Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Internet Explorer 11 kullanan var mi?

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

Cok gariptir ozellikle Twitter, Facebook gibi hantal sitelerde Chrome'dan ve Firefox'tan daha hizli geldi IE 11.

Web firmalari IE'yi pek sallamadiklarindan bazen sayfalarin dizayninda sacmalik oluyor ama, cidden daha az kasiliyormus gibi geldi bana.

Mesela Twitter'da bir linke tiklayinca boyle bir yavaslama oluyor Chrome'da genelde, IE'de hissetmedim ben bunu.

Benim Chrome'da filan mi sorun var yoksa IE 11'in hizi iyi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

crome çok mainstream ve bugli

firefox iyi geliyor bana ama dediğin gibi ağır yüklü sitelerde ie çok iyi performanslı özellikle microsoftun eli ayağı olduğu sitelerde sanırım ie ye özel performans tag ları filan var.

ararda gayet kullanıyorum yani güzel aslında
sorunsuz
Sosyal ağlarda paylaş

Benim IE 11 denememin nedeni Chrome'un cok ram yemesiydi.

Internet Explorer 6 ve 7 cok populerdi ve yeni ozellikler ile kotuye gitmeye basladi. Chrome da ayni sekilde su anin cok populeri ve kotuye gitmeye basladi.

Bence nedeni en populer olanin kendine iyi bir yol haritasi cizememesi, cunku onunde yanlislarini gorecegi bir ornek yok.

Mesela ilk Chrome'un goal'lari cok basitti. IE ve Firefox'un hatalarini duzelttiler. Basit & hizli. O tarayici eklenti bile desteklemezsen ben kullaniyodum. Niye? Köpek gibi hizliydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Arada illa ki Internet Explorer ile hatta uyumluluk modu ile bağlanmak zorunda bırakan siteler için kullanıyorum. Onun dışında bazen birkaç siteye göz atmak için açıyorum. Internet Explorer 11 diğer sürümleriyle kıyaslanamayacak kadar iyi ancak diğerlerine göre eksiklikleri var. Kesinlikle yavaş değil ama mesela bana sekme açıp kapatırken diğerleri kadar akıcı gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...