Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GALATASARAY 2014 Yaz Dönemi Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
parayı basar getirirsin adamı.

yok mafya tutuyodu da yok ulkeden ayrılmak istemiyodu da..

geçiniz.

parayı basamıyosan da menemene dil uzatamazsın.
Mesaj tarihi:
akil var mantik var zaten adamlar bugun resmi sitelerinden Luce stays diye haber koydular. cunku olay bitmisti her yonuyle ancak son dakika doneklik oldu bildigin.
Mesaj tarihi:
aquila said:

birader, o zaman iceriden aldigin haberleri kesin boyle boyle oldu, soyle olacak diye yazma gelip. boyle bi duyum aldim, kesin sonuc ne olur bilmiyorum de gec.

TAMAM
Mesaj tarihi:
aquila said:

birader, o zaman iceriden aldigin haberleri kesin boyle boyle oldu, soyle olacak diye yazma gelip. boyle bi duyum aldim, kesin sonuc ne olur bilmiyorum de gec.

cem uzan da bitti demişti
Mesaj tarihi:
Abi ağır GS li değilim, yenilince zerre üzülmüyorum falan ama tek isteğim şu 4. yıldızı önce takmak FB den.

Aksi takdirde geyiği 5. yıldıza kadar bitmez. Hiç istemiyorum bunu anlıyor musun dostum. Adamlar 10 yıldır 6s demekten bıkmadı, yeni bir şey çıkmasın mümkünse.
Mesaj tarihi:
önümüzdeki sene muhtemel başarısızlığın tek sorumlusu tribünde terim terim diye inleyen, fenerli medyayla birlikte manciniyi gönderen adamlardır.

ünal başgan dedi, taraftarın sesini dinledim diye. lucescu gelip tribüne tek tek verse yaranamaz bu saatten sonra.

zerre umudum yok önümüzdeki seneden. tam bir fail. taraftar kişileri değil kulubü sahiplenmeli artık.
  • Yeni Oluştur...