPAD e SMS özelliği gelmiş mesela çok büyük olaylar bunlar anlatsanıza... Ayrıca SMS Quick Reply olayı gelmiş... Bunlar önemli şeyler. Sokam sizin POST kasma cabanıza ... Forumda bari bu alanda bilgi verin geyik yapmayın KOCA IOS8 Başlığında birtane özellik okuyamadım ha yeni dil gelmiş onu öğrendik bitek hakkını yemeyek herkesin .. .tabi KOCA BASLIKTA 1 Özellik... AHSDAFHSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 konustuk bitti ios 8 lan adamlarin keynote'undan mi cozecez yenilikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 ios8 kurdum cabukvpn sorunlu cikti, bu konuda ne diyeceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 çabukvpn dolandırıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 cabukvpn bilgilerimi nsa'ya verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Çok adisiniz ayıp ediosunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 cabukvpn ip değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 cabukvpn kullandim fbi basti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Adamı delirttiniz tebrikler :P Swift dışında çağrıları Mac OS'tan yapabilme ve cevaplayabilme özelliği iyi olmuş, çalışanlar için büyük rahatlık olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 android den nefret ettiklerini biliyordum da bunu yeni gördüm aha http://www.geekwire.com/2014/confirmed-microsoft-bing-will-default-apples-new-mac-os-x-spotlight/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 google'ın her şeyine dokunabilirler de arama şeysine dokunurlarsa sıkıntı çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Spotlight'ın Bing'e geçtiğini bilmiyordum. Microsoft'un dönüp dolaşıp en büyük şirketleri bir şekilde kucağına oturtabilmesine hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Sadece şu cep telefonundaki mesajlara aramalara mac uzerınden ulasma yuzunden iphone 6 cıktıgı gun alacagım.Mükemmel bir özellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 çabukvpn çabuk değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar