Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2014 Yaz Dönemi Genel Tarışma - 1

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Volkan - Emre Türk futbolundan defolup gitmeleri lazım. Şuan diğer büyük takımlar içerisinde bu tip oyuncu yok. (Yabancılar hariç, bunlar bizim malımız)

Sadece saha için demiyorum. (O yüzden Sabri listede yok)
Bu ikisi bir şekilde mafyavari ilişkiler kurmuşlar. Kendi kafalarında ergenler gibi kurtlar vadisi oynuyorlar. Biri kafa kesiyor, diğeri evinden aldırıyor bilmem ne. Emre'yi kimin kırbaçladığını biliyoruz. Volkan'da FB nin polatı ilan etmiş kendini
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız Aziz'in verdiği röportajın bir kısmını nete koydular. Hani dediklerinin ortası yok, direkt ya alçakça iftira atıyor ya da samimi şekilde her şeyi anlatıyor.

Ha saçmalıklar var, hani tamamen kendini haklı çıkarmak için saçma sözleri gerçi de

Salih'i istemedi, oynamadı ama Roma geldi 15'e aldı. Roma'mı iyi biliyor Ersun mu diyor. Ersun madem kötüydü, orospulara daha çok değer veriyordu sen niye Salih'i verdin? Çıkıp Salih üzerinden Ersun'a bindiriyorsun?

Klasik Aziz bu gerçi, tam örnek bile olmadı da ...
Sosyal ağlarda paylaş

Azizinde o emenikeninde abv
Ulan Tek özelliği fiziği ve gücü olan bir oyuncusun, iyi çalışmazsan ne sike yararsın sen?? Wordcupta parladınsa ligte iyi oynadınsa o Yanalın seni çalıştırması sayesinde oldun bre zeka özürlü. İngiltereye gitcekmiş, ingde bu kafayla 2. ligte bile oynayamaz bu tembel piç.

Irkçılık amaçlı değil ama zencilerde hem zeka hem disiplin sorunu var.
3-4 sene önce karabüke 3 kuruşa gelen saatçi şimdi milyon eurolar kazanıyor ama idman beğenmiyor.

Umarım bu kafada devam eder ve devrede defolur gider geldiği paraya, Kuytla aynı soyunma odasında olmayı haketmiyor bu tembel grupçu mafya tayfası.

Aziz de ya içeri girse ya da şekerden geberse de artık padişahlığı bitse yetti gari.

Küfürler için özür Patiler ama çok doluyum bunlara karşı.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu sahil olayında da çok bir matematik aramaya gerek yok ya.

Ersun Yanal apartopar son çare olarak getirildi. 1 yıllık sözleşme yapıldı. Bu şu oluyor; şampiyon yaparsan kalırsın.

E.Yanal'da hiç işini şansa sokmadı. Risk almadan elindeki en iyi kadro ile hiç bozmadan sahaya çıktı. Zaten haftada 1 maç oynadığı için takım bunu kaldırabiliyordu. Salih'i oynatacak - deneyecek şansı yoktu. Bana şampiyon yap dediniz, al yaptım dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim aklım almıyor cidden. Kuyt gitmiş Aziz'e iyi yaptın başkan kovmakla demiş, yok prostitutlarına göre idman ayarlıyormuş Ersun.

Bu adam 7 Temmuz'da toplanacağız demiş, takım yok hoca 14'üne ötele demiş. Ersun'un kondisyon ve mental takviyeleri sayesinde Sow ve Emenike'nin toplam transfermarkt değeri 32 milyon euro'ya çıktı. Fener'in parası yok şu an, 2'sinden birini satmaya kalksa en az 17-18 koyacak kasasına hiç yoktan. Bu da Ersun sayesinde.

Topal gibi takozu takım hücuma çıkınca 3. stoper olarak değerlendirerek değerli bir adam haline bile getirdi. Tembel dediğimiz Meireles'i GS maçlarında kaç kez canlı izledim, geçen sene Arena'da tek ayakta kalan adamdı resmen, it gibi basıyordu. Seneler sonra futbol oynadı Fenerbahçe, cidden anlam veremedim bu konuya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...