Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet üzerinden az buçuk para kazanma şeysi.


DaidaFlu

Öne çıkan mesajlar

Aylık şöyle 500 lira + getirisi olabilecek internet üzerinden, reklam, şuraya tıkla 10 cent kazan vb spastik yöntemlerden olmayacak bir şey var mı bildiğiniz?

fiverr vardı o da 5$ veriyor satış başı, uğraştığına değmiyor. onun haricinde stock photography var ama makinam yok onun için de, yandex sığırları da 1 yıl tecrübe istiyor ayıklama nanesi için. bu üçü hariç bunlara benzeyen, evdeki imkanlarla yürütülebilecek bir iş var mıdır?

çok parada da gözüm yok. mutfak alışverişini karşılasa yetecek bana şu aralar bayaa sıkıntılı durumlar.

not: ayıracak bol bol vaktim var bu işe.

bi ara porno kurgu işi duymuştum da hayvan gibin internet lazım onun için de. bi de malum, illegal.

özetle, bana aylık 300-500 civarı para lazım abiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi iyi diyorsun da hiç anlamam ticaretten gümrükten.

bi de 300-500 lira = 150-300 dolar ediyor abi, günde 15 saat pc başında durabilecek adam için çok bi para değil gibi geldi bana. mümkündür illa ki, yandex bile eşşek yüküyle para veriyor.

video editing, blogging, ingilizce çeviri falan yababilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yeteneğin olacak ya da bir miktar para ve tabi ki emek:

+Sermayen varsa Facebook sayfası satın alıp R10 gibi webmaster forumlarda ilan verip sayfana reklam alabilirsin.
+Twitter'da fazla (gerçek) takipçili hesabın varsa reklam tiviti atabilirsin. Veya twitter için app yazıp yayarsan ve kullanıcı havuzun olursa yine R10 gibi forumlarda rt-fav-takipçi satabilirsin.
+Sözlüklerde üyeliklerin varsa reklam entry'si girebilirsin. Tabi çakırmaman lazım pek.
+Photoshop bilgin varsa site tasarımı yapabilirsin veya biriyle ortak çalışıp ps tasarımı html'ye dökebilirsin veya wordpress'e giydirebiliyorsan html'ye dökülmüş ps tasarımları wp'e giydirip themeforest'ta satabilirsin. 1 tasarımla iyi paralar kazananlar var. Tek başına veya bir ortakla yapabilirsin.
+Upload yapıp linkleri forumlarda paylaşıp download'dan kazanabilirsin. Sırf bu iş için forum açıp sadece kendi yüklemelerini paylaşan başka üyelere paylaştırmayan adamlar var.
+++Hitli websitesi satın alıp adsense veya diğer reklam şirketlerinden (popup/splash) kazanabilirsin. Sıfırdan bir blog vs kurup hit kazandırmak zor onun yerine 4-6 aylık gelirine satılan siteler toplamak daha iyi. Arada bir konu girersin çok uğraşmana gerek yok. Siteyi alırken dolandırılmamak önemli. Mesela ben 4 aylık gelirine bir oyun hilesi yaması paylaşımı yapan blogger tabanlı bir site almıştım 4 aylık gelirine. Hem host masrafı yok (gerçi olsa da birşey değil) hem hitler google'dan geliyor. popup/splash reklamın yanında oyun yaması blogu olduğu için yamaların download linklerini de bc.vc den kısaltıp onlardan da para kazanmıştım :D site çöplük oluyor ama gelir iki katına çıkmıştı. Sonuç 7-8 ay para kazandım ama siteye bir kere bile girip yeni konu açmadığımdan google'da geriledi hitleri düştü şu an para kazandırmıyor. Kar ettim mi ettim orası ayrı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...