xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Cok gariptir ozellikle Twitter, Facebook gibi hantal sitelerde Chrome'dan ve Firefox'tan daha hizli geldi IE 11. Web firmalari IE'yi pek sallamadiklarindan bazen sayfalarin dizayninda sacmalik oluyor ama, cidden daha az kasiliyormus gibi geldi bana. Mesela Twitter'da bir linke tiklayinca boyle bir yavaslama oluyor Chrome'da genelde, IE'de hissetmedim ben bunu. Benim Chrome'da filan mi sorun var yoksa IE 11'in hizi iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 hahahaha, no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 boyle yanit yazanlara hastayim ya. bak simdi sorular sunlar: Benim Chrome'da filan mi sorun var yoksa IE 11'in hizi iyi mi? Internet Explorer 11 kullanan var mi? yanit no. Hangisine no? İşsiz misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 youtube da bazen takılıyor yüklenmiyor böyle o zaman ie11 de açıyorum yükleniyor genelde. chromedan gına geldi bana sapıtıyor nedense yanıt vermiyor a geçiyor falan yeni firefox u deneyecegim güzel gibi duruyor. windows tablette ie11 epey iyi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 hehehehe ie, no. fox, yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 chrome gayet hızlıki, arada bir history ve cookieler dahil tüm çöpleri temizlerseniz hiç takılmadan kullanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 crome çok mainstream ve bugli firefox iyi geliyor bana ama dediğin gibi ağır yüklü sitelerde ie çok iyi performanslı özellikle microsoftun eli ayağı olduğu sitelerde sanırım ie ye özel performans tag ları filan var. ararda gayet kullanıyorum yani güzel aslında sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Chrome curumeye basladi zaten. Firefox ya da Safari (OS X varsa) kullanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 abi sen bill gates gözlüğü fantazisi falan da yapıyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Sağ tıklayınca search google for this image var mı firefoxda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Benim IE 11 denememin nedeni Chrome'un cok ram yemesiydi. Internet Explorer 6 ve 7 cok populerdi ve yeni ozellikler ile kotuye gitmeye basladi. Chrome da ayni sekilde su anin cok populeri ve kotuye gitmeye basladi. Bence nedeni en populer olanin kendine iyi bir yol haritasi cizememesi, cunku onunde yanlislarini gorecegi bir ornek yok. Mesela ilk Chrome'un goal'lari cok basitti. IE ve Firefox'un hatalarini duzelttiler. Basit & hizli. O tarayici eklenti bile desteklemezsen ben kullaniyodum. Niye? Köpek gibi hizliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ram yenmek için var zaten mühim olan haram yemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 degil, bilgisayarda kullandigim baska programlar var. mesela emulator aciyorum, diyor ram yok acilmiyor. bir program baska programlarin memory ihtiyaclarini takip edip kendini onlara gore optimize edemez. 2gb ram yemesine gerek yok. web'de dolasiyom oyun oynamiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 TOO BAD DIDNT READ var miymis topikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 O değilde mozillanın aurora yı kesinlikle tavsiye ederim firefox un Apple kafası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 chrome gerçekten çok çok fazla ram yiyor. ie, ie ama. firefox iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 nice bait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ie11 ne lan winning eleven gibi browser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Arada illa ki Internet Explorer ile hatta uyumluluk modu ile bağlanmak zorunda bırakan siteler için kullanıyorum. Onun dışında bazen birkaç siteye göz atmak için açıyorum. Internet Explorer 11 diğer sürümleriyle kıyaslanamayacak kadar iyi ancak diğerlerine göre eksiklikleri var. Kesinlikle yavaş değil ama mesela bana sekme açıp kapatırken diğerleri kadar akıcı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ben su mouseu yukari ittigimde diger sekmeye gecemezsem yasayamiyorum resmen. chrome disi i ih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ben yandex kullanıyorum çok süper ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 yandex chromium'dan seedilme, yani cakma chrome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Firefox kullanıyorum. Ama benim için internet şu gün öldü. edit: Hatalarının geç olsa da farkına varıp, 12.17 sürümüne yükseltmişler. http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2011/190/e/b/opera_speed_dial_by_geeneeyes-d3lhpoc.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 aynen ya :( ahh opera ya ah be bok vardı webkitte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Bende Opera kullanıyorum, Presto'daki keyif yok ama Webkit'le sitelerde yaşanan uyumsuzluk inanılmaz azaldı. Stabil ve hızlıda çalışıyor, 12 sürümündeki özelliklerin çoğu yok o kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar