sabonis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Pek şeker pek tatlı gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 malumunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 o ağaçlar... neyse güzele benziyor, destekliyorum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Çıkmış bu. Güzel şeyler okudum. Var mı alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 ubi art yapımı bir oyun. Seven varsa bu tarz, kaçırmasın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2014 ben oynuyorum öyle çok ilerlemedim ama ilerledikçe sürekli ww1 hakkında ansiklopedik bilgiler veriyor. yani tarihi tekrar ogrenmek için de güzel bir araç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Tablette belki tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 hype yapim. oyun çok iyi. adventure oyunu olmasının yanında ww1 hakkında inanaılmaz bilgiler veriyor, askerlerin ailelerine gönderdikleri gerçek mektuplar dahi var. tabi fransa almanya arası geçtiği için türkiye cephesi falan yok oyunda. hikaye de çok hoş, ağlamaya hazır olun gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 bu yıl 1. dünya savaşının 100. yılıydı. Avrupa'da birçok anma yapıldı, oyunu da onla alakalı çıkarmışlardır belki de. Merak ettiğim bu oyun mu yoksa tıklamacalı video mu, kaç saatte bitiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2014 4-5 saatte bitiyor da bulmacalar çok basit ve angaryaya dayalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2014 Oyun bildigin farkli karakterlerle oynadigin bi adventure oyunu. Puzzlelar zor degil evet ama angarya olayini anlamadim. Her chapterde facts diye bi yer aciliyor fotolarla o cephenin ya da zamanin bilgilerini veriyor. Ayrica karakterlerin diaryleri de var. oyunda gizli (bulmasi kolay) itemlar var ww1 zamanina ait onlari bulup ansiklopeik bilgi ediniosunuz zaten oyun icinde ww1 tarihi ile ilgili siteleew link var. yani ben oyunu oynim almanya fransa belcikada ww1 nasil gecmis diye de ciddi bilgi alayim diyorsaniz buyrun oynayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Ya oyun ne kadar feelzmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 en son bastion'da bu kadar duygulanmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 şu oyunun adını her gördüğümde aklıma bu geliyor http://img03.blogcu.com/images/k/o/m/kombiarizaankara/452fda4a98bcdb3ca901e248a12a6b62_1308133304.jpg demeye gelmiştim, feels falan olunmuş kendimden utandım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar