Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GALATASARAY 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

forgiver said:

AKILLI OLUN

http://www.galatasaray.org/kulup/haber/20471.php

kulüp batmış sağdan soldan ne koparsak kardir diye girismisler sdfsf.

Teknik direktör konusunda da bu ülkede kimse kimseye 3 sene sabretmez abi hayal kurmanin alemi yok. basarili hocalarla bile 3 sene zor devam ediyor kulüpler.

bu basın, taraftar baskısı, takım içi oyuncu ceteleri 6 aya halleder tecrübesi zayıf olanı
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

hayroviç dönmez artık , herif dava açmış kap'a da bildirildiğine göre geçiştirme şansı yok. Benim anlamadığım kontratı fesh edip gidiyor ve 3 yıllık alacağınıda istiyor sonra bonservissiz başka bir yere imza parası vs diye de atacak daha neler. Bir bizim kulüpler mi enayi?

Başka takıma giderse GSden alamaz 3 yıllık parasını, İsviçreye ödenen 4-5m euro bonservis her türlü yandı ama. Boşta kalırsa sözleşmesi civarında parayı alır GSden davayla.
Sosyal ağlarda paylaş

bir ara galatasaraya resmi olarak "uyarı"(tam kelimeyi bilmiyorum) cekmeden fifa ya basvurmasının hukuken yanlıs oldugu icin boyle bi durumda davanın dusebilecegi falan yazılmıstı arayıp bulamıycam ama oyle bisey vardı. o dogruysa ne ala. ama diger her sekilde fifa futbolcuyu haklı bulacagı icin temiz gerizekalılıgımızın kanıt hali olur hayri. bi de ribery gibi olursa oh tadından yenmez.

td yok
futbolda oyuncu satamıyoruz yerine yenisini alalım
basketten cekildik

falan

keske erkenden seneye icin digiturkplayi almasaydım. cok keyifsiz bi sene olacak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız bunları 1-2 sene önce derken çekememezler, MÜKEMMELİZ SİZ FAKİRSİNİZ falan deniyordu. Aysal'ın kulübü çökerteceğini söylüyorduk buna konuş diye LİGKUPASI.JPEG koyuyorlardı.

Al işte, fakir diye dalga geçilen Beşiktaş kendi parasıyla stad yapıp borçları stabilize etmeye başladı. Rakipleri FFP uyum sürecinde transfer yapamazken öyle ya da böyle, düşük bütçeyle de olsa transfer bütçesine sahip.

Belki yine şampiyonluk vs. yakın değil ama maddi temel sağlam olduğu sürece ileri her zaman aydınlık olur.

Fiko'nun bakkal hesabına her zaman karşı çıkmıştım ama "harcayarak büyüme" olayının o kadar kolay bir şey olmadığını da GS bir kez daha gösterdi. 2 sene sistem zor dayandı, o iki sene gerçi harbi çok büyük yol kat edildi ama işte ip üstünde yürümenin sonucu...
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Yalnız bunları 1-2 sene önce derken çekememezler, MÜKEMMELİZ SİZ FAKİRSİNİZ falan deniyordu. Aysal'ın kulübü çökerteceğini söylüyorduk buna konuş diye LİGKUPASI.JPEG koyuyorlardı.

Al işte, fakir diye dalga geçilen Beşiktaş kendi parasıyla stad yapıp borçları stabilize etmeye başladı. Rakipleri FFP uyum sürecinde transfer yapamazken öyle ya da böyle, düşük bütçeyle de olsa transfer bütçesine sahip.

Belki yine şampiyonluk vs. yakın değil ama maddi temel sağlam olduğu sürece ileri her zaman aydınlık olur.

Fiko'nun bakkal hesabına her zaman karşı çıkmıştım ama "harcayarak büyüme" olayının o kadar kolay bir şey olmadığını da GS bir kez daha gösterdi. 2 sene sistem zor dayandı, o iki sene gerçi harbi çok büyük yol kat edildi ama işte ip üstünde yürümenin sonucu...

fpp dışında sıkıntı yok raad olsun siz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...