Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 1-2 haftaya futbolcular ağlamaya başlar yabancı sınırı gerekli değil diye
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 6+3 herkesin işini görür sorun çöp yerlilerle kadro kurmaya çalışmakta
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 6+4 en iyi sistemdi bu sınırlama dönemi süresince, geri dönülsün. Sınırsız yabancı ile kontrat yapılabilsin. 21 yaş altı yabancı oyuncu alınırsa diyelim ya da sınırsız olsun. 21 yaş üstünde 6+4 sınırı içinde kalsın. uu çok seksi planlar
madcow Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 yabancı sınırını milli takımda %50 oynama sartı ile kaldıracaklarsa kaldırmasınlar zaten. batalla ornegi var. adam 1 sene ligin en iyi amc si idi. bu herifi getiremiyceksin turkiyeye.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 21 çok az ama 23 olabilir.23 yaşa kadar sınırsız olsun 23 yaş sonra 6 yabancı olabilir artısına gerek yok.her taraf zenci oyuncularla dolar ne güzel :D cavcav ölmeden hayalini gerçekleştirir
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Play-off'larda Belçika ligini örnek gösteren TFF, nedense yabancı örneğinde dünyanın en iyi ligini gösteriyor örnek olarak. Burkino Faso'nun forveti, Gine'nin stoperi, Kamerun'un kalecisi falan döndürürüz artık. İngiltere ligi tabii ki kaliteli yabancı gelsin diye bir kota uygulayacak, marka değeri diye ağladığımız şeyin sözlük anlamı heriflerin ligi. Hatta bu adamlar bile kuralın sertliğinden dem vuruyordu zamanında, Ronaldo'yu falan oynatamayacaktı mesela Manu; genç yaş milli kategorileri de dahil ettiler esnetip.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Hangi Ronaldo, C ise niye oynatamasınlar hacı. AB ülkesinden geliyor sonuçta ona bir sınır yok ki İngiltere de :D Bunun dışında EPL de eğer şartlara uyum sağlamayan bir oyuncuyu çok istiyorsa kulüp kurala itiraz hakkı var. Oyuncunun hangi amaç ve plan üzerine istendiği adam gibi federasyona bildirilirse oynamasına izin veriyorlar. Bu sınırlamalar başladığından beri itirazların %80'i olumlu sonuçlanmış. Batalla tarzı adamlar yine ligde oynar da işte sorun bu itirazları mantıklı yapabilecek kulüpler ve itirazları mantıklı bulacak federasyon yetkilileri olacak mı ? :D Misal Niasse olayı tamamen rüya gibi bir şey. Afrika da hayır maçında Sonko görüyor. Kenke sen de iş var gel diyip getiriyor. Herif kulüpsüz, geçmişi yok, sadece Norveç'te mi ne yarım sezon denenmiş geri yollanmış. Adamın bir sezonda yaptıkları ortada, onu 7.5 milyon euroya satan bir Akhisar da ortada Niasse gibi adama bakıp mesela onay vermezse sorumlular ne olacak...
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 DarKRideR said: 6+4 en iyi sistemdi bu sınırlama dönemi süresince, geri dönülsün. Sınırsız yabancı ile kontrat yapılabilsin. 21 yaş altı yabancı oyuncu alınırsa diyelim ya da sınırsız olsun. 21 yaş üstünde 6+4 sınırı içinde kalsın. uu çok seksi planlar türk yapabiliyorsak 21 altı sınırsız olsun
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Aptallıkta sınır tanımıyoruz, hergün başka karar alınıyor her alanda. Altyapıya Alman veya Fransız modeli gelmedikçe Uzaylı getirsek yine düzelmez bizde futbol hatta spor.
trathias Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 hakemler hepten sapıttı bu aralar. hadi fenerin golünü cümle alem gördü onun hakkında daha fazla konuşulacak bişey yok ama özellikle antep karabük maçındaki hakem kararlarını görmeniz için özetini izlemenizi öneririm. bu nasıl hakemliktir arkadaş. maçı neresiyle yönetmiş anlamadım.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 verilmeyen penaltı çok iyi sfds. kırmızı göstermemesi de bu herifin yıllardır yaptığı şey. ne diye hala maç yönetir bilmem.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2014 Oyunculardan alınan vergiler yüzde 15'ten yüzde 35'e çıkacak diyorlar. Öyle olursa görüp göreceğimiz son Ba, Sneijder, Diego vs. olur.
Burax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 la Mersin ilk yarı 2-1 geride maçı izlemeyi bıraktım, ikinci yarı bir de kırmızı kart haberini aldım hiç açmadım, 4-2 kazanmışık, maç fazlasıyla ikinciyik. şu takıma bir de forma sponsoru lazımdır
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2014 aykut kocaman ---> konyaspor (konya torje'siz oynamayı öğrenmeli)
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Önce DigiTurk, sonra LigTV adı altında, iki kez kiraladıkları maç yayınlarına, doymaz bir iştahla bir de reklam alarak, izleyiciyi çileden çıkaran "Yayıncı kuruluş"a Osmanlı Tokadı nihayet geldi. RTÜK, bundan böyle maç sırasında ekranda hiçbir surette reklam yayınlanmayacağına karar verdi. RTÜK'ün Yönetmelik değiştirerek aldığı karara "Bant reklamları dahil" ibaresini de ekledi. Buna göre, maç yayını sırasında ekranın altına, üstüne, içine konan bant reklamlar artık yasak. Sporseverler, canlı yayınları temiz ekranda izleyecekler ve spikerler, yayın sırasında, reklam, tanıtım yapamayacaklar. Karar, RTÜK'ün 15 Ekim'de yaptığı toplantıda ittifakla alındı. Ayni kararla haber ve çocuk programlarının üzerine reklam konması da yasaklandı. RTÜK'ün kararı Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra yürürlüğe girecek. Ama nedense, bu yayın tam 10 gün, bir türlü gerçekleştirilemediği için, seyirci, geçen haftanın maçlarını da "Kirli" izledi. RTÜK'ün aldığı kararın fotokopisi geçen hafta ortasında bana ulaştı. Konuştuğum bir RTÜK üyesi "Uygulama ne zaman başlayacak" soruma "Bu hafta başlaması lazım" demişti oysa.. Gecikmenin, RTÜK'ün son çırpınmaları olduğunu düşünüyorum. Zira Ankara kulislerinden bana gelen haberler, "Ekranları temizleyin" isteğinin bu defa büyük yerden geldiğini söylüyor. Okurlar hatırlarlar.. Yeni futbol sezonu başlarken, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan, bu ekran kirliliği rezaletine engel olması dileğinde bulunmuştuk. Demirören Federasyonu'nun kılı bile kıpırdamamıştı. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı'na bir açık mektup yazmış ve milyonlarca futbol izleyicisinin temiz ekranda maç izleme isteğini dile getirip "Lütfen el koyun, Sayın Cumhurbaşkanım" demiştik. RTÜK kararının gerekçesi şöyle.. "Spor programları devam ederken yayınlanan bant reklamların seyircileri ciddi şekilde rahatsız ettiği ve seyir zevkini ciddi anlamda olumsuz etkilediği hususunun gelen şikayetlerden de anlaşıldığı, Avrupa ülkelerinde yapılan uygulamaya bakıldığında da, spor programlarında bant reklama yer verilmediği ve reklamların sadece, bölüm, duraklama ve devre aralarında yayınlandığının anlaşıldığı.."
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 said: Aziz Yıldırım'dan Gençlerbirliği maçı hakemlerine: "Adam gibi yönetin yoksa burada size bir daha maç yönettirmem." Hakem raporuyla PFDK'ya sevk edilmiş. Fiko da böyle olsa keşke, aksi türlü işte haybeye adamlar atılıyor vs... her hafta forumda ağladığımızla kalıyoruz o kadar...
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Haybeye adam atılmadı yahu şunu bir kabullenin.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 rakibin sirtina merdiven gibi tirmanan Alves e 2 mac fuck of diyen Töre ye 3 mac. sizin ben ilginizi s...
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 türkiye'de "ahlaksızlık", adam öldürmeye teşebbüsten daha büyük suç kabul ediliyor. şaşırtıcı değil.
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 su harekete 2 mac ceza verilmisti. cok gevezelik etmeyin. [video]http://www.ligtv.com.tr/haber/oguzhan-boyle-kizardi?feature=oembed" width="459">
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 applev0dka said: rakibin sirtina merdiven gibi tirmanan Alves e 2 mac fuck of diyen Töre ye 3 mac. sizin ben ilginizi s... built more selpak.
Öne çıkan mesajlar