Shean Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Evet soru açık. 1 Senelik bir vaktim var. Daha 18 yaşındayım. Kendimi geliştirmek için neler yapabilirim? Zamanım bol olacak.. Trollemeyin konuyu fazla yeter ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 1.sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 kitap oku ömrün boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 barfiks çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 pontipati said: 1.sex already done. Her hafta 1-2 kitap bitirmeye çalışıyorum. Daha yeni yeni başladığım için fazla kitap bitiremedim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 bitirdiğin kitaplar neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Okulun mokulun yok mu Sektörel gelişim mi istiyorsun kişisel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Öncelikle iyi İngilizce öğren ki yerel kalmayasın. İngilizce kaynakları da okuyabilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 patlat bi 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 1984 Hayvan Çiftliği Kuyucaklı Yusuf Kürk Mantolu Madonna Çavdar Tarlasındaki Çocuklar The Raven Kinyas ve Kayra Kavgam(oo ye) Yalnızgezerin Düşleri Kıymık Bir Psikiyatristin Gizli Defteri Sır Kaçaklar ve Mülteciler Şimdi bakınca adam gibi çok az kitap bitirmişim yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 imkanın varsa yurtışına seyahat et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Fin said: Okulun mokulun yok mu Sektörel gelişim mi istiyorsun kişisel mi Kişisel daha çok abi. Sektörel konuda ilerleyen vakitlerde zamanım olacak. Şimdilik kendimi geliştirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Neden 1 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Bir müzik aleti çalmayı öğren. İngilizce öğren. Üniversiteye gitmiyorsan üniversiteye git. Kitap okumaya devam et. Kız arkadaş edinme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Sanat tarihinden başla öyle çok roman okuma,siyasal tarih,ulıslarası ilişkiler falan devam ette çok sıkıcı lan cahil kal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Riverwind said: Neden 1 sene Üniye gitmeden önce biraz ara vermek istedim. Okul çok yordu beni. Hani diyorum yordu falan ama iğrenç bir okul olduğu için yordu. Tamamen serseri, pislik kaynayan bir okuldan çıktım. Eğitim sıfırdı zaten. Yordu o yüzden. Biraz kendime zaman ayırmak istiyorum. Seneye üniversitedeyim. Yazılanların hepsini yapacağım. Daha fazla varsa söylerseniz çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 18 yaşında programlama dili dışında sektörel ne öğrenirsen öğren hiçbir işine yaramayacak. iyi okullarda oku, yabancı dil öğren hatta yurtdışına git 6 ay yeter şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 annenin babanın haberi var mı bundan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 1 sene kafa dinleyim seneye öss ye girip üni'ye başlarım diyosun dan başla bi dersaneye falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 ingilizce şart ama herkes biliyor seni ayrıcalıklı yapmıyor maalesef şu devirde. İngilizcenin yanına kesinlikle ikinci bir dil öğren. Almanca veya ispanyolca olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 mmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Önce karar ver, hedefin ne? Kendini ne olarak görmek istiyosun? Ne yaparsan zevk alıcaksın ileride (seks dışında)? Onu belirledikten sonra iş daha kolay. Nelere yoğunlaşman gerektiğini daha rahat çözeceksin. Şimdi sana iyi derecede excel öğren desek, mühendis olmadıktan sonra çok bi işine yaramayacak. İngilizcenin yanında rusça öğren desek, belki makineci olucaksın almanca lazım olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 kitap müzik aleti spor das it mane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Sınava kas. Boş zamanlarında da yabancı dil kas. Üniversitede kitap okumak için, kas yapmak için yeterli vaktin olacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 yabancı dil. ingilizce yoksa ingilizce, varsa üstüne ikincisi. almanca her türlü faydalı olur bence. kitap okumaya daima zaman ayır. yaparsan spor da iyidir. illa kas felan değil de koş, yüz hani bi şekilde vücudu çalıştır. kafanın, zihnin daha net çalışmasında etkisi oluyor. seagle'ın dediği gibi neyi hedefliyorsun, ne yapmaktan hoşlanırsın ona karar ver, araştır. tek seçeneğe de bağlı kalma derim, pek düşünmediğin bi bölüm sana şuan düşüneceğin bölümden daha uygun bile çıkabilir. zamanında tm-mf ayağına olsun, öss olsun birçoğunu sevmediği bölümlere attığı gibi, beklemediği kadar seveceği bölümlere de attı en nihayetinde. bu konuda birkaç seçenek belirle ve bunları araştır, nasıl bir öğretim süreci varmış öğren. asıl kendini geliştireceğin zaman okul yıllarında olucak. sosyal, kültürel her türlü üniversite'nin etkisi başkadır. ama tr'deki okulları düşününce, eskiden iyidir diyebileceğin yerlerin bile kalitesi düşüyor. kişisel gelişimine önem veriyorsan, kesinlikle gideceğin bölümler kadar okullara da karar ver derim. okulları gez, oralardan mezun felan tanıdıklarına sor, burdan sor bilgi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar