guernica Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 müstehak ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 o değilde ümit özat mı gelecekmiş takımın başına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 umit ozat elazig'a gitmis daha yeni. aziz ve surekasina yakisacak bi td olur. antrenman bilgisi de verir, malum, huyudur. ama taraftara filan yazik ya. aziz otu boku anlatiyoken ismail kartal'i yalanlamadi benim gordugum kadariyla. o olur gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Kaspar said: http://www.milliyet.com.tr/-sampiyonlukta-yanal-in-payi-yok--fenerbahce-1924385-skorerhaber/ roportajin tam hali bu. cok cirkin bi adam lan. insan başarısız olabilir, hasta olabilir her şey olabilir ama bu kadar iş ahlakından yoksun olmayacak ya. taa zico dönemi için bile gelmiş takımın özelini anlatıyor bu herif nasıl bir adam ameke ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 “Hocaysa fizik gücünü yeterli duruma getirseydi o zaman. Demek ki bu konuda da görevini yapmadı...” Şansal'ın Salih sorusuna Aziz'in cevabı ahahah. Ulan Fenerbahçe sezon boyunca topu ileri atıp gegen-pres ile öküz gibi ileride basıp kaptığı toplarla sindirdi pasla çıkamayan takımları. Stoperler hariç fizik kondisyonu ayı gibiydi takımın. Salih'i oynatmama sebebi gayet anlaşılır, adam 1 senelik sözleşme ile geldi, şampiyon ol dendi. Bu adam oyuncu yetiştirmeye mi bakar, elindekilerin en iyisini sürüp direkt title odaklı yarışmaya mı? Zaten orta saha şişkin, atıyorum az olsa alternatif Salih de oynardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 abi bu adamın şike yapmadığına inanlar var hala.şu röportaj da ne kadar pis bir herif olduğu tescillendi resmen.bu adam her şeyi yapar ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 "25 Haziran’da sezonu açmak istedi, futbolcular haklı olarak tepki koydu... Ben de hocaya Şampiyonlar Ligi’ne gidersek takımı hemen toplarız dedim, bunun sonucu sezonun 14 Temmuz’da açılmasına karar verildi.." biraz sonra: Hızını alamadı “......... göre antrenman programı yapıyor... Aslında takım çalıştırmayı da bilmiyor...” ahahahhAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 ya sallayın bu ülkede Rijkaard futboldan anlamıyor dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Of adam konustukca batiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Kaspar said: umit ozat elazig'a gitmis daha yeni. aziz ve surekasina yakisacak bi td olur. antrenman bilgisi de verir, malum, huyudur. ama taraftara filan yazik ya. aziz otu boku anlatiyoken ismail kartal'i yalanlamadi benim gordugum kadariyla. o olur gibi geliyo.niye taraftara yazık onu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 said: Galatasaray maçına 6 stend taktırdıktan sonra çıktı da ne oldu? O maçı futbolcular da yönetse Galatasaray’ı gene yenerdik...” bizim suçumuz ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 rezillik diz boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 şeyh uçmaz mürit uçurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 tam türkiyeye layık taraftar kişiler, magazin, para, hakem muhabbeti spor futbol mücadele falan son sıralarda sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Esnaf said: abi bu adamın şike yapmadığına inanlar var hala.şu röportaj da ne kadar pis bir herif olduğu tescillendi resmen.bu adam her şeyi yapar ciddi ciddi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Galatasaray maçından önce neden 6 stent takılmış? niye 5 değil, niye 7 değil hocam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 DarKRideR said: "Ersun Yanal, Fenerbahçe'nin idman saatlerini orospulara göre ayarlıyordu." - Aziz Yıldırım Sirk yemin ediyorum hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 /popcorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Fenerbahçe Spor Kulübü, saat 16:00'da yeni teknik direktör konusunda bir basın toplantısı düzenleneceğini açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 oh ya, şenlendi gene ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Fistan said: niye taraftara yazık onu anlamadım ben valla az bucuk akli basinda, isin futbol kismini falan hala umursayan taraftarin su olan bitene, bi de ustune umit ozat gelse pek sevinecegini dusunmuyorum. aziz yildirim maskeli taraftardan bahsetmiyorum yoksa. gs'li olarak bakip misirimi alip izlerim nolcak da, boktan durum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Kupa gidip ligde de 3 haftada 5 puan bırakıldı mı Fener taraftarı arabada dayak faslına başlar agsgfdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 cok sıkıcı bir yaz oluyodu keyif geldi saolsun aziz yıldırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 16:00'da basın toplantısı varmış TD hakkında. Teknik direktörlüğünü açıklamasını bekliyorum, 3 Temmuz'dan bile daha çok hit alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Ne seviyesiz bi adam bu Aziz. Olan olmuş adam gitmiş hala arkasından ettiği laflara bak. Senelerdir bu zihniyette. Tamam fanatik derecesinde adamı tutanlarda var ama bence Fenerbahçe'ye yakışan bir başkan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar