sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2018 Herhangi biri değil ama Roundtree çaktı. Olur bazen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Co-main ve sonrasında Connor vs Khabib. var mı izleyen maçları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 tony ferguson ne dövdü be. habib kanır maçı bundan iyi olmaz bence. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Bence main event'deki iki sporcudan da daha çok heyecan veren bir dövüşçü Ferguson. En son yenildiğinde 2012 senesiydi ve khabib gibi onla bunla değil HEP en iyilerle dövüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 çok iyi dövüş şu ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 kabib dövüyo şu an acayip connor bitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 are you TARYID dedi round bitince khabib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 oha oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 free for all' adönüştü , acayip şeyler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 bak hemen kamera uzak açıya gitti. medeniyete bak bizde olsa adamların ağzına sokarlar kamerayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 maç sonu olanları gösterdi mi türk televizyonu ben twitchten izliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 ana twich'den ufc izleniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 kaçak göcek yöntemlerle link arayıp buldum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 51k adam izledi abi ne kaçağı fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 https://twitter.com/_robfor3/status/1048802180000616448 Galip iln edildi ama kemer verilmedi ne oldu anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 ringe girdi başkan dedi, "sana kemer verirsem burada herkes bişeyler fırlatacak ringe insanlar zarar görecek vs vs" khabib de ; tamam ben buna hazırım dedi, lavuk yok yapamam dedi içeri yollattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 görmedin mi son anlarda olanları ? o yüzdne soruyom işte maç sonunu gösterdi mi tv diye khabib connor'ın üstünden kalkmadı submit gelince , biraz yavaş davrandı sonra octagon'dan dışarı atlayıp connor'ın hocasına saldırdı o sırada octagon'a birileri girdi connor'a 2-3 tane sağlam geçirdiler , khabib'in arkadaşlarıymış o dakkadan sonra belt fln verilmez ya çok leziz kavgaydı , bu yaşıma kadar izlediğim en iyisi olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Sonuç tasdiklendi de seyircilerden korktu Dana White anlaşılan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 https://clips.twitch.tv/AstuteObedientHornetMcaT maç sonrası Joe Rogen sesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 https://snag.gy/zAKwpZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 https://snag.gy/QXF5Oe.jpg spoiler'a almayacağım maçın sonucunu biliyordur herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 dinlene dinlene dövdü yalnız, şamar manyağı yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 ya uyanamadim aglicam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 ohohoh maç günü gelmeden önce hep "ışid bey kazanacak ışid kazanacak zaaa" diyordum. adam maçı bitirip üstüne cihad ilan etmiş sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar