Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2014 Yaz Dönemi Genel Tarışma - 1

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Kaspar said:

http://www.milliyet.com.tr/-sampiyonlukta-yanal-in-payi-yok--fenerbahce-1924385-skorerhaber/

roportajin tam hali bu.
cok cirkin bi adam lan.

insan başarısız olabilir, hasta olabilir her şey olabilir ama bu kadar iş ahlakından yoksun olmayacak ya.

taa zico dönemi için bile gelmiş takımın özelini anlatıyor bu herif nasıl bir adam ameke ya
Sosyal ağlarda paylaş

“Hocaysa fizik gücünü yeterli duruma getirseydi o zaman. Demek ki bu konuda da görevini yapmadı...”

Şansal'ın Salih sorusuna Aziz'in cevabı ahahah. Ulan Fenerbahçe sezon boyunca topu ileri atıp gegen-pres ile öküz gibi ileride basıp kaptığı toplarla sindirdi pasla çıkamayan takımları. Stoperler hariç fizik kondisyonu ayı gibiydi takımın. Salih'i oynatmama sebebi gayet anlaşılır, adam 1 senelik sözleşme ile geldi, şampiyon ol dendi. Bu adam oyuncu yetiştirmeye mi bakar, elindekilerin en iyisini sürüp direkt title odaklı yarışmaya mı? Zaten orta saha şişkin, atıyorum az olsa alternatif Salih de oynardı.
Sosyal ağlarda paylaş

"25 Haziran’da sezonu açmak istedi, futbolcular haklı olarak tepki koydu... Ben de hocaya Şampiyonlar Ligi’ne gidersek takımı hemen toplarız dedim, bunun sonucu sezonun 14 Temmuz’da açılmasına karar verildi.."

biraz sonra:

Hızını alamadı “......... göre antrenman programı yapıyor... Aslında takım çalıştırmayı da bilmiyor...”

ahahahhAHAHAH
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

niye taraftara yazık onu anlamadım ben

valla az bucuk akli basinda, isin futbol kismini falan hala umursayan taraftarin su olan bitene, bi de ustune umit ozat gelse pek sevinecegini dusunmuyorum.
aziz yildirim maskeli taraftardan bahsetmiyorum yoksa.

gs'li olarak bakip misirimi alip izlerim nolcak da, boktan durum ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...