Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mükemmel değilde iyi transfer bana kalırsa

yerel ligin en tecrübeli adamlarından, son 2 yılın en çok top kesen yerli savunma oyuncusu vs. Kötü oyuncu mu değil, çok iyi oyuncu mu o da değil. Rotasyon için alındı zaten, o açıdan iyi transfer.

Ha ben bir tek böyle 1M euro falan verirler diye korkuyordum o da iyi çıktı. 500k yıllık vereceğiz. Yalçın'ın yarısı olmayan adamlar daha fazlasını alıyor bu ligde.

Ha kişisel olarak zerre sevmediğim, tiksindiğim adam. Orası da ayrı konu...
Mesaj tarihi:
abartılacak bir şey yok. 4. stoper olarak aldılar adamı, takıma yerli lig düzeyine kalburüstü sayılabilcek bir adam lazımdı gittiler ayhanı aldılar. çok fazla tartışılacak bir şey yok.
Mesaj tarihi:
demba ba ve marko marin ikisini birden kiralamışız.. gerçi imza atılana kadar inanamamak lazım.. ayrıca transferler gerçekse bile çıktıkları ilk antremanda .. bir tarafları yırtılıp 6 ay sakatlanırlar büyük ihtimal..
Mesaj tarihi:
sabah bizim altınsay tayfasından bir kulüp üyesi haberci abi demba ba açıklanabilir diyordu. İnanmamıştık, buraya da yazmadım Unity'lik yapmayak dedik de adam haklı çıktı asdfsd Hatta yanında gençlerden biri de gelebilir diyordu da Marin olmaz bana kalırsa

o haberi gerçi chelsea kulübüne bjk resmi teklif sundu, demba'nın oradaki temsilcisinden haber aldık vs. diye vermişti. belki ntv'nin haberi onun altından bile çıkmış olabilir. bakalım.
Mesaj tarihi:
bu arada şu meçhul haberci de yalçın önce kap'a bildirilir, sonra muhammed'in transferi için bildiri yapılır vs. demişti. Muhammed de Rıza hocanın yanına gönderilmiş işte Mersin'e kiralık

Geçen günkü çakarlı muhabbetin sebebi de belli oldu asdf
Mesaj tarihi:
tinu said:

demba ba ve marko marin ikisini birden kiralamışız.. gerçi imza atılana kadar inanamamak lazım.. ayrıca transferler gerçekse bile çıktıkları ilk antremanda .. bir tarafları yırtılıp 6 ay sakatlanırlar büyük ihtimal..

bu olay olursa çıldırırım
//gelmelerinden bahsediyorum, sakatlanmaları şaşırtmaz
  • Yeni Oluştur...