Satari Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Hayır abi Ronda bebeyims benim, kendi alanında gayet yeterli/iyi bir dövüşçü ama boks/kickboks geçmişi/tecrübesi vs yok bu yüzden de üzerinden çok kolay geçiyorlar bunu kabul etmek lazım. Nunes çok iyi değildi; Ronda makassa Nunes taş işte. Zamanında zigano gaz yapmasaydı hiç buralara gelmezdi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Hah onu diyecektim Cat Zingano holly'den de Nunes'den de iyi striker ama onu geçmişti işte Ronda. Miesha tate söyledi zaten ben Amanda Nunes gibi vuran kadın görmedim dedi. Bir de üstüne kaç yıllık Brezilian Presician Training var. Kediyle oynar gibi laser pointer ile duvar yumruklatıyorlar kadına yıllardır. Sadece sert değil isabetli de çakıyor namussuz. Connor McGregor gibi işte https://www.youtube.com/watch?v=4Vm7jZHFe2I Precision beats power and timing beats speed Spartan era dedikleri bu işte, bu tip dövüşçülerin kriptoniti bulunana kadar bunlar domine edecekler. Nasıl ilk dönem BJJ bilen herkes yardırıyordu Sonra Wrestling kuşağı geldi, bi şekilde take down sonra tepesinde kal ground£ veya submit (ronda bu dönem yıldızı) Şimdi vurdumu çekiçle vurur gibi vuran sniper dövüşçüler dönemindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 boks evrimiyle aynı sayılır işte 2-3 sene sonra da bi mayweather gelir artık işte sadece tekniğe kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Showbiz ne kadar iğrenç bişey ya. Dayak yiyen karı 3m kaldırmış, dayağı atana da 200k vermişler. Rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Dayak yiyen karı... Çok sevimsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 doğru kepaze edilen karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2017 sevimsiz tabi, ağzıyla burnu yer değiştirdi nasıl sevimli olsun ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 dfgsdgadf savage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Artık dünyanın bşir numarası BU: https://www.youtube.com/watch?v=5UQXMPCinmc Ama bakın sosti dediydi dersiniz Avustralyalı tuhaf uzun kolları garip dövmeleri olan Megan Anderson çok yakında dünya starı olacak. Henüz UFC sporcusu bile değil alt ligde dövüşüyor ama ben hiç bir maçını kaçırmadım bakın beni dinleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Dün Khabib Nurmagomedov ile Tony Ferguson ın maçı vardı,Khabib weigh-cut'tan sonra hastaneye kaldırılmış ne yazık ki iptal oldu maç. Çok merak ediyordum ne olacak diye, Khabib Tony'nin kolunu kıracağım diyordu. Tyron Woodley ile Stephen Thompson'ın da 2.maçı (title) vardı Woodley aldı tekrar. Özetini izledim maçı izlemedim, Thompson yetenekli ama bitiriciliği yok pek ondan beklediğim sonuç geldi üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=pmN64ptxtiQ ÇOK iyi klip olmuş Anderson silva hazretlerinin hareketleri de elbette yer almış https://www.youtube.com/watch?v=pmN64ptxtiQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2017 Efsane sona erdi.. Anthony Joshua Wladimir Klitschko'yu nakavt etti https://www.youtube.com/watch?v=mF9CrcGN2KA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 sostizm said: patron, DC-Johnson maçı için normal fight pass almıştım, onunla izleyemiyorum galiba, ayrıca pay-per-view ücreti ödemem gerekiyor anladığım kadarıyla. sistemi tam olarak anlamadım ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 sostizm said: patron, DC-Johnson maçı için normal fight pass almıştım, onunla izleyemedim, ayrıca pay-per-view ücreti ödemem gerekiyormuş anladığım kadarıyla. sistemi tam olarak anlamadım ben ya, ne çok para istiyorlar öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Allure- said: sostizm said: patron, DC-Johnson maçı için normal fight pass almıştım, onunla izleyemiyorum galiba, ayrıca pay-per-view ücreti ödemem gerekiyor anladığım kadarıyla. sistemi tam olarak anlamadım ben ya. Yok şöyle pay per view olanları bir süre sonra izleyebilirsiniz. Vpn ile irlanda ip ile biraz daha da çabuk izlersiniz. Diğerleri bedava. Bu hafta invicta fc var mesela çok iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Allure- said: Açılmış mesela bugün izleyebilirsin. Sanırım bir sonraki PPW oynanınca bir önceki bedavaya düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Bu arada epey zaman geçtiği için spoiler dışı yazıyorum. Jhonson zirvede bıraktı sporu. MMA dışı bir işe giriyormuş, family business. Jhon jones ocakta dönüyormuş. DS JJ 2 muhteşem olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 jhon xdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 dana white jon jones'u silmemiş miydi :P gerçi tekniği süper olsa dahi iğrenç bir adam jon jones ya, bile bile eye poke yapıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 bir iki değil kaç falsosu var adamın. Doping Alkollü araç kullanımı + hit&run antrenörlere hakemlere çalışanlara sürekli atar Berbat bi adam zaten kasıntı kendini beğenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Steroidin ringleri katletmediği yıllar, ağırsikletler sadece 85kg. Gerçek bir şampiyon... https://www.youtube.com/watch?v=SjDfOoAxI_4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2017 Şampiyon burada. https://www.youtube.com/watch?v=VF-eeBnMMkc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 ya abi allah aşkına şöyle topiklere video koymayın. 2.5 saattir video izliyorum MMA maçlarından best poker royal flushes a kadar kota mota hiçbişey kalmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 abi bana da cikiyo flush royal ve best bluff vidolari arifin manchestera attigi golu ararken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2017 en son miss finlandın blöfünü izliyodum. şaka maka evimi arabamı bırakırım o karıya yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar