fenn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Luce tarihi rövanşını aldı. artık ölse de gözleri açık gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 parayı basar getirirsin adamı. yok mafya tutuyodu da yok ulkeden ayrılmak istemiyodu da.. geçiniz. parayı basamıyosan da menemene dil uzatamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bu icerden bilgi alan adam, hayali arkadas degil di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 olm adamlarin menemene kiracak yumurta paralari yokmus. simdi sel falan olunca domates fiyatlari da yukseldi. kuru ekmek yiyolarmis zaar. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 akil var mantik var zaten adamlar bugun resmi sitelerinden Luce stays diye haber koydular. cunku olay bitmisti her yonuyle ancak son dakika doneklik oldu bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 birader, o zaman iceriden aldigin haberleri kesin boyle boyle oldu, soyle olacak diye yazma gelip. boyle bi duyum aldim, kesin sonuc ne olur bilmiyorum de gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 menemen gayet iyi yemek besiktasspor ile ozdeslesmesi neden rahatsiz ediyor taraftarlari. hem protein hem carbs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 aquila said: birader, o zaman iceriden aldigin haberleri kesin boyle boyle oldu, soyle olacak diye yazma gelip. boyle bi duyum aldim, kesin sonuc ne olur bilmiyorum de gec. TAMAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Canım çekti unity ben de yapabilir miyim? Bİ DAAA YAPMAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 benzema vardı bi noldu ya o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 hattrick yapti dun, ama teknoloji golun birini vermedi benzemaya asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 hayırlı olsun o zaman burak-benzema off ne oynarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 aquila said: birader, o zaman iceriden aldigin haberleri kesin boyle boyle oldu, soyle olacak diye yazma gelip. boyle bi duyum aldim, kesin sonuc ne olur bilmiyorum de gec. cem uzan da bitti demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Canımı menemen istettiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Abi ağır GS li değilim, yenilince zerre üzülmüyorum falan ama tek isteğim şu 4. yıldızı önce takmak FB den. Aksi takdirde geyiği 5. yıldıza kadar bitmez. Hiç istemiyorum bunu anlıyor musun dostum. Adamlar 10 yıldır 6s demekten bıkmadı, yeni bir şey çıkmasın mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 önümüzdeki sene muhtemel başarısızlığın tek sorumlusu tribünde terim terim diye inleyen, fenerli medyayla birlikte manciniyi gönderen adamlardır. ünal başgan dedi, taraftarın sesini dinledim diye. lucescu gelip tribüne tek tek verse yaranamaz bu saatten sonra. zerre umudum yok önümüzdeki seneden. tam bir fail. taraftar kişileri değil kulubü sahiplenmeli artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bu saatten sonra aysal gitsin terim gelsin yani mundar etti sezon bitince terimi yolayıp şimdi manciniyigetirse daha iyi durumdaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Hala bilmiyoruz di mi TD kim? Önümüzdeki senenin transfer planı ne hangi sistem nasıl oyuncu lazım ne oluyor ne iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 unal aysal birazdan gstvde muhteseme biseyler dicekmis. basket finaliyle ilgili rerore yapar gerce buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 dünya kupası var zten ya herkkes yatşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 sponsor olayı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 aquila said: unal aysal birazdan gstvde muhteseme biseyler dicekmis. basket finaliyle ilgili rerore yapar gerce buyuk ihtimalle. dinle sonraya buraya aktar satırbaşlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 gözyaşlarımiz kurakliga care olacak demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ulusa seslenis. oy oy azize direk sikeci dedi hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 baskette son maça çıkmama kararı almışız zaten belliydi bu kararı alacağımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar