Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 mükemmel değilde iyi transfer bana kalırsa yerel ligin en tecrübeli adamlarından, son 2 yılın en çok top kesen yerli savunma oyuncusu vs. Kötü oyuncu mu değil, çok iyi oyuncu mu o da değil. Rotasyon için alındı zaten, o açıdan iyi transfer. Ha ben bir tek böyle 1M euro falan verirler diye korkuyordum o da iyi çıktı. 500k yıllık vereceğiz. Yalçın'ın yarısı olmayan adamlar daha fazlasını alıyor bu ligde. Ha kişisel olarak zerre sevmediğim, tiksindiğim adam. Orası da ayrı konu...
Istari Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 abartılacak bir şey yok. 4. stoper olarak aldılar adamı, takıma yerli lig düzeyine kalburüstü sayılabilcek bir adam lazımdı gittiler ayhanı aldılar. çok fazla tartışılacak bir şey yok.
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Façanız yansın karşim. Yalçın süper transfer. Şimdi de Kazım Kazım'ı alıp sağ kanadı koridor yapabilirsiniz.
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Beşiktaş sanki yalçın'ı ilk 11e alıyormuş gibi rüzgar yapanlar en son maç izlediklerinde hagi'yi hakan şükür'ü iziliyordu sanırım.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 sadece ligde mucadele eden takimlar anlamaz abi bosverin. kadro derinligi onemli.
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Servet'i de alabilirseniz tandemde adeta Hound & Mountain ekürisi yakalarsınız bence. Dat defence.
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 keske yalçın'ın lisansını yırtsalar. ama onun dısında iyi rotasyon transferi.
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Transfer bombası bu gidişle Bilic yerine gelecek yeni TD olacak.
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Demba ba yı 1 yıllığına kiraladı bjk diye son dakika geçiyor ntv.
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Hacı Demba ba imzalamış diyorlar.
warimathras Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 vatan gazetesi de 3 yıllık anlaşma imzaladı diyor :)
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Dunya kupasi izlenirken yapilir mi bu haber yaghu
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 demba ba ve marko marin ikisini birden kiralamışız.. gerçi imza atılana kadar inanamamak lazım.. ayrıca transferler gerçekse bile çıktıkları ilk antremanda .. bir tarafları yırtılıp 6 ay sakatlanırlar büyük ihtimal..
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 https://pbs.twimg.com/media/BsdYYy-CIAM-CDD.jpg beşiktaş sdf
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 yalçını bir sene oynatıp, parasını ödemeyip yurt dışına kaçırcaz 5 sene sonra da Balon D'or adayı olarak karşınıza cıkacak kıskanın hıh :/
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 sabah bizim altınsay tayfasından bir kulüp üyesi haberci abi demba ba açıklanabilir diyordu. İnanmamıştık, buraya da yazmadım Unity'lik yapmayak dedik de adam haklı çıktı asdfsd Hatta yanında gençlerden biri de gelebilir diyordu da Marin olmaz bana kalırsa o haberi gerçi chelsea kulübüne bjk resmi teklif sundu, demba'nın oradaki temsilcisinden haber aldık vs. diye vermişti. belki ntv'nin haberi onun altından bile çıkmış olabilir. bakalım.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 bu arada şu meçhul haberci de yalçın önce kap'a bildirilir, sonra muhammed'in transferi için bildiri yapılır vs. demişti. Muhammed de Rıza hocanın yanına gönderilmiş işte Mersin'e kiralık Geçen günkü çakarlı muhabbetin sebebi de belli oldu asdf
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 tinu said: demba ba ve marko marin ikisini birden kiralamışız.. gerçi imza atılana kadar inanamamak lazım.. ayrıca transferler gerçekse bile çıktıkları ilk antremanda .. bir tarafları yırtılıp 6 ay sakatlanırlar büyük ihtimal.. bu olay olursa çıldırırım //gelmelerinden bahsediyorum, sakatlanmaları şaşırtmaz
Öne çıkan mesajlar