janis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 2 ayağımda da aşil tendonlarının topukla birleştiği yerde ödem oluşmuş. Doktor tek çarenin ayakta durmamal olduğunu söylüyor. Fakat işim gereği uzun süre ayakta durmak durumundayım. Bir bu eksikti hayatımda. Çok fena canım yanıyor. Yürümekte bile zorlanıyorum. Var mı içinizde bu rahatsızlığı yaşayan? Merhem , bandaj falan kullanıyorum fakat hiç faydası yok. Az bir süre ayakta kalsan başlıyor ağrımaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 6 ay önce sağ bacağımda oldu. 2 hafta hayatı zehir etti. İlaç felan hikaye ağrı kesici bile fayda etmedi. Allahtan bir daha başıma gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Tek ayak anlarımda iki ayakta birden nasıl oluşmuş o? Doktor neye bağlı oluştuğunu söyledi peki? Kiloyla falan mı ilgili acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Havalimanı Duty Free' de çalışıyorum. Malum ayın 15 günü , günde 10 saat olmak kaydıyla ayaktayım. Çok fazla ayakta durmaktan olmuştur diyor doktor. Kilolu değilim zaten. Valla iki ayağım da aynı. İkisinde aynı tanı var ve ağrısıda aynı. Çok kötü. Doktor işi bırak dedi :) Oldu ... 2 gün çalışıp , 2 gün off yapıyorum bu arada. 15 gün deyince kafanız karışmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Sana tazminat vermek zorundalar, iş kazası ve meslek hastalığı diye geçiyor. Çalışmadan maaşını almaya devam edebilirsin diye biliyorum, kitaba bakayım eve gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 adam baba pati olmuş, hala 10 saat ayakta durup işinin başında. evde tüm gün oyun oynayan patiler, sizin suratınıza tükürem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Lord_Argos said: Sana tazminat vermek zorundalar, iş kazası ve meslek hastalığı diye geçiyor. Çalışmadan maaşını almaya devam edebilirsin diye biliyorum, kitaba bakayım eve gidince. Adam beni çalıştırmadan maaş verir mi hiç. Bunların dini imanı para , alır beni kıytırık bir ofise falan ceker , geç otur burda. Sadece maaşla geçinmek zorunda kalırım o zaman. Halbuki operasyon bölümünde olduğum için aylık prim tutarım , aldığım maaştan bile fazla oluyor kimi zaman. Ama ofise atarsa sadece maaş'a talim. Yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Abi benim de ailede tiyatro sanatçısı var. Benzer bir durum oldu onda da yıllar içerisinde, sürekli ayakta durmaktan. ama onda topuğa yakın yerde kemiğin içi mi boşalmış bişi. Böyle iğne ile bi sıvı verip dolduruolar yoksa ameliyat gerekio fln. Onun gibi bişey mi seninki de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 geçmiş olsun. ayak sakatlıkları zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 ne doktoruna gittin aile hekimine mi? eğer öyleyse bi romatolojiye git baktır bence tam aşil tendonundaysa, ya da ortopediye de gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Ben sorunu tam anlamadim ama senede 1-2 kere ayagim tam alt kisminda yuruken ve ozellikle sabah kalkip basinca agri oluyordu. Doktor sicak suya karbonat ve tuz karistirip masaj yap dedi. Bir hafta boyunca dayanabildigim kadar sicak su karisimina soguyana kadar ayagimi sokup ovdum, iyi geldi. Sonradan anladim ki Plaj voleybolu yuzunden oluyormus. Birikanca agri da gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2014 öncelikle geçmiş olsun. sürekli yurtdışına gidip geldiğim için duty free'ye çok uğruyorum (hatta belki bana duty free'de yardımcı olma ihtimalin bile var :) ), orada çalışan arkadaşların hepsine helal olsun, sürekli ayakta 100lerce milletten adamla uğraşmak kolay iş değil. doktor aslında en doğrusunu söylemiş, bu çeşit işler kalıcı sağlık sorunlarına neden oluyor, daha iyi veya daha başka bir iş bulma imkanın varsa işi bırak derim ben de. sağlık her şeyden daha önemli dostum. ama "bırakamam,ne yiyip ne içeceğim?" diyorsan mümkün olduğu kadar fazla dinlenme araları yaratmalısın kendine. ayaklarını uzatabileceğin bir düzen kurman lazım iş yerinde, en azından dinlenme sürelerinde. evde de ayaklarını uzat sürekli. doktorun verdiği ilacı uygula, ayrıca ılık suya sirke katıp haftada birkaç kez 10-15 dakika ayağını sirkeli suda beklet. ağrını alacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 http://www.propbay.com/attachments/original/11477d1391787343-achilles-brad-pitt-body-armor-troy8.jpg geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Janis yıllık iznin yok mu, onu kullansan 15 gün falan dinlensen belki hafifler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Kullandım 20 gün izin ama nafile. İlk fırsatta tekrar nüksediyor. Uzun ve zahmetli bir tedavi süreci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Drall said: ne doktoruna gittin aile hekimine mi? eğer öyleyse bi romatolojiye git baktır bence tam aşil tendonundaysa, ya da ortopediye de gidebilirsin. hacı zart die romatolojiye gidemiyorsun once uzman bi ortopediste gorunuyosun o gerekli görürse seni sevkediyor ki arkadasin durumda da romatizmal birsey yok zaten tendonda sikinti ki onun ilaci da tendonlari yormamak dr nin dediği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 ben evde 30 gün boyunca ayaklar yüksekte devamlı buz torbası ve kremlerle yatmıştım ama tam anlamıyla geçmiyor. Halen ara ara yokluyor. Kesin tedavisi yok ne yazıkki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar