Daemir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 abi ne yazık ki satış maliyetimiz satış gelirlerimizden fazla ya. resmen zarar eden bir işletmeyiz. fikret orman mali durumu şöyle yaptık böyle yaptık diyor da, tek yaptıkları daha az zarar etmesini sağlamak oldu. normal bir şirket olsa çoktan iflasını vermişti. gs ve fb ye de baktım da, ikisi de 2013 te aynı şekilde satışlarından zarar etmiş. 2012 de fb az da olsa kar etmiş, gs ve bjk yine zarar. gs nin 2013 maliyetleri epey artmış. gs ile bjk arasında mali olarak marka değeri farkı cok var bi tek. başarılı birkaç sezon geçirsek gs den çok farkımız olmayacak kağıt üstünde.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Gs kazara şampiyonlar ligine kalamazsa bu oyunculara verdikleri paralarla batarlar yahu, yerliler bile 3 milyon euro garanti maşallah.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 biz bu kadar mal olduğumuz sürece kalacaklar ama Bu sene 2. olsaydık, elemeleri geçemedikleri takdirde patlar giderlerdi. Adamlar ip üstünde yürüme konusunda son 3 senede resmen üstad oldular. İyi de işletiyorlar bu konuda esasen, öyle ya da böyle harcamalarla 2 ŞL üst turu geldi. 2 şampiyonluk var, 1 TR kupası vs... BJK storedan zarar etmiyor. Çünkü store'a yatırım yapmıyor. Normal sezonda bile forma bulamadığın zamanlar oluyor. Arkadaş para harcayacağım diye gidiyorsun store'a beden yok. Ya da atıyorum Beylikdüzü'ndeki store da 30 tane Large getirmişler, 10 tane xl bir tane xxl yok. Beden dengelemesi bile yapamıyorlar. 5 tane mi ne getirtiyorlarsa artık. Şuan sitede indirim var mesela, yine formada beden yok. Sadece gri formada var ki o da zaten hiç satılmadı. BJK de siyah ve beyazın yanında sadece kırmızı forma satar gerçi normal asdf http://i.hizliresim.com/ydZn8k.png Geçen şunu paylaştılar mesela resmi hesaptan, KAÇIRMAYIN vs. diye Ulan sığırlar. Biz denizci kulübümüyüz? Kürekçi miyiz? Biraz daha kastırsalar logoyu bandrol niyetine koyacaklarmış. Alta sıkıştırmışlar, BJK ürünü olduğu belli bile olmayan saçma sapan bir tasarım. Sonra gitsin taraftar bunu alsın diyorlar... Bir tek kapşonlu sweetlerde başarılı yan ürünlerde o kadar. Onları da adidas yapıyor zaten yanılmıyorsam. Gerisi komple yalan... Zaten bunların da bedenlerini bulmak zor orası ayrı konu. Leş gibi yönetiliyor store, kanalı Hakan Gündoğar'a verdiler de adam olmaya başladı. Store'u da anlayan birine verseler keşke
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 bu ne üstüne para verseler giyilmez
warimathras Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 o t-shirti hediye etseler giymem ben . temel reisin çapası gibi ne o öyle . insan kartal koyar eğer amblemin üstünde bişey koyacaksa. kartallar yüksekten uçar mesajını verirdi en azından :)
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Ahmet Kavalcı istifa etmiş hehe ne işe yarıyordu ki bu adam zaten?
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 gsnin transfer bütçesi 12m + satılan oyuncuların parasiymis Mancini o yüzden gitmiş. biz hala Fikret'in 11m ayirmasina bin tane laf söylüyoruz
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 İsviçre'den kredi için yanıt bekleniyormuş. Çıkarsa transfer bütçesi ÖÖ'nün isteği üzerine 14-15 civarına çıkartılacakmış. Yalnız Mancini'nin gidişi GS de kafadan 9 milyonluk maaş bütçesi açtı. Benzer çapta bir üne sahip bir hoca getirtseler ve kafadan yine 4-5 bayılsalar desek artan bir 3-4 milyon euroları yine kalır. Sneijder-Drogba tier bir fırsatta maaş için iyi bir boşluk demek. Yerlilerin sözleşmelerini saçma sapan arttırmasalar gayet iyi bütçeleri olurdu GS'nin de aslında
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Ünal varken daha çok para batırır onlar, Mancini gider Cancini gelir, iyi oldu adam kariyerini kurtardı ayrılarak.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Gs nin transfer bütçesi financial fairplay geyiğine çok değil ama bizim oturmuş bir kadromuz yok, 10m ye takım mı kurulur. Adamlar 1-2 tane nokta transfer yapması lazım bizim yığınla yapıp takım oluşturmamız.
inprc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Fikret Orman her geçen gün hem kendisinin hem de Beşiktaş'ın kuyusunu kazıyor. Ahmet Nur Çebi denen 1980 model,çapsız bir adama resmen kulübün anahtarı teslim edilmiş durumda.Olacak iş değil.Gücünü nereden alıyor çok hakim değilim konuya.. Kulüpte ve takımda işler iyiye gidecek gibi görünmüyor.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Darksun said: Gs nin transfer bütçesi financial fairplay geyiğine çok değil ama bizim oturmuş bir kadromuz yok, 10m ye takım mı kurulur. Adamlar 1-2 tane nokta transfer yapması lazım bizim yığınla yapıp takım oluşturmamız. Ruya takimla aramizda 3 puan fark var abi. 3 puan. Menemen deyince tasak geciliyo da asil gulunmesi gereken gs nin durumu
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Darksun said: Ahmet Kavalcı istifa etmiş hehe ne işe yarıyordu ki bu adam zaten? en azından aptal aptal konuşmuyordu çebi gibi.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ANÇ iyidir ya, ona da çok laf söyledim zamanında da... İş bilmezliğinden gelen sportif eksiği var ama kulüp yönetimi bazında bayağı katkısı oluyor. Gerçi hükümete boyun eğmemizdeki etkenlerden biri olabilir. Transfere de bir kere dahil oldu. 6-7 milyonların havada uçuştuğu Tolga'yı 3'e alıp geldi. TS ile iyi ilişkileri de var ama oradan adam istemiyorlar. ANÇ özellikle inşaat konusunda takıma kazandırıldı. Benim Çebi arkadaşlarımda var işte herifler anlatıyor projelerini de, gerçi ben bunu 2 sene önce de stad geyiklerinde yazmıştım. Türk Telekom Arena'nın da büyük kısmını hep Çebi'lerin taşeron firmaları inşaa etti. Bayağı tecrübeliler de konuyla ilgili, ayrıca zaten İstanbul'u silkeleyen grubun başında geliyorlar. Hükümetle araları çok iyi, en büyük destekçilerinden vs. vs. derken adamın katkısı görünmez de çok esasen. Ama işte futboldan zerre anlamadığı garanti, konuşmaları o yönde.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Esh said: Darksun said: Gs nin transfer bütçesi financial fairplay geyiğine çok değil ama bizim oturmuş bir kadromuz yok, 10m ye takım mı kurulur. Adamlar 1-2 tane nokta transfer yapması lazım bizim yığınla yapıp takım oluşturmamız. Ruya takimla aramizda 3 puan fark var abi. 3 puan. Menemen deyince tasak geciliyo da asil gulunmesi gereken gs nin durumu Bu sene hem lig hem avrupa hem kupa bakalım hala 3 puan olacak mı? heriflerdeki kadro genişliği bizde yok o kadar maçı kaldıracak adam da yok bunlar haftada 1 maç yapmaya alıştı. Avrupayla kupayı direk sallayıp ligede dönebilir bizimkiler, öyle planları bile olabilir yani :)
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 adamlardaki kadro genişliği diyorsun da daha ne transfer yaptılar, ne de gelecek isim belli. Hoca kim olacak belli değil, transfer bütçesi desen BJK ile aynı. Almeida ve Gökhan gitti. Drogba gitti ve belki Sneijder gidecek, yani söylenti tabii. İki takımda bu seneki hallerinden güç kaybettiler mi? Kaybettiler... Hani bok atmayı çok seviyorsunuz tamam da mantıklı yerlerden vurun. Mesela Fiko'nun Sezer ve Toraman aşkı bitmiyor, mal akü diyin şunu paylaşın. said: Süper Lig'in yeni ekiplerinden Mersin İdman Yurdu'nda Teknik Direktör Rıza Çalımbay, transfer için harekete geçti. Çalımbay, NTV Spor’a yaptığı açıklamada “Mersin İdman Yurdu'nun önümüzdeki sezon kadrosunu oluşturmak için çalışmalara başladık. Takımımızdaki eksik ve takviye gereken bölgeler için kafamdaki bazı isimler için görüşmeleri sürdürüyorum” dedi. Tecrübeli teknik adam, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile bir saate yakın bir görüşme yaptığını belirterek “Beşiktaş’ın kadrodan göndermek istediği isimleri öğrendim ancak verilen listede benim kafamdaki isimler yoktu. Kendilerinden Serdar Kurtuluş’u istedim ancak sayın başkan veremeyeceklerini söyledi. Bunun üzerine kadromda görmek istediğim Sezer Öztürk ve İbrahim Toroman’ın durumlarını sorduğumda ise daha kararsız olduklarını belki kampa götürme durumlarının olduğunu söylemesi üzerine görüşmemiz sona erdi” diye konuştu. Adamlar mal, çünkü teknik ekibin hiçbir şekilde istemediği adamları zorla takımda tutuyorlar diyin. Ama çıkıp GS RERÖRERERÖ tatavası yapmayın.
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Adamlar drogbayı gönderdi, öteki gidecekse zaten bedavaya gitmeyecek satılacak. Bizden gidenlerin hepsi kontratı biten adamlar, beş kuruş faydaları olmadı. Daha gidenlerin yerlerine adam alıp üstüne kadroyu genişletmek lazım. Bizim transfere fenerdende gs dende daha çok ihtiyacımız var kalkmış gs ninde bütçe aynı ama diyorsun mantık olarak da garip gelmiyor mu? Fener gs'nin transfer yapmaya bile ihtiyacı yok aslında. 1-2 takviye ile işi bitirecekler. O yüzden 10m bütçe hayli hayli yeter.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 http://i.hizliresim.com/A2r9y7.png Bir süredir konuşuluyordu. Beşiktaş niye halen transfer yapmıyor diye soruluyordu. Çünkü sezon içi bütün hazırlıklar yapılmış, alınacaklar ve gidecekler belli vs. Ama Önder Özen'in Brezilya'daki röportajında Toraman ve Sezer yok dediğinden beri gönderilme olayları başlamıştı. Hayır arkadaş insanın evladı olsa şu ikisini bu kadar savunmaz. Beşiktaş'ta geçmişi 1-2 haftaya dayanıp, bir anda şiddetlenen söylentilerin gerçekleşme ihtimali bu yönetim sırasında feci derece de arttı. Ben korkmaya başladım. Oldu ki şu Meçhul'un dediği şeyler yüzünden Önder Özen gönderildi, bu yönetimin içine edilir gerçi de insan işte böyle bir değeri kaybetmekten korkuyor... Altınsay'ı da böyle böyle kaçırmışlardı. Bir nimeti daha yitirmemek gerek.
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 büyük üstat önder özen istifa etti mi kesin sdfs PİLANLAR NOLACAK PİLANLAR.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 SEVİNDİN Mİ AMELE SÜMÜĞÜ ne istifası lan, ulan sadece üstteki görseli okusan istifa mı etti diye sormazsın, tam bir BARZO oluşumu, topluluk adına utanıyorum senden
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 https://pbs.twimg.com/media/Bp8_nw7CMAAHo9i.jpg kısa kes aydın havası olsun
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ne okuyacam ya beşiktaş wotlarınızı. önder özen istifa etti edececek haberleri var mı yok mu ? var. sevinmek ne demek kıçımla gülecem ya. umarım istifa eder sdfs. sene başındaki önder özen ile genç takım önümüzdeki 10 yılın takımı wotlarınızı unutmadık
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 istifa etmedi, etmeyecek. Daha hafta içi konuştu. Söylentiler Fiko'nun onu kovacağı yönünde ki bu olursa Fiko'yu stad kurtarmaz. Taraftar Bilic'e karşı biraz mesafe koydu ama Önder Özen halen saygı görüyor. Zaten aklı başında olan adam Önder Özen'in yaptıklarını görür ve susar. Adam sportif olarak bu imkansızlıklar içinde takıma resmen seviye atlattırdı. %100 kontrol onda olsa sportif başarı da akabinde bir tık daha üstten gelebilirdi. Transferdeki 3-4 hatalı hamlesi ve bana kalırsa Bilic'i başına buyruk bırakması dışında da hiçbir başarısız hamlesi yok. Transferdeki hataları da takıma kazandırdıkları yanında tolere edilebilir. FB ve GS'nin transfer başarı yüzdesi daha da beter resmen, hele bu sene... Biz yine potansiyel gençlerin hepsinden öyle ya da böyle verim aldık. Frei halen kapalı kutu sadece, onu da bu sene göreceğiz. FB ve GS de ne oldu? Hele GS direkt aldığı gençleri harcadı...
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Bu fiko yüzünden Lig Tv'yi kapattırca sanırım.Demirören'i arattırcak konuma geldi nerdeyse.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Erciyesspor başganı Edinho için BJK ile görüşmeler hız kazandı, 3 süper lig takımı istiyor ama en iyi teklif BJK'nin demiş. Direkt 11 için değilde rotasyona harika olur. Webo etkisi yaratır. Çok para bayılmadıkları sürece her şekilde desteklerim şu transferi.
Öne çıkan mesajlar